Şimdi Ara

bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
104.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum ilk defa dün başladı bu problem. Yeterli güç derken adaptörü var power supplydan herhangi bir destek almıyor.. (Çok da anlamam bu şeylerden ama..) External harddiskin firmware'ini nereden indirebilirim?
  • external icin firmware var mi bilmiyorum ayrica external oldugunu belirtmemissiniz. HDtune programi ile Error Scan kismindan quick OLMADAN test edin.. diskte kirmizi nokta yada noktalar gorurseniz aldiginiz yere goturun...
  • Arkadaşlar bende de taşınabilir hdd yi takınca oluyor yine aynı belirttiğiniz şekilde yapsam olurmu?
  • arkadaşlar benim flash disk imde aynı sorun var lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar konu biraz eski ama sorunum yeni :)) bendede phılıps Mp3 player var usb'ye takınca G/Ç hatası veriyor bilgisayarım bölümünde Çıkarılabilir F olarak görüyor fakat yönetimsel araçlarda görmüyor.msdos ortamındada format olmuyor bulamıyor diyor. bunun bir program ile çözümü varmı?? varsa programın ismi yada kendisini burada paylaşırsanız sevinirim. bu arda mp3 playerin SW'sini bilgisayara indirdim güncelleme yapayım diyorum ama donup kalıyor?
  • Arkadaslar bu sorun genel olarak 64 bıt lerde karsınıza cıkan bır sorun. BEnde wın 7 ultımate 64 bıt kulanıyordum bır kac tane drıver sorunluydu ve bılgısayar sureklı tıkanıp kalıyordu ozellıkle programları kullanırken.DriverScanner 2011 orjinal ya da crakli olarak kullanırsanız bu sorun ortadan kalkıyor.Arada sırada tekrar donma yapsada eskısı kadar degıl.
  • dirt 3 yüklüyodum benimki WD 1TB.Dirt 3ü yüklemeye çalışıyorum baya bi bekliyorum sonunda aygıt bulunamıyo diyo çıkarıp tekrar takıyorum kapatıyo yine başlatmak zorunda kalıyorum lütfen yardım
  • boşuna uğraşmayın arkadaşlar hdd nizde yada belleğinizde herneyse bad sectör var bu yüzden windows ortamında kullanamazsınız her hdd nin bir ömrü vardır buda toplam genelde 30.000 saat çalışma ömrü diskinizin yaşam ömrünü test edin harddisk sentinel programı size yardımcı olacaktır..bu tür hatalarda diskiniz garanti kapsamında ise derhal aldığınız yere götürün itiraz ederseler kullanıcı hatası filan diye harddisk sentinel programında gördüğünüz detayları iletiniz..itiraz edemiyeceklerdir...
    (Bir teknik servis çalışanı)
  • Konuyu hortlatmış gibi olucam ama bu sorunu yaşayan arkadaşlar için birşey yazayım bu sorunla karşılaştıysanız bu her zaman harddiskin çöp olucağı anlamına gelmez. kabloların veya bağlantı yerlerinin yerinden oynaması bu hataya sebep olabilir. Çok fazla değil bir süre önce bende bu sorunu yaşadım. harddiski çıkarıp iyice temizledim üzerinde biraz toz vardı. daha sonra anakartın sata bölgesinide temizledim. kabloları yeniden taktım ve harddisk çalışır durumda. bu yolu izledikten sonra yine çalışmazsa yine kabloları düzgün taktığınızdan emin olun ve harddiskin çalıştığı bir zamana sistemi geri yüklemeyi deneyin. bana epey yardımı oldu.

Hddsinde az sayıda bad sector oluşanlar için eğer hdd regenerator programı bad sector'u gidermiyorsa hdd tune programıyla bad sector taraması yapın (bozuk sektörün tam olarak nerede olduğunu bulmak için). Eğer fazla bad sector oluşmamışsa oluşan yerleri 3-4 gb lık dosyalar oluşturarak bu bölümlere denk getirecek şekilde kopyalayın. ve bu dosyalara DOKUNMAYIN! bu şekilde hdd yi değiştirmeden önce bir süre daha sorunsuz kullanabilirsiniz.

• Ne bozulması yaff ben pspme daha yeni memory stick aldım 5 gün önce ama şimdi oyun atmaya çalışırken bu hatayı vriyor ne yaani 5 gündemi bozuldu :S
  • merhaba,
    bu sorunu yaşayan çok kişi oldugundan ve çözümü tam bilinmediğinden hortlatıyorum..

benimde fotoğraf makinemde aynı sorun çıktı usb ile bilgisayara bağladıgımda makineyi hafıza kartının içindeki dosyalara girmek istediğim de bu g/ç hatasını veriyordu.çözüm şu f. makinesinin ayarlarında usb ile ilgili birkaç bişey yazıyordu zaten 2 seçenek var içinde biri ptc biride seçili olan hatırlamadıgım birşey. ptc nedir bilmiyorum ama düzelir belki diye usb yi ptc moduna aldım ve taktığımda g/ç hatası vermemeye başladı verilerimi kurtardım haylada kullanabiliyorum hafıza kartını..
  • Arkadaslar bende win 7 starter var. 2 gündür bu hatayı torrent indirirken ve Dvd+rw yazarken alıyorum.
    İndirmeye ve dvd ye yazmaya calıştığım sey backtrack 5. r3 de denedim,Bittorent hatayı verip durduruyor.
    nası çözerim? dosyayı indirmeyi denediğim sabit sürücü.
  • Normal indirmede deneyin sorun varsa ya bağlantıda çok büyük kayıplar vardır yada disk arızalıdır..

Ama sadece torrentte oluyorsa program dosyayı yazmak için gereken önbellek alanını oluşturamıyordur başka bir torrent kullanılması gerekir mesela qbittorent gibin..
  • Çok Çok Bol Bol Teşekkür ederim
  • arkadaşlar bu sorunu bende format atarken aldım ama formatı tamamladım ancak şuan pc internete bağlanmıyor lan kablosunu taktıgımda hiç bir tepki yok..bu konuda bana yardımcı olabilr misinz pc de ger kalan herşey gayet normal çalışıyor..
  • G:/erişilemez
    bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi

Bu mesaja eklenen görseller:

• Öncelikle selam arkadaşlar.

Bu sorun bende var ama biraz farklı bu hata bir tek bende galiba bir ara google play ile uygulama güncelleme yaparken cihazım dondu ve bi türlü kendine gelemediği için reset atıyorum fakat o esnada bazı uygulamalarda sd karta taşınmış vaziyette ve sd kart delays hatası verince hepten donuyor.

1 gün sd kartımın içine giremedim ne yaptıysam donuyordu. Sonraki günlerde sd karta erişim yaptım herşey yerli yerinde ama bir şey farkettim hiçbirşey silinmiyor ve sd kart bildiğiniz CD Gibi oldu

sadece okuma yapabiliyorum birde kopyalama ama sd karta hiçbirşey atılmıyor, silinmiyor ne yaptıysam biçimlendirme yapamadım yaptıysam ise yine dosyalarım aynı yerde HDD Regenatör ile tarama yaptım üzerinde delays detected hatası veriyor ama bildiğiniz 1 tane değil yaklaşık 5000 üzerinde.

Neyse sonraki günlerde normal biçimlendirme yaptım uzun sürdü fakat sonda başarısız diyordu.

Bu işlemleri yaparken sd kartı telefonuma takarak recovery mod ile birlikte bilgisayara bağlıyorum fakat bilgisayar normal okumuyor sd kart yeri arızalı okuttum yinede zar zor, dosya silme yaparken G/Ç Hatası alıyorum ve başka dosya silerkende birim numarası gibi bir hata veriyordu

Yani anlayacağınız sd kartin sektörlerinde aşırı gecikme geç kalıyormuş delays yani gecikme Türkçede. Şimdi işe bak dosyalar kaldı içinde şimdi ondaki kalmış müzikleri dinliyorum ne yapayım silemedim telefondan sd kartta dosya silme yapıyorum ama sonuç yine aynı"silme başarısız"

Yeniden adlandırma yapınca dosya kullanımda diyor arkadaşlar benim sorunumu anlayan varsa burdan sevgilerimi sunarım benim sd kart dört dörtlük hataları saklıyor görevi bu değil ama böyleymiş

Günde 10 defa biçimlendirme yapıyorum ama sonuç hiçbirşey silinmeden başarılı nasıl oluyorsa

Teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guner9661 -- 22 Şubat 2017; 1:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/r x: yazın (buradaki x i siz harici hddnizin harfini yazın..) entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırın
    Aynı sorunu belleğimde yaşadım.
    Sabah denemiştim chkdisk /r /f x: şeklinde galiba böyle bir şeydi.
    Neyse hata almıştım çünkü read only durumuna geçiyordu hemen bellek çünkü dosya sistemi bozulduğundan dosyalar silinemiyormuş.
    Belleği çıkarıp taktığımda ise read only durumunu aştığını ama biçimlendirme falan seçtiğimde dosyaları bulamadığından falan filan yine korumaya aldığını gördüm. Kısaca tek çare chkdsk miş. Sabah jetonu düşüremedim ama senin mesajı görünce tekrar denedim ve yine olumsuz. Sonra aklıma çıkarıp taktığım an taramak geldi çünkü normalde read only olmuyor takınca. Üzerinde işlem yapınca değişiyor durumu. Bu yüzden korumasızken tarattım ve durum pozitif.
    Bellekteki dosyaları kontrol etti ve biçimlendirmeyi engelleyen arıza ortadan kalktı.

"Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi"
    "Windows cannot run disk checking on this volume because it is write protected." hatasını bu şekilde aşmış oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoomBookTR

Aynı sorunu belleğimde yaşadım.
    Sabah denemiştim chkdisk /r /f x: şeklinde galiba böyle bir şeydi.
    Neyse hata almıştım çünkü read only durumuna geçiyordu hemen bellek çünkü dosya sistemi bozulduğundan dosyalar silinemiyormuş.
    Belleği çıkarıp taktığımda ise read only durumunu aştığını ama biçimlendirme falan seçtiğimde dosyaları bulamadığından falan filan yine korumaya aldığını gördüm. Kısaca tek çare chkdsk miş. Sabah jetonu düşüremedim ama senin mesajı görünce tekrar denedim ve yine olumsuz. Sonra aklıma çıkarıp taktığım an taramak geldi çünkü normalde read only olmuyor takınca. Üzerinde işlem yapınca değişiyor durumu. Bu yüzden korumasızken tarattım ve durum pozitif.
    Bellekteki dosyaları kontrol etti ve biçimlendirmeyi engelleyen arıza ortadan kalktı.

"Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi"
    "Windows cannot run disk checking on this volume because it is write protected." hatasını bu şekilde aşmış oldum.

Alıntıları Göster
    Sorunu aştığınıza sevindim.
    Ayrıntılı anlatımınız da bu sorunu yaşayacaklara yol gösterecektir.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Bir de daha sıkıntılı usb belleklerde bu tür çözüm var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.