Şimdi Ara

Bir gün içinde yaptıklarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde kendimi kötü hissettim boşa yaşıyormuşum gibi.

Ben sabaha karşı 5 civarı uyuyorum. Kalktığımda saat 3-4 oluyor iftara kadar oyun film ve sosyal medyadayım sürekli, ramazan dolayısıyla dışarı çıkmıyorum. İftardan sonra maç varsa izliyorum sonra yine telefonda sosyal medya aklınıza ne geliyorsa (fb-twitter-periscope-forum) buda 5 e kadar sürüyor sonra uyuyorum. Gün içinde iletişim kurduğum 4 kişi var annem babam kardeşim anneannem.

Çalışmayanlar gün içinde ne yapıyosunuz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -Uyuma
    -Kahvaltı
    -Bilgisayar
    -Öğle Yemeği
    -Bilgisayar
    -Dil öğrenme (1 saat)
    -Akşam yemeği
    -Bilgisayar
    -Tablet
    -Uyuma
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 10 Nisan 2021; 19:24:43 >
  • Şehadet etmek
    Oruç tutmak
    Zekat vermek
    Hacca gitmek
    Namaz kılmak

• Sınav dolayısı ile random yaşıyordum.
    Sınav bitti ama olaylar bitmeyecek tercihiydi, kayıdı sildirip yeni yere yaptırmasıydı orada yeni bir yer bulmasıydı felan.
    Önümdeki 2 ay karışık bir biçimde devam edecek.
    Bu süre boyunca yine random yaşıyacağım eğer almanca bölümüne girersem gelişim açısından almancaya başlayacağım geri kalan çok bir şey değişmeyecek, aralıkta bir plan var ama olacağı kesin değil olursa şu sıkıcı hayattan kurtulacağım.
  • İftara katar bitkisel hayat iftardan sonra dışarı çıkıyorum genede yinede sıkılıyor insan

• bi boka yaradıgımız yok. Yaş 24.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğleye kadar telefonda dolaşma oyun dh iftara kadar bilgisayarda dh-sosyal medya-film-agar.io işte böyle.Bari ramazan bitsede sıkılınca çavuşu tokatlasam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haci 2 tane lys girdim. Berbere gittim rezalet bir tras oldum evdeyim yemek yiyorum. Ne guzel bir gun demi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secnom

Haci 2 tane lys girdim. Berbere gittim rezalet bir tras oldum evdeyim yemek yiyorum. Ne guzel bir gun demi

Rezalet mi

• quote:

Orijinalden alıntı: tokatatanosuruk

bi boka yaradıgımız yok. Yaş 24.

• Ramazan da bende de hayatta boşa yaşıyormuş hissi oluyor 2 gibi kalkıyorum akşama kadar telefonla ugrasiyorum nerdeyse sonra pc bakiniyorum sonra yine telefon sonra iftar oluyor ağırlık cokuyo yemekten dolayı sahura kadar tv yada gece tel yine yemek yedikten sonra yatış böyle döngü içindeyim işte her gün böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordimus -- 25 Haziran 2016; 20:22:20 >
  • 12 de bodrumdan geldim geliş o geliş yatıyorum
  • The witcher 3 akar geneleve gidiyorum arada bir dandelionun mekana gidip kafa çekiyorum bazen muhafızlar ramazan ayındayız diyor bende yanlarında likör içiyorum kavga çıkıyor onları emiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.