Bir haftadır aralıksız her gece ilginç rüya ile gerçek arası şeyler görüyorum. İlk olarak geçen hafta başladı rüyamda ingilizce olarak birileriyle mesajlaşıyordum, ingilizcem çok kötüdür ama uyanıpta aklımda kalan cümleleri translatede çevirince baya baya anlamlı cümleler çıktı ama biraz boş cümleler mesela ''I did not know it yet'' veya ''I could not go was way off, because it was late'' bir çok daha vardıda aklımda kalmıyor hiç biri. 2-3 gün rüyalarımda sürekli ingilizce olarak birileriyle mesajlaştım ve mailleştim. Şu son 3-4 gündür de yine birileriyle telefonda ya konuşuyorum ya mesajlaşıyorum( Türkçe olarak) her gece en az 3-4 kere uyanıyorum hatta telefona mesaj geldiğini sanıp veya birisi beni arıyor bakmak için kalkıyorum bir anda bakıyorum telefona ne arama var ne mesajlaşma ayrıca konuştuğum kişileri de gerçek hayatta tanıdığım birileri değil. Artık geceleri uyanıp telefona bakmaktan bıktım yani düzgün bir uyku uyuyamıyorum. Benzer durumla karşılaşan var mı veya benim sorunum ne