Şimdi Ara

''Bir hakem Fenerbahçe'yi nasıl tutar?''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, pazar günü oynanan Trabzonspor ile Fenerbahçe maçının analizini sabahspor.com okuyucuları için yaptı.

Uluç;

Fırat Aydınus, 'Bir hakem Fenerbahçe'yi nasıl tutar' bir kere daha kanıtladı. Ben bunu anlayamıyorum. Maçın kaderini değiştirebilecek kararları vermiyor ve bu gazete manşetlerinde olmuyor, kıyametler kopmuyor. Tersi olsa yer yerinden oynardı. Aynı hataları Trabzon lehine yapsa, yer yerinden oynardı. Bitmişti Fırat Aydınus'un hakemliği... Ama Türkiye'de böyle bu iş... Fenerbahçe'yi savunduğun zaman senden iyisi yok.
    Trabzonspor seyircisinin yaptıkları affedilir gibi değil. Çok ağır cezalar verilmesi lazım. Onu ayrı konuşacağım. Ama hakem de seyirciyi çıldırtmak için elinden geleni yapıyor.
    Yardımcı hakem, bayrak kaldırdığı halde Fenerbahçe'ye bir gol verdi, evlere şenlik... Buna eğer 'Pasif ofsayt' diyorsa hakemlik lisansı derhal iptal edilmeli. Çünkü bu adam hakemliği bilmiyor.
    Pasif ofsaydın en basit kuralı şudur: Oyuncu hareketlenmeyecek ya da topun aksi yönünde hareketlenecek. Sow ne tarafa doğru hareketleniyor? Topa doğru... Topa doğru hareketlenen bir santrfor rakip savunmayı ve kaleciyi aldatır mı? O zaman nasıl pasif oluyor? Aktif olarak oyunun içinde olduğunu her haliyle gösteren bir adama 'pasif' diyor hakem ve buradan gol çıkıyor!

Özge AYDIN

yorum sizin..

• Yahu ülkede 1 tane düzgün hakem var, onun da üstüne gidiyor. Yazıklar olsun..
  • İyice bunadı bu adam.
  • Firat Aydunus'u suclayamiyorum.

Galatasaray'i katlet, basina ne gelir? Hicbir sey. (Bknz: Gaziantep maci)

Trabzon'u oldur, basina ne gelir? Hicbir sey. (Bknz: Bu mac)

Bunlari yaptiktan sonra yilin hakemi bile secilebilirsin, hatta usutune bu takimlarin maclarina tekrar atanirsin felan filan.

Fenerbahce seni haksiz gorsun basina ne gelir? Odan basilir basanin yanina kar kalir, oyuncular, yoneticiler, teknik ekip aleyhinde aciklama yapar...

Ee bu durumda nasil ben bir hakeme fenerin golunu vermeyince kizabilirim?
  • hayret, mantıklı yazmış selçuk dereli'nin başına gelenleri okuduğumu hatırlıyorum da, gerçekten bu ülkede fenerbahçe'ye karşı adil karar veren bir hakem olmak bile zor.
  • Hıncal'ın gs ye salladığı yazılarını zevkle okuyup adam haklı diyen rakip takım taraftarları şimdi aleyhlerine yorum yapınca bunamış diyorlar. Adam kural neyse onu söylemiş. Bu kadar basit. Net %100 ofsayt hala neyi tartışıyoruz?
  • Bence gayet iyi yönetti türkiyenin en iyi hakemi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fırat çarşıdan ! çıkma taraftar
    derlerdi ama ne hikmetse her fener maçında bizi doğrardı
  • yani hakemleri satın almışız diyorsunuz.
    peki bizim yüzümüzden hakemlik hayatı biten yada düdüğünü asan 1 tane hakem ismi söylermisiniz?

eminim ki bu sorum da yanıtsız kalacak ......
  • Sow oraya doğru hareketlenip defansı ve kaleciyi yanıltıyor
    Ekstra olarak selçuk burakın ayağına bastı %100 penaltı verilmedi çok net penaltı ve ofsaytı yedi hakem fırat aydınusa bu maç için iyi hakemdi diyen insan akıl melekelerini kaybetmiştir
  • Daha kariyerinin başında bu kadar başarılı(!) yönetimlerle daha iyi yerlere gelecektir kesinlikle.
  • Ahaha başlığı açana ve bu yazıyı yazana bakınca Fırat Aydınus'un ne kadar iyi hakem olduğunu anlarsınız.

Golde görüşler ayrılmış durumda. Hata denecek bir şey yok.

Gökhan'a yapılan penaltı verilmedi, maç tatil edilmedi.

Tabii yahu hakem bizden.

Hıncal Uluç'tan nefret edenler şimdi severler kendisini. Geçen sene Arda için dedikleri yüzünden Telegol'e demediğini bırakmayan bu sene izlemek için fırsat kollayanlar gibi. Bir de o kişiler yeter Demirören deyip Demirören iyi transfer yapınca hakkını verenleri eleştirir.

İşte ayna gibi yansıması bizdeki tutarsız taraftarın.

Selçuk'un pozisyonunda da pozisyondan sonra pozisyon icabı basma var. Gaziantepspor'un hakkının yendiği maçta Sabri topla beraber adamın ayağına daldı, orada nasıl sarı verilir dendi birçok kesim tarafından. Burada ondan daha masum bir durum var. Top uzaklaşıyor pozisyon icabı ayağa basma oluyor. Yapacak bir şey yok. Penaltıyla alakası yok yani.

Fırat Aydınus çok iyi hakemdir, buradaki GS ve TSlilerin tepkisi de bunun kanıtıdır. Beynin değil renklerin yönettiği klavye var çünkü.

• eğer selçuğun yaptığı hareket normal oyun kuralları içinde diyorsan sen futbol oynama sakın git ne bileyim uçurtma uçur körebe oyna ama sakın futbola bulaşma ofsayt kararına gelince doğrudur ofsayttır ancak yapacak birşey yok karar değişmez ancak yan hakem ısrarla kaldırıp orta hakem bunu görmüyorsa o zaman o hakemin hakemliğinden şüphe ederim uefa da bu maçı izledikten sonra avrupa maçları için aydınus'u dinlendirir.
  • trabzon nasıl katledilmiş ben anlamıyorum. görülmesi kolay net bi penaltımız verilmedi, gökhan gönülün pozisyonu. tekraırnı izlemedim ama çok netti.

ayrıca 6 oyuncu değişikliği olmuş, taraftarın attığı maddeler nedeniyle 2 kere oyun durmuş. kaleci volkan zaman geçirmekten 2 kere uyarılmış daha sonra da sarı kart yemiş. Nasıl 3 dakika uzatma verilir??? bu mudur trabzona kasıt?

trabzon aldı cevabını, gerisi de playoffta
  • Fırat Aydınus mu çok iyi hakem... Güldürmeyin adamı, FB'nin istediği en son hakemdir derbi yönetimlerini aslında herkes çok iyi bilir. Bu adamın derbi maç yönetmesi TFF ve MHK'nın büyük bir hatasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

trabzon nasıl katledilmiş ben anlamıyorum. görülmesi kolay net bi penaltımız verilmedi, gökhan gönülün pozisyonu. tekraırnı izlemedim ama çok netti.

ayrıca 6 oyuncu değişikliği olmuş, taraftarın attığı maddeler nedeniyle 2 kere oyun durmuş. kaleci volkan zaman geçirmekten 2 kere uyarılmış daha sonra da sarı kart yemiş. Nasıl 3 dakika uzatma verilir??? bu mudur trabzona kasıt?

Yahu karşı taraftar Fenerbahçe olunca birleşirler. Bu durumun Fenerbahçe'nin ne kadar ezici üstünlüğü olduğunun kanıtı olduğunun farkında değiller.

Fenerbahçe'ye yanlış taç verilse 10 kişi mesaj atar, onların kzandığı beleş penaltılara 2-3 kişi laf eder bizden.

Kendi işimize bakarız.

Ki bu maçta da hakemin koruduğu falan yok. Cristian'a kırmızı kart çıkmalıydı maçın sonlarında. Gökhan'a yapılan hareket penaltıydı.

Ofsayt pozisyonuna da Hıncal Uluç ofsayt diyormuş zaten, e onun da ofsayt olmadığı kanıtlandı.

Sahaya ucu açık çakı atılıyor.

http://spor.milliyet.com.tr/caki-gercegi-/spor/spordetay/03.04.2012/1523347/default.htm

Maç tatil edilmiyor.

Hakemle alınmış 1 puan Trabzonspor adına.

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

trabzon nasıl katledilmiş ben anlamıyorum. görülmesi kolay net bi penaltımız verilmedi, gökhan gönülün pozisyonu. tekraırnı izlemedim ama çok netti.

Yahu karşı taraftar Fenerbahçe olunca birleşirler. Bu durumun Fenerbahçe'nin ne kadar ezici üstünlüğü olduğunun kanıtı olduğunun farkında değiller.

Fenerbahçe'ye yanlış taç verilse 10 kişi mesaj atar, onların kzandığı beleş penaltılara 2-3 kişi laf eder bizden.

Kendi işimize bakarız.

Ki bu maçta da hakemin koruduğu falan yok. Cristian'a kırmızı kart çıkmalıydı maçın sonlarında. Gökhan'a yapılan hareket penaltıydı.

Ofsayt pozisyonuna da Hıncal Uluç ofsayt diyormuş zaten, e onun da ofsayt olmadığı kanıtlandı.

http://spor.milliyet.com.tr/caki-gercegi-/spor/spordetay/03.04.2012/1523347/default.htm

Maç tatil edilmiyor.

Herkonuda sana katılan olabilir , şahsen bende penaltıya hakemin yönetimine bakmıyorum.FB haketti maçı ne olursa olsun.

Ama o çakı açık değildi , geçenlerde Hasan Şaş'a birton laf ettiniz (sen ettin mi bilemiyorum) ama bu yapılanda doğru değil.Maç tatil edilebilirdi vs.. vs.. ama bu provakasyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Kendi işimize bakarız.

Maç tatil edilmiyor.

Herkonuda sana katılan olabilir , şahsen bende penaltıya hakemin yönetimine bakmıyorum.FB haketti maçı ne olursa olsun.

Ama o çakı açık değildi , geçenlerde Hasan Şaş'a birton laf ettiniz (sen ettin mi bilemiyorum) ama bu yapılanda doğru değil.Maç tatil edilebilirdi vs.. vs.. ama bu provakasyon.

Orada koskocaman link var çakının açık olduğuna dair. Onu oku istersen.

• Dün m.demirkol tff kuralını söyledi.
    hakemin kanaatine kalmış dedi.

hakem vermeyebilirdi de

sonuç olarak hakeme yüklenmeye fb ye yüklenmeye gerek yok hıncal saçmalamış yine yaz geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seyi deyin ama macin tatil edilmesini soylemeyin. Ayiptir. Mac oncesi hakemin (HAKEMIN) basi yarilip, anestezi ile dikis atiliyor ve mac yine oynaniyor.

Simdi biliyorum raki sisesi diyecek bazilari ama Allah'tan korkun ve susun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.