Bildirim
Bir fotoğraf hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Donuna kadar alirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasanious
Donuna kadar alirsin.
Daha detaylı şekilde yanıtlarsanız sevinirim. Bir de yazdığım yer "Konu Dışı" olunca içim bir garip oluyor, o yüzden temkinli yaklaşıyorum.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hmztly
quote:
Donuna kadar alirsin.
Daha detaylı şekilde yanıtlarsanız sevinirim. Bir de yazdığım yer "Konu Dışı" olunca içim bir garip oluyor, o yüzden temkinli yaklaşıyorum.
En ufak bi bilgim yok maksat konu uplansin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
bu kadar para göz olmayın. sizi rahatsız eden ne? rica edin kaldırsınlar. kaldırmıyorlarsa donuna kadar alın. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bass Guitarist
bu kadar para göz olmayın. sizi rahatsız eden ne? rica edin kaldırsınlar. kaldırmıyorlarsa donuna kadar alın.
Para göz olan ben değilim değerli arkadaşım. Bu bahsettiğiniz "rica" işlemini gerçekleştirdikleri için gelip buraya sordum. Biraz daha sakin olursanız birlikte daha güzel yarınlara kavuşabiliriz diye düşünüyorum.
_____________________________ -
donuna kadar deyince donunu da almış oluyorsun. Bence donu bırak alma bu kadarı fazla olur. _____________________________ i didn't promise you the rose garden... -
Nereden izinsiz olarak aldıklarına bağlı hocam.
Eğer internette falan yayınladıysanız bu fotoğrafı, alan kişiye karşı bir hak iddia edemezsiniz. Ama adam gelip evin içinden alıp / çekip yayınladıysa ancak o zaman donuna kadar alırsınız._____________________________ Artstation:https://www.artstation.com/evren01 -
quote:
Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264
donuna kadar deyince donunu da almış oluyorsun. Bence donu bırak alma bu kadarı fazla olur.
Don meselesi, işin espri kısmı tabi. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Metal-Gear
Eğer internette falan yayınladıysanız bu fotoğrafı, alan kişiye karşı bir hak iddia edemezsiniz. Ama adam gelip evin içinden alıp / çekip yayınladıysa ancak o zaman donuna kadar alırsınız.
Bahse konu kişi, bu fotoğrafı Facebook profilinde yalnızca arkadaşlarının göreceği şekilde yayınlamak suretiyle yüklemiş, gizlilik ayarlarına baktım da._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264
donuna kadar deyince donunu da almış oluyorsun. Bence donu bırak alma bu kadarı fazla olur.
Don meselesi, işin espri kısmı tabi. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Metal-Gear
Eğer internette falan yayınladıysanız bu fotoğrafı, alan kişiye karşı bir hak iddia edemezsiniz. Ama adam gelip evin içinden alıp / çekip yayınladıysa ancak o zaman donuna kadar alırsınız.
Bahse konu kişi, bu fotoğrafı Facebook profilinde yalnızca arkadaşlarının göreceği şekilde yayınlamak suretiyle yüklemiş, gizlilik ayarlarına baktım da.
Peki fotoğrafı nerden buldu o önemli_____________________________ Başlamak için mükemmel olmana gerek yok ancak mükemmel olmak için, başlaman gerekir!I'm watching you!
-
Bilmiyorum ki aga... Aman ya, söylerim tekrar ısrar eder kaldırırlar. Uğraşmayacağım kardesim. :)) _____________________________ -
Söyleyin kaldırsınlar. Kaldırmıyorlarsa savcılığa suç duyurusunda bulunun. Hafife alınacak birşey değil. Hırsızlıktır onun adı
_____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
Yanıtlayan herkese teşekkür ederim. Konuyla ilgileneceğim. _____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Donuna kadar alirsin.

quote:
quote:
Donuna kadar alirsin.
Çok iyi kalpli bir arkadaşa benziyorsun sen Hasan gardaş. Çog iyi de oldu... :)_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı