Şimdi Ara

Bir gün öleceğiz, nasıl ölecekseniz düşünüyor musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben çok düşünüyorum.. ailemi toprağa verdikten sonra nasıl bir süreç başlayacak.. sonra ben nasıl öleceğim acaba.. öldükten sonra neler olucak.. hep kafamda dolaşıyor.. keşke düşünmesem şöyle şeyler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ölümü düşünmüyorum birgün elbet öleceğim ancak o zamana kadar savaşmaya, direnmeye devam diyorum. Hayatta yapacaklarımı yapmadan, hedeflerimi gerçekleştirmeden ve tarihe özellikle bilişim alanında tarihe geçmeden hayattan göçmeye niyetim yok.

Ancak öleceksem Allahtan huzurlu bir ölüm isterim, ne beni hastane köşelerinde süründürsün, ne beni bir hastalıkla süründürsün, ne beni yakınlarım veya sevdiklerimden birisi öldürsün ne de suikaste gideyim ne de kaza geçireyim. Uykumda doğal yollarla yaşım gelince ölüp gideyim diyorum.

Hepimiz öleceğiz, ölümü sürekli düşünerek yaşanılmaz.

• Amin cümlemize hayırlı ölümler versin cenabı Allah ama insan ister istemez düşünüyor kendi kendine baya boşluğa sürüklüyor..

• hayır yok olup gidecez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl olacağını ne önemi var ki ?

onu mu soracaklar, nasıl öldün diye!..

ölümün şekli, mezarın yeri vs bunlar teferruat. mesele iman, gerisi teferruat.

• Bu düşünce seni nasıl etkiliyor peki

• ağa inşallah insan ömrü artarda kurtuluruz şöyle şeylerden.insan ömrünü 300 yıla çıkaran gen bulunacak diyordu dün ekşi sözlükte baya gündemdeydi.olursa iyi olur olmazsa napak

ha şöyle düşün,doğmadan önce var olmayı dert etmiyoken,ölümden sonra da yok olmayı dert etmicen,sonuçta binlerce yıl yoktun ve hiçbir şey hissetmedin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neduun N kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam .. ölüm belki kurtuluş olabilir ama eğer dışarıda kalırsan iş kötü. Dışarıda kalırsan iş kotu derken sevdiğin birisini gomdukten sonra tek sen kalıyorsun hiç kimsen yok.. o sıkıntı normalde ölümden korkmam da böyle durumlar içler acısı gerçekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.