Şimdi Ara

Bir Gsli olarak söylüyorum Arda Fenere gelir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atletico ile bonservis konusunda Fenerbahçe anlasirsa Arda gelir. Nedenmi

1- Ardaya sans verip Ardayi arda yapan Ersun Yanaldir. Ersun hoca sans vermese manisada ardada diger yasdaslari Gsli cafercan oguzhan vs.gibi yok olup giderdi.

2- Aziz baskanla ardanin arasi iyidir. Bunu bilmeyen yok zaten.

3- Yillik 6 milyon euroyu Gs vermez ardaya. Emredede biz yillik 2 teklif ettik Fener 4 teklif etti aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler.Sende böyle dedin ya içimiz rahatladı.
  • gel girelim iddasına gelirse ben 1 ay ban atacağım kendime gelmezse sen var mısın iddasına? Madem güveniyosun kendine bu iddayada girersin

• Emreye 4 mü verdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Teşekkürler.Sende böyle dedin ya içimiz rahatladı.

Aziz baskan bu tur elenmelerden sonra supriz transferler yapip taraftarin gazini alir. Hele Ardada emre gibi çıkıp ben 5 yasindan beri Fenerliydim dedimi tamamdir.

• quote:

Bir Gsli olarak söylüyorum Arda Fenere gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Aziz baskan bu tur elenmelerden sonra supriz transferler yapip taraftarin gazini alir. Hele Ardada emre gibi çıkıp ben 5 yasindan beri Fenerliydim dedimi tamamdir.

Aziz in işi o zaten.Kötü olay olunca hemen transfer.Acayip sağlam vizyon.15 senedir aynı yerde tutuyor adamı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

gel girelim iddasına gelirse ben 1 ay ban atacağım kendime gelmezse sen var mısın iddasına? Madem güveniyosun kendine bu iddayada girersin

Bonservis konusunda anlaşılır sa arda gelir. Sorun ardanin gelip gelmesi degil atletico ile yapılan bonservis pazarlığı. Arda Gs futbol takimi yerlerde sürünürken birakip ispanyaya kacan kişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Emreye 4 mü verdik

Alexten bile cok para aldi yillik. Incele 2008 i

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Emreye 4 mü verdik

Alexten bile cok para aldi yillik. Incele 2008 i

Emre 3.5 alıyordu. Alex de 3.5 alıyordu. Ama Alex'in sözleşmesi bitmişti sonra indirime gidildi. Emre 4 yıl boyunca 3.5 aldı. İlk geldiği sene Alex'le eşit alıyordu
  • Şu konuyu açan arkadaşın ne düzgün konusunu nede düzgün bir mesajını gördüm
  • quote:

Atletico ile bonservis konusunda Fenerbahçe anlasirsa Arda gelir. Nedenmi

1- Ardaya sans verip Ardayi arda yapan Ersun Yanaldir. Ersun hoca sans vermese manisada ardada diger yasdaslari Gsli cafercan oguzhan vs.gibi yok olup giderdi.

2- Aziz baskanla ardanin arasi iyidir. Bunu bilmeyen yok zaten.

3- Yillik 6 milyon euroyu Gs vermez ardaya. Emredede biz yillik 2 teklif ettik Fener 4 teklif etti aldi.

Sadece birinci maddede haklısın diğerleri fasa fiso,arda para için gs ye değilde fenere gelmez
  • Arda niye gelsin . Adam premier ligde namına nam katıyo . Daha dün Barcayı yeniyorlardı. Aklı varsa para için gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: COLT®

Arda niye gelsin . Adam premier ligde namına nam katıyo . Daha dün Barcayı yeniyorlardı. Aklı varsa para için gelmez.

Premier Ligmi ? bizim haberimiz olmadan atletico'yu Premier ligemi taşıdılar ?
  • futbolcular para için herşeyi yaparlar arkadaşlar
  • Sen ne kadar olumsuz bir insansın, hayata hangi noktadan olursa olsun negatif bakıyorsun eğer intihara falan da meyilliysen psikolojik destek görmeni önemle rica ediyorum yarın bir gün anneni babanı ağlatma oğlum oğlum diye.

• Sen ne kadar olumsuz bir insansın, hayata hangi noktadan olursa olsun negatif bakıyorsun eğer intihara falan da meyilliysen psikolojik destek görmeni önemle rica ediyorum yarın bir gün anneni babanı ağlatma oğlum oğlum diye.

• Pazartesi geliyormuş. Gelmez
  • arda ve 6 milyon euro mu evdekiler uyandı kahkahama :D aziz yıldırım 4 yıldır 15 milyon euro'ya ikna etmeye calisiyo ardayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

gel girelim iddasına gelirse ben 1 ay ban atacağım kendime gelmezse sen var mısın iddasına? Madem güveniyosun kendine bu iddayada girersin

x2 iddiadayim kabul olduğu an :))):)):):)):)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.