Şimdi Ara

BİR FİRMA 2.5 YILDIR PİNG SORUNUNU ÇÖZEMEZ Mİ!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bıktırdı artık resmen, çıldırttı, çileden çıkarttı beni bu uydunet midir kablonet midir her ne neyse. Millet çöp ttnet'i ile 40-50 ping'lerde cs keyfi sürerken 95-120 arası alıyorum. Yerim merkezi, altyapılar daha 1 ay kadar önce yenilendi. (Ya da iyice berbat edildi bilmiyorum, İzmitte yaşıyorum tramvay inşaatı çilesini bilen bilir)

Modeme elimi dokunamıyorum artık ısısı klavyeye kadar geliyor. Yurtdışından modem getirtsem ülkemizdeki standartlara uyar mı? Doğrudan kurulum yapıp kullanabilir miyim onu da bilmiyorum. Yeni ve daha kaliteli bir modem getirtsem ping sorunuma çare olur mu onu hiç bilmiyorum.

150GB AKK, 50MBPS hız paketini kullanıyorum, ayrıca teledünya üst+sinema paketim var. Teledünyadan memnunum, uydunetin hızından da kota seçeneklerinden de fiyatlarından da memnunum ama tek sorunum şu ping işi. Ne yapayım ne önerirsiniz?

• ip değişimi iste pingin düzelene kadar ve modem işine gelince amazondan sb6141 al ve yanına sağlam bir router al kablonetın verdiği modem tek kelime ile rezalet
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    kablonetin kendi modemini router olarak kullanabiliyorsam gerek yok yeni router almama. kablosuz pek lazım olmuyor bana çok sorunum yok ev içinde kablosuz ile. Kablolu bağlantıda daha düşük pinglere sahip düzgün bir bağlantı istiyorum sadece.
  • CS:GO oynamadığım için pek bilmiyorum (Bir ara 1-2 saat falan oynadım sanırım) sunucuları nerede, hangi ülkede ancak dediğiniz gibi Avrupa merkezli sunucular için dahi ping yüksek.

KabloNET abonesiiyim ben de. Battlefield 1 oynuyorum multiplayer olarak. Sunucularının hepsi yurtdışında Genellikle 60-75 arası pingle oynuyorum. Sadece birkaç sunucu var sanırım onlar İngiltere'de, onlarda pingin 85-90 arası oluyor. Ama dediğim gibi ortalamam 60-75.

Üst mesajlarda belirtildiği IP değişimi isteyin. Bir de bu garip Netmaster modemin Firewall vb. ayarları var onları kurcalayın, kapatıp deneyin. Forumda muhakkak konuları vardır. 10 yıl önce falan modemlerden port açıyorduk bazı oyunlar için belki CS:GO için böyle bir deneme yapsanız bir çözüm olur mu?
  • Malesef uydunet bildiğim bileli ping sorunu var ucuz olduğu için aboneyim ttnet en iyisi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet de de aynı ping sorunu başladı son bir yıldır aynı problemi yaşıyorlar

ama yakın zaman Türk Telekom yurt dışı kapasitesini arttıracak o zaman belki bir şeyler değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

ttnet de de aynı ping sorunu başladı son bir yıldır aynı problemi yaşıyorlar

ama yakın zaman Türk Telekom yurt dışı kapasitesini arttıracak o zaman belki bir şeyler değişir

Yakın zamansa rahat 2 yılı var onun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.