Şimdi Ara

Bir Garip Macera - Peugeot 309 GTI -GÜNCEL- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
50
Favori
52.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabımda biraz ironi vardı aslında. Clio 3 güvenlik açısından gerçekten başarılı bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum konusunu techturkey'e açsana burada kıymetini bilebilecek kaç kişi var :)
  • Benzin TV'nin 205 GTI videosu vardı o aklıma geldi.

Benzin TVyoutube
    Yeni araba aldık, sizce toplanır mı? | Peugeot 205 GTI | VLOG
    https://www.youtube.com/watch?v=0A9YfNxbrQI&feature=youtu.be

Toplayalım mı diye sordular ama devamı gelmedi.

Hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun. Başarılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • direksiyon ve stoplar fena :/
  • Bu 208 gti hep merak etmişimdir. Nedense trafikte hiç göremiyorum. Kronik sorunları mı var acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 208 Gti çok güzel bi araç ama bizim halk Polo Gti almayı daha cazip buluyor.

• Takipteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

Bu 208 gti hep merak etmişimdir. Nedense trafikte hiç göremiyorum. Kronik sorunları mı var acaba
    Kronik bir sorunu yok. Yag yakan motoru, dusuk kmlerde bozulan bir sanzimani yok. Gidisiyle, virajlarda eglendirmesi ile harika bir arac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceloq -- 7 Kasım 2018; 3:16:49 >
  • 309 u görünce şaşırdım. Kolay gelsin

Arabaların araba olduğu zamanlar. Artık üretilenler oyuncak.

Peugeot a tü kaka bizde dedik zamanında şimdi yaklaşık 3 yıl oldu hdi 407 ex ile keyfini sürüyoruz

208 ve 308gti (1.6 272hp)da aynı şekilde sınıfında lider olacak vasıfta olsalarda algı işte bu ülkede zor. Kimse araştırmaz bilgi sahibi olmadan sürü piskolojisi gider yag yakan şanzumanı bozulan araba alır

• Konu müthiş !! Her zaman söylerim "ne varsa eskide var" diye .. Merakla takipteyim , inşallah bir an önce biter bol bol gazlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriftRacer -- 7 Kasım 2018; 10:16:33 >
  • Emeğinize sağlık, takipteyim.

Konu akışında yazdıklarınıza da sonuna kadar katılıyorum.

+yeni otomobillerin sürücü ile koparılan hissiyatı hız algısınıda etkiliyor, zamanında kazaların büyük bölümü hatalı sollamalardan olurdu şimdi ise aşırı hız onun yerini aldı, yeni otomobillerde dışarıdan öyle yalıtılmış haldesiniz ki hız yaptığınızı anlayamıyorsunuz, çoğu sürücü bu yüzden ceza yiyor ya da kaza yapıyor.

Otomobiller 2000 başlarına kadar marka-model karakterlerini korudular ama 2000 lerden sonra hemen hemen her marka içi elektronik ve sensör dolu ya yumurta ya da tuğla.

Bende bir gün kısmet olursa bu arkadaşı düşünüyorum;

Bir Garip Macera - Peugeot 309 GTI -GÜNCEL-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 7 Kasım 2018; 13:16:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egejang

86 mitsubishi colt ile takipteyim.
    4sene 2009 colt, 1sene 2010 cz3 ve 1 senedir köpekbalığı lancer sahibi olarak konuyu takip ediyorum.

Konu sahibi arkadaş izmirde olsa idi sırf zevkine tamiratlarda yardıma giderdim
  • 3 sene önce almış olduğum 2005 model civic vtec 2 aracımdan aldığım keyifi sonrasında satın aldığım 2013 model civic ve 2015 model polomdan alamadım. Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum. 2005 model civic yalıtım ve bir kaç konuda eksikliği vardı fakat sürerken gerçekten araç sürdüğümü anlıyordum. Projenizi takipteyim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

Emeğinize sağlık, takipteyim.

Konu akışında yazdıklarınıza da sonuna kadar katılıyorum.

+yeni otomobillerin sürücü ile koparılan hissiyatı hız algısınıda etkiliyor, zamanında kazaların büyük bölümü hatalı sollamalardan olurdu şimdi ise aşırı hız onun yerini aldı, yeni otomobillerde dışarıdan öyle yalıtılmış haldesiniz ki hız yaptığınızı anlayamıyorsunuz, çoğu sürücü bu yüzden ceza yiyor ya da kaza yapıyor.

Otomobiller 2000 başlarına kadar marka-model karakterlerini korudular ama 2000 lerden sonra hemen hemen her marka içi elektronik ve sensör dolu ya yumurta ya da tuğla.

Bende bir gün kısmet olursa bu arkadaşı düşünüyorum;

Teşekkür ederim, umarım bi Alfa 33-75 bişeyler alırsınızda beraberce girişiriz. Geçenlerde 33 1.7 Boxer düşmüştü sanırım ilana. Çekme belgeli falandı uygun fiyata veriliyodu. 309 a girmemiş olsam o aracı düşünebilirdim. Siz de görmüşssünüzdür tam sizlikti aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 7 Kasım 2018; 16:21:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

3 sene önce almış olduğum 2005 model civic vtec 2 aracımdan aldığım keyifi sonrasında satın aldığım 2013 model civic ve 2015 model polomdan alamadım. Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum. 2005 model civic yalıtım ve bir kaç konuda eksikliği vardı fakat sürerken gerçekten araç sürdüğümü anlıyordum. Projenizi takipteyim hocam.
    Valla bizim kafalar biraz tersten işliyor galiba. Geçenlerde teyzeme 91 model otomatik Civic aldık. Bi süre aracı ben kullandım eksiklerini gidermek hemde bozuluyor mu, bozulursa benim elimde bozulsun diyerek zorladım biraz. Durmayan dönmeyen dümdüz kayan bi araba ama bana gayet keyifli geldi. Hemde forumda tanıyanlar tanır aşırı Japon düşmanlığı İtalyan fanatizmi yapan birisiydim. Eskiler kötüyse bile güzel olabiliyor bazen.

Dünya ne kadar küçük, farklı kıtalarda aynı zamanlarda üretilmiş 2 tane alakasız araç. Hatta 309 Lüksemburgda satışa sunulup bi kaç yıl orda kullanılmış. İlginç duygular yaşatıyor bu tür kareler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Benzin TV'nin 205 GTI videosu vardı o aklıma geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=0A9YfNxbrQI&feature=youtu.be

Toplayalım mı diye sordular ama devamı gelmedi.

Hayırlı olsun.
    Bu arabaya para mı dayanır, elle tutulur bi jantları var onlarda yamuktur herhalde. Yapılsa bi sıfır araba parası yer ve yine yeterince düzgün olmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Valla bizim kafalar biraz tersten işliyor galiba. Geçenlerde teyzeme 91 model otomatik Civic aldık. Bi süre aracı ben kullandım eksiklerini gidermek hemde bozuluyor mu, bozulursa benim elimde bozulsun diyerek zorladım biraz. Durmayan dönmeyen dümdüz kayan bi araba ama bana gayet keyifli geldi. Hemde forumda tanıyanlar tanır aşırı Japon düşmanlığı İtalyan fanatizmi yapan birisiydim. Eskiler kötüyse bile güzel olabiliyor bazen.

Dünya ne kadar küçük, farklı kıtalarda aynı zamanlarda üretilmiş 2 tane alakasız araç. Hatta 309 Lüksemburgda satışa sunulup bi kaç yıl orda kullanılmış. İlginç duygular yaşatıyor bu tür kareler.

Alıntıları Göster
    Dediğin gibi hocam eski araçlar daha basit, daha teknoloji yoksunu ama tartışmasız daha keyifli idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 16 Kasım 2018; 17:17:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Şöyle bir şey mi hocam?

Alıntıları Göster
    Aynen, bunu baştan restore etmek istiyorum.

• 93 Favorit ile başlayan maceram sonrasında 99 Lancer ile devam etti. Şu an ise 2008 Paliom var. A dan b ye Getir götür niyetine kullanıyorum aracımı. İşyerinin bana tahsis ettiği işyeri aracım olan 2016 passat var.

İnan eski favoritimden, lancerımdan aldığım keyfi passattan alamıyorum. Palio bile daha hisli geliyor passattan.

Çünkü biz arabaları böyle tanımışız. Böyle öğrenmişiz. Mekanik ile başlayan maceramiza yeri geldi ufakta olsa el emeğimiz değdi. İnsan öyle daha çok kaynaşıyor arabasiyla. Daha çok tanıyorsun. Yeni nesil ise tamamen elektronik ve sensör üzerine.

Yeni nesil kardeşlerimiz ise eski nesilin tadını hiç tatmadiklari için konunun asıl detayı olan otomobil ruhu yerine ESP sine, sensörüne, geri görüş kamerasi gibi buradaki konuyla alakasız şeylere kafayı takıyorlar. Maalesef yeni nesil bizim kafamizi anlamakta biraz zorlanacak. Bunada nesil farkı deniyor zaten. Onları suçlanıyorum. Sadece onlar böyle şeyleri bilmedikleri için farklı dillerde konuşuyoruz farkında değiller.

İnan imkanım ve vaktim olsa eski kasa w123 ya da w124 leri alıp şıkır şıkır restore etmek isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 18 Kasım 2018; 2:43:24 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.