Şimdi Ara

Bir Hevesle Aldığım Abra A5 11.1'de MAVİ EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün aldığım ve bir hevesle eve getirdiğim Monster abra a5 11.1 Notebook'a işletim sistemi yüklemeye çalıştığımda Mavi ekran alıyorum, Fully Acpi hatası diyor... İnternet sitesine baktım bios güncelleme yok. Ekşi bir durum oldu benim için daha önce karşılaşan var mı acaba ? Pufff....

• Kurduğun windows dosyaöarı eksik veya hasarlı olabilir. Boot cd veya usb neyse onu düzgünce oluşturmalısın ya da düzgün bir windows dosyalarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Tüm windows sürümlerini denedim. Aynı USB ile yedek bilgisayarımda win kurulumuna başladığımda Monster'ın hata verdiği yeri geçiyor, diskleri gösteriyor. Bakalım bugün iletişim kuracağım, eğer bir özürle birlikte hemen teslim etmeyip, bırakın tamir edelim derlerse iade edeceğim.
  • Evet gönderdigimiz linkteki yaziyi incelemiştim. Win10 da denedim olmadı. Müşteri temsilcisiyle görüştüm microsoft sitesinden win 10 un guncel versiyonunu idirip deneyin dendi. Pek umudim yok ama indiriyorum suanda... Sonucu yazacağım. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar, notebooka Microsoft sitesinden indirdiğim Win10 ile kurulum yapabildim. Keşke firma müşterilerine vermiş olduğu notebooklarda hangi sürüm Windows'un çalışabileceği hususunda bilgilendirme yapsaydı bu kadar strese girmezdim... Kaldıki Win7 almayı düşünüyordum iyi ki almamışım. Win10'la devam. Yardımcı olamaya çalışan forum üyelerine ve monster teknik servis personeline ayrıca teşekkür ederim...
  • memur85 kullanıcısına yanıt
    intelin 7000 serisi işlemcilerinden kaynaklı birşey. windows 10 altı artık çalışmıyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.