Şimdi Ara

Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş maçına gittim ama... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

quote:

Şimdi bu adamların yaptığı tabii ki kabul edilemez. Ama illa fb formanla mı gitmen gerekiyordu maça? Ben de fb-gs basket maçına gittim ama formami giyerek değil. Hiç bir şey de olmadı.

formanı giymeden gidersen birşey olmaz tabiki :) İnsanları anlarım bak orda gelip bana deselerki kardeş burada bu uygun düşmez çıkar formayı eyvallah kaldıki şahsıma küfür ettiler çıkardım formayı içerde terste giydiğim formanın arkasında sarı lacivert renk var diye yukarıdan su dolu şişe salladılar diyorum.Tekme yedim ve ağzımı açmadım bu mu efendilik ? Tamam yapanları cahil görüyorum eyvallah peki o kadar kişiden biride çıkıp diyemedi mi ne yapıyorsunuz diye ?

Ben derdim. Derdim ki ayıp oluyor beyler, olm sen de çıkar su formani otur aşağıya hadi bakim

Ben başka takım maçına forma ile gitmeyi anlamıyorum. Yani ben sizi destekliyorum ama bak fb liyim diye gözüne mi sokuyorlar bilmiyorum. Ama bence sakıncalı

Gözümde inan bana tekme atanlardan farkın yok.

Senin amacın takımı desteklemek ya da maç izlemek ise formayı giymenin ne manası var? Hala ogrenemedin mi bu ülkede böyle şeyler sakıncalı. Senin yaptığına bile bile lades derler.

senin yaptığın zenci mahallesinde zencilerden nefret ediyorum pankartı taşımak gibi bir şey. Bakınız zor ölüm 3

Neyse bu da sana bir ders olur bir daha ki sefere böyle insanların olduğu yere bu şekilde gitmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

galatasaray fenerbahçe maçında bile sarı lacivert formalı adamlar gördüm ben türk telekom arenada. hepsinin de ağzı burnu yerindeydi. kimsenin forması yırtık değil karınlarında tekme izi yoktu. beşiktaş taraftarları biraz daha sıkıntılı bu konuda doğrudur. özellikle çarşı grubunun olduğu maçlara kesinlikle çocuğumu götürmem. ama kadıköye de tütktelekom arenaya da rahatlıkla gidebiliriz.

TT Arenaya git bakalım ne oluyor. Bu konuda bir tık üstte olan takım varsa Fenerbahçe sadece. Maalesef tabii, keşke böyle sıkıntılar hiç olmasa
  • Tek başlarına bir şey yapamıyor o tipler ama arkalarında iki kişi gördü mü aslan kesiliyorlar. Otobüste birkaç kere basıma geldi fenerbahce atkim var diye arkaya doğru yol vermediler besiktasta, iki omuz atarak geçtim biri sağa biri sola.. millet kesin kavga çıkacak diye bekliyor adamlar da tip tip bakıyor ama gelmeye yemiyor hiçbir zaman.
    Atarlarina atar yapmak bazen çare ama dayak yersen de en temizini yersin
    Sayıları iki kişiyi geçerse gaza gelebilirler yalniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önümüzdeki FB Chelsea maçına BJK formalı biri gitsin hiç bir şekilde hiç bir şey olmayacağına eminim,
    GS maçına da gitse hiç bir şey olmayacağına eminim.

Ama yapılan ayıptır, bunu savunmak daha da ayıptır. Sesleniyorum oradaki BJK'lilere ;

Hiç mi tanıdığınız yok Fenerli? Bu nefret nerden geliyor ki 2-3 senedir ortam gayet yumuşak ve sıcaktı, noluyor yani ne alaka ?
    Birde avrupa maçında! Adamı tebrik edip," helal olsun lan sana bu maç misafirimizsin" demeliydi, denilmeliydi. Türk insanı böyle olmalı, arada tinercilere uyup da bu manzara yaşanmamalıydı.

En kötüsüde bunu savunmaları insanların.. Hangi devirde yaşıyorsunuz , ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz anlamıyorum. Ayıptır be. Bunlar gibiler azınlık olmalı arkadaşlar, böyleleri toplum içinde eritmeli artık. Medeniyetin dibine vuruyor millet bizim sanki hiç derdimiz yok, Takım yüzünden birde ayrılalım, kavga çıksın kardeşlik olmasın. Ayıptır be.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi bu adamların yaptığı tabii ki kabul edilemez. Ama illa fb formanla mı gitmen gerekiyordu maça? Ben de fb-gs basket maçına gittim ama formami giyerek değil. Hiç bir şey de olmadı.

formanı giymeden gidersen birşey olmaz tabiki :) İnsanları anlarım bak orda gelip bana deselerki kardeş burada bu uygun düşmez çıkar formayı eyvallah kaldıki şahsıma küfür ettiler çıkardım formayı içerde terste giydiğim formanın arkasında sarı lacivert renk var diye yukarıdan su dolu şişe salladılar diyorum.Tekme yedim ve ağzımı açmadım bu mu efendilik ? Tamam yapanları cahil görüyorum eyvallah peki o kadar kişiden biride çıkıp diyemedi mi ne yapıyorsunuz diye ?

Ben derdim. Derdim ki ayıp oluyor beyler, olm sen de çıkar su formani otur aşağıya hadi bakim

Ben başka takım maçına forma ile gitmeyi anlamıyorum. Yani ben sizi destekliyorum ama bak fb liyim diye gözüne mi sokuyorlar bilmiyorum. Ama bence sakıncalı

Gözümde inan bana tekme atanlardan farkın yok.

Senin amacın takımı desteklemek ya da maç izlemek ise formayı giymenin ne manası var? Hala ogrenemedin mi bu ülkede böyle şeyler sakıncalı. Senin yaptığına bile bile lades derler.

senin yaptığın zenci mahallesinde zencilerden nefret ediyorum pankartı taşımak gibi bir şey. Bakınız zor ölüm 3

Neyse bu da sana bir ders olur bir daha ki sefere böyle insanların olduğu yere bu şekilde gitmezsin

1-Forma giymemim nedeni bak türk türkü destekliyor demek.Demekki Türk Türkü değil yunanı desteklemeli.

2-Ben türk bayrağı olan yerde türk bayrağı taşıdım başka birşey değil.

3-Böyle insanların olduğu yere değil Beşiktaşlıların olduğu yere gitmem bundan sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Stad bittikten sonra gönül rahatlığıyla taraftar kitlesinin değişeceğini düşünüyorum. Ayrıca bizim insanlarımız eskiden adam mış. İnönüde 3 takım maçlar yaparmışta böyle şeyler olmazmış şimdi ne oldu bize böyle de bu olaylar oluyor anlamış değilim. Ayrıca Çarşı denen grup satılmış, Ayyaş, bir alay cahil vasıfsız insan grubudur. Şova gelince herşeyini verir insanlığa gelince hiç birşeyini vermez. İstisnaları tabi ki mevcuttur. Ama çarşı benim için geçen sene ve ondan önce ki sene ihtiyacımız olan zamanlarda inönüyü boş bıraktığında bitti. Demirörenci bir gruptur kendileri
  • Futbol ile milliyetçiliği birbirine karıştırırsan böyle dayağı yersin. Milli takım maçlarına klüp formasıyla gidenler, ezeli rakibinin maçına bilet alıp sırf "yabancı takımla oynuyo abi" diye maça gidip destek verenler artık bi bitsin ülkede.

Bende yanımda başka forma ile maça gelen birini görsem adama sorarım sen neyin kafasını yaşıyon birader diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Futbol ile milliyetçiliği birbirine karıştırırsan böyle dayağı yersin. Milli takım maçlarına klüp formasıyla gidenler, ezeli rakibinin maçına bilet alıp sırf "yabancı takımla oynuyo abi" diye maça gidip destek verenler artık bi bitsin ülkede.

Bende yanımda başka forma ile maça gelen birini görsem adama sorarım sen neyin kafasını yaşıyon birader diye.

Haklısın düşünce tarzımı değiştirdim dün.

• quote:

quote:

Futbol ile milliyetçiliği birbirine karıştırırsan böyle dayağı yersin. Milli takım maçlarına klüp formasıyla gidenler, ezeli rakibinin maçına bilet alıp sırf "yabancı takımla oynuyo abi" diye maça gidip destek verenler artık bi bitsin ülkede.

Tartaklamak ve küfür olayı hiç hoş olmamış lakin suç sende. Fener forması giyip de BJK tribününe giremezsin kardeşim. Kimse de yok Avrupa da şöyle yok şurda böyle yok insanımız bi tuhaf demesin. Bu her yerde böyle.

• quote:

quote:

quote:

Tartaklamak ve küfür olayı hiç hoş olmamış lakin suç sende. Fener forması giyip de BJK tribününe giremezsin kardeşim. Kimse de yok Avrupa da şöyle yok şurda böyle yok insanımız bi tuhaf demesin. Bu her yerde böyle.

başlangıçta gidilir diye düşündüm ama şuan %100 senin gibi düşünüyorum.Bazen cidden çok saf oluyoruz.Anladık ki ne olursa olsun bazı şeyler değişmiyor.

• Ülke öyle bi hale gelmişki adam fb forması ile gitti diye suçlu duruma düştü yazık.

geçmiş olsun
  • SUÇLU GENE BEN ÇIKTIĞIMA GÖRE ÜLKE FUTBOLU KURTULMUŞTUR.BİRBİRİMİZİ ÖLDÜRELİM AMAN BAŞKA FORMA GİYMEYELİM AMA İŞ YARDIMA GELDİMİ SOMAYMIŞ ŞUYMUŞ BUYMUŞ DİYELİM.TEBRİKLER ÇAKMA DELİKANLILAR SİZ ANCAK YANINIZDA 10 BİN KİŞİ VARKEN ÇOŞARSINIZ TEK BAŞINIZA KARTAL DEĞİL KARTAL YAVRUSU OLAMASSINIZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Çok üzüldüm, ama tebrik ederim. Sen doğru olanı yaptın. Yediğin tekme de elbet bir gün tebrik olarak geri dönecektir desteğin için.

Bu millet malesef böyle, insanımız cahil. Bir 50 yıl daha da Avrupa'lı olamayacağız.

İnsanları eğitimsiz, cahil bırakarak oy toplayan, cebini dolduran hükümetler olduğu sürece 50 değil 500 yıl geçse de Avrupa ile aramızdaki medeniyet farkı kapanmaz.

Ben Beşiktaş taraftarı adına konuyu açan arkadaştan özür dilerim. İnan taraftarın hepsi dün sana bu olayı yaşatanlar gibi hayvan değil. Forumda maç için toplanma konusu vardı, keşke o arkadaşlarla birlikte gitseydin.
  • Bunun Türklükle alakası yok holiganizmle alakalı bir olay, Dünyanın bir çok yerinde ezeli rekabet içinde olan 2 takımın maçına rakip takım formasıyla girersen olay çıkma ihtimali yüksek. Tabi bu oran Türkiye'de daha fazla oluyor çünkü bize bu kin ve nefreti ülkeyi yada futbolu yönetenler aşılıyor. Ben burada Beşiktaş yada Fener bölümüne 2 satır yazmaya başlayınca bile millet rahatsız oluyor... Hoşgörü sıfır.. Sana da geçmiş olsun yaptığın şey doğru olandı kafana takma..
  • Şahsen ben seni arenada o formayla görsem avrupa maçında gider hoşgeldin bile derim tanımadığım halde çünkü birilerin böyle şeylere başlması lazım yaptığın konusunda tebrik ediyorum seni şahsen bende galatasaray formasını giyip saraçoğluna gitmek isterim sonuçta benimde fenerli sevgilim dostum falan oluyor onlarla avrupada fenerbahçeye destek vermek adına

Tabi ligde tanımam orası ayrı konu

Çarşı taraftarı biraz böyle %60lık kısmı kendileri kabadayı gibi görüyorlar ne yazık ki...

Forma konusuna laf edenler arkadaşlarada ben feneride beşiktaşıda desteklerim ama fanatik bir galatasaraylı olarak orda fener yada beşiktaş atkısı takmam kendi formamla desteklerim.

• Bu olaydan sonra Beşiktaş'a sempatim kalmadı. Dün umarım çeyrek finale çıkarlar diye yorum yazdım. Bugün ise ilk turdan elenmelerini istiyorum. Keşke karşımda olsa o sana tekme atan israf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

galatasaray fenerbahçe maçında bile sarı lacivert formalı adamlar gördüm ben türk telekom arenada. hepsinin de ağzı burnu yerindeydi. kimsenin forması yırtık değil karınlarında tekme izi yoktu. beşiktaş taraftarları biraz daha sıkıntılı bu konuda doğrudur. özellikle çarşı grubunun olduğu maçlara kesinlikle çocuğumu götürmem. ama kadıköye de tütktelekom arenaya da rahatlıkla gidebiliriz.

TT Arenaya git bakalım ne oluyor. Bu konuda bir tık üstte olan takım varsa Fenerbahçe sadece. Maalesef tabii, keşke böyle sıkıntılar hiç olmasa

ben tt arenada galatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe formalı adamlar gördüm diyorum. sen hala git bakalım diyorsun ne oluyor diyorsun. alıntılayacaksan önce yazdığımı oku be arkadaş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

ben tt arenada galatasaray fenerbahçe maçında fenerbahçe formalı adamlar gördüm diyorum. sen hala git bakalım diyorsun ne oluyor diyorsun. alıntılayacaksan önce yazdığımı oku be arkadaş.

Bende tersi şeyler yaşadım diyelim konuyu kapatalım

• fbli bir taraftar arenada cldeki ilk maçımıza formasıyla gelse birşey olmayacağına eminim.

ama kale arkasına falan gidersen orası ultraslan dolu birşeyler olabilir.

ama olursada şaşırmam 2 takımlada aramız iyi değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.