Şimdi Ara

Bir Filmin Bilgilerini Değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc de film koleksiyonu yapıyorum, filmin adını içerdiği bilgileri düzenli bir şekilde yazmaya çok dikkat ediyorum; anlayacağınız biraz takıntım var bu konuda. Şimdi filmin adını değiştirebiliyorum ancak filmin içerik bilgilerini değiştiremiyorum. Şöyle ki örneğin bir şarkıda winamp ta ALT+3 e bastınız mı sanatçı adını şarkı adını album adını vs. değiştirebiliyorsunuz ancak bu AVI bir video da olmuyor. Ama filminde bilgilerinde sanatçı bölümü falan gözüküyor ancak nereden değiştireceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız...

• Ben de takıntılıyım o konuda 100 tane şarkıyı tek tek elimle düzenlediğimi bilirim Ama filmlerde beceremedim programı falan olması lazımdı onun öyle hatırlıyorum.
  • Bulursanız bana da söyleyin bir zahmet... Bir ara kafa yordum ama bırakmıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Ben de takıntılıyım o konuda 100 tane şarkıyı tek tek elimle düzenlediğimi bilirim Ama filmlerde beceremedim programı falan olması lazımdı onun öyle hatırlıyorum.

bir bilen varsa şu programı yada başka bir yöntemini çok iyi olur. elle düzeltme olayını bende çok yaptım müzikler de, ne uğraşmıştım ama...
  • http://www.inndir.com/abcAVI-Tag-Editor-29192p.html

Buyrun arayıpta bulamayacağınız bir program.

Ek: Türkçe dil desteği var, ben yazıları Arial 10 punto yaptım, daha iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01myavuz -- 14 Haziran 2012; 1:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

http://www.inndir.com/abcAVI-Tag-Editor-29192p.html

Buyrun arayıpta bulamayacağınız bir program.

Ek: Türkçe dil desteği var, ben yazıları Arial 10 punto yaptım, daha iyi görünüyor.

kardeşim allah razı olsun senden mükemmel program kullanımı da basit, ben denedim düzeltebiliyoruz ilgilenen arkadaşlar. Çok sağol tekrar...
  • Önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu filmin ismini arıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.