Şimdi Ara

Bir erkekte tip her şeydir arkadaşlar (SS)li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: regretfullife

bu sitenin adı nedir?

ribony hocam
  • kız zaten brad pitt i tanımayıp yazıyorsa daha ne diyim ?
  • 17 yaştan sonrasını okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit
  • Lan o tipe ben bile veririm.
  • Konuya bu başlığı atan bebe kesinlikle meslek lisesi öğrencisidir. Zaten forum iyice çocuk mekanına döndü. Ama yine de yapıcı birşeyler yazacağım;

Hayatımda üç tane gerçekten çok yakışıklı, ikisi Kıvanç Tatlıtuğ, diğeri Burak Özçivit modunda arkadaşlarım oldu. Üçü de kızlara nasıl yaklaşacaklarını, onların nasıl ilgilerini çekeceklerini ve en önemlisi onlara güçlü görünmeyi bilmedikleri için hep sap gibi dolandılar.

Demekki mesele tip meselesi değil karizma meselesi (Koyduğun Brad Pitt fotoğrafında olduğu gibi.) Karizma da Allah'ın verdiği yüz güzelliğinin derecesiyle alakalı değil, kendine yakışan kıyafeti giyip,doğru davranışları gösterebilmektir. Yürüyüşünle, duruşunla, mimiklerinle, konuşmanla, sesini kullanmanla, herşeyinle... Kadını seksi gösteren cazibe, erkeği seksi gösteren karizma ve güçtür.

Her gün onlarca özgüven sorunu yaşayan üyelerin açtığı buna benzer konularla karşılaşıyorum. Umarım yazdıklarımın faydası olur. Bunların farkına varın ve kendinizle barışın artık. Hayatın tadını çıkarın, bunlarla zamanınızı harcamayın. Tekrar dünyaya gelmeyeceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 10 Kasım 2015; 23:58:33 >

• Klasik Cahil Turk kizlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoda kimbilir ne çıkmamış brad..sağ tarafı abseli sivilcesi var gibi duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2015; 0:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Konuya bu başlığı atan bebe kesinlikle meslek lisesi öğrencisidir. Zaten forum iyice çocuk mekanına döndü. Ama yine de yapıcı birşeyler yazacağım;

Hayatımda üç tane gerçekten çok yakışıklı, ikisi Kıvanç Tatlıtuğ, diğeri Burak Özçivit modunda arkadaşlarım oldu. Üçü de kızlara nasıl yaklaşacaklarını, onların nasıl ilgilerini çekeceklerini ve en önemlisi onlara güçlü görünmeyi bilmedikleri için hep sap gibi dolandılar.

Demekki mesele tip meselesi değil karizma meselesi (Koyduğun Brad Pitt fotoğrafında olduğu gibi.) Karizma da Allah'ın verdiği yüz güzelliğinin derecesiyle alakalı değil, kendine yakışan kıyafeti giyip,doğru davranışları gösterebilmektir. Yürüyüşünle, duruşunla, mimiklerinle, konuşmanla, sesini kullanmanla, herşeyinle... Kadını seksi gösteren cazibe, erkeği seksi gösteren karizma ve güçtür.

Her gün onlarca özgüven sorunu yaşayan üyelerin açtığı buna benzer konularla karşılaşıyorum. Umarım yazdıklarımın faydası olur. Bunların farkına varın ve kendinizle barışın artık. Hayatın tadını çıkarın, bunlarla zamanınızı harcamayın. Tekrar dünyaya gelmeyeceksiniz...

hocam mezun ygs öğrencisiyim yaş 20 olacak bu arada.

normalde bende yakışıklıyım özgüven problemleri konuşma ses tonu ve giyinme sorunlarım yüzünden kaybediyorum.iphone 6 var poz vermeyi bilmediğim için adam gibi fotoğrafım bile yok ygs kursunda otururken kızlarla sürekli kesişiyoruz genelde onlar kesiyor ne onlardan tepki var ne benden.siz haklısınız bir insanda tip ve saydıklarınız olmazsa olmaz kız bana erkek dediğinin vücudu senin gibi olmalı dedi yav he he dedim panik yaptım utandım sonra kısacası haklısınız böyle sitelerde gezinmem sabahtan beri ygs kasıyorum biraz mola.

• Attığın resim çöp o tipe güzel kızlar bakmaz

Muhabbete biraz baktım tam bi ergenmişsiniz ben kaçar

• Fotoğrafımı heryerde yayınlama.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Ben de görsem ben de yazardım bu resmi

• Just My Life kullanıcısına yanıt
    Güzel. Bunların farkına varmanı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Demekki algın açık ve umut vaadediyorsun. İşe konunun başlığını değiştirmekle başlayabilirsin.

Sana bir altın nasihatte bulunacağım; utangaçlıktan kurtul. Kızlar bu konuda kesinlikle gamsızdırlar ve utangaç adama asla prim vermezler. Ne kadar yakışıklı olursan ol borsa değerin düşer. Karşındaki kızdan tokat yiyeceğini bilsen de atılgan ol. Dilin kıvrak olmalı ve açık sözlü konuşmalısın. Her ortama, muhabbete ayak uydur, bilirkişi ol. Bunun için kitap, makale oku, araştırma yap ve film izle. Ancak filmi film olarak değil, orada adamın kızı nasıl tavladığına, kendini nasıl karizmatik ve güçlü gösterdiğine dikkat et.
  • quote:

Güzel. Bunların farkına varmanı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Demekki algın açık ve umut vaadediyorsun. İşe konunun başlığını değiştirmekle başlayabilirsin.

Sana bir altın nasihatte bulunacağım; utangaçlıktan kurtul. Kızlar bu konuda kesinlikle gamsızdırlar ve utangaç adama asla prim vermezler. Ne kadar yakışıklı olursan ol borsa değerin düşer. Karşındaki kızdan tokat yiyeceğini bilsen de atılgan ol. Dilin kıvrak olmalı ve açık sözlü konuşmalısın. Her ortama, muhabbete ayak uydur, bilirkişi ol. Bunun için kitap, makale oku, araştırma yap ve film izle. Ancak filmi film olarak değil, orada adamın kızı nasıl tavladığına, kendini nasıl karizmatik ve güçlü gösterdiğine dikkat et.

aynen hocam nasıl davrandığına dikkat ediyorum o yönden dikkat çekiyorum mesela brad pitt e özeniyorum daha çok hafif kaşları çatıp gözleri kısıyorum ben cahilim genel kültür konusunda daha çok film ve ders ağırlıklı gidiyorum konuşacak konu yok hobim hiç yok tavsiye için teşekkürler

• Just My Life kullanıcısına yanıt
    Birşeyleri araştırıp okumadan, izlemeden hobi edinemezsin zaten. Bunları amacını bilerek yaparsan herşey kendiliğinden gelecektir. Brad Pitt'e özen ama onun gibi olacağım derken Kurtlar Vadisi'ndeki Cahit gibi yapmacık bir kasıntıya bürünüp Memati olmaya çalışma. İşler daha da berbat olur.
  • Ulan brad pitt'in tipini koyarsan tabi herşeydir
  • up

• quote:

Konuya bu başlığı atan bebe kesinlikle meslek lisesi öğrencisidir. Zaten forum iyice çocuk mekanına döndü. Ama yine de yapıcı birşeyler yazacağım;

bu arkadaşı dinleyin. işin erbabı

• izmir newyork gibiymiş den sonrasını okumadım.

izmirde oturuyorum kim kandırıyorsa sizi iyi kandırıyormuş. şimdi anladım anadolu çomarlarının neden bizi kıskandıklarını
  • 19 sayılır nedir 18.78 falan mısın?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.