Şimdi Ara

Bir erkek neden saçını uzatır ve küpe takar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
9.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Dişarida beni görürsen orada sor
    Sorarız Aslanım

• Zevk meselesi. Saç uzatma yıllardır olan bir şey. Küpe de kimilerine yakışıyor. Kadınlar neden makyaj yapıyor diye sormaktan farksız bence

• Benim asıl merak ettiğim bir erkek neden berber denen garip yere ayda bir iki kere katlanmak zorunda hisseder?
  • Sana ne diyen ve küfreden arkadaşlar için söylüyorum, siz böyle yaparsanız hiç bir konuyu tartışamaz hale geleceğiz bırakın herkes her konuda istediğini özgürce ifade etsin. (19-20 Yaşlarındayken uzun saçlı olduğum için ailem başta, dershane hocalarım sonda olmak üzere çevremdeki herkes tarafından kınanan ve baskılardan dolayı saçımı kesmek zorunda kalan biri olarak bu mesajı yazıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acht und zwanzig -- 7 Ekim 2018; 13:52:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Sana ne diyen ve küfreden arkadaşlar için söylüyorum, siz böyle yaparsanız hiç bir konuyu tartışamaz hale geleceğiz bırakın herkes her konuda istediğini özgürce ifade etsin. (19-20 Yaşlarındayken uzun saçlı olduğum için ailem başta, dershane hocalarım sonda olmak üzere çevremdeki herkes tarafından kınanan ve baskılardan dolayı saçımı kesmek zorunda kalan biri olarak bu mesajı yazıyorum)
    Sanane yazan da kendi düşüncesini ifade etmiş olmuyor mu hojam?

• canı istediği için?
  • Öncelikle saç uzatılmaz. Saç zaten kendiliğinden uzar. Burada yapılan saç kestirmemektir ki, bir insan neden saçını kestirir veya kestirmez diye sorulmalıdır.

Sonralıkla kendine yakıştırdığı için saçını isterse kestirmez, küpesini de takar. Sen rahat olduğun ve beğendiğin için saçını kestiriyorsun sonuçta, o da aynısını yapıyor.
  • Farklı görünmek için. Boşgeç herkes taksın sonra bi anlamı kalmayacağı için geri çıkarırlar
  • güzel oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanane güzel kardesim

• Sen
    sor
    diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gereksiz bir yargılama. Bu durumu yargılaman insanların koluna saat takmasını yargılamak gibi bir şey. Yakışıp yakışmamasını da geçtim tamamen kişiye bağlı bir tercihtir.
  • Bu arkadaşın troll olduğunu biliyorum da ciddi ciddi bu kafada olanlar için yazıyorum bunları.

Şu erkek adam kısa saçlı olur furyası son 200 yıldır var. Ondan önce bakın bakalım hiç böyle bişey var mıymış? Sanayi Devriminin de etkisiyle herkes tek tip olmaya başladıkça çıktı bu muhabbet

• Hem sacim uzun hem iki tane kupe takiyorum. Bu hayat benim, ben yasiyorum da sen neden birilerinin hayatina karisiyorsun.

• Bu benim genç olduğum zamanlara ait. Penisimde bile piercing vardı. İsterdem kıçımada yaptırabilir, hatta onu düzdürebilirimde. Bunu yargılamak kimsenin hakkı değil. Sonuçta saçta kıçta benim.Siz kendi saçınıza kıçınıza başınıza bakın gerisi sizi ilgilendirmez. Bir erkek neden saçını uzatır ve küpe takar? Buda son halim. Bir erkek neden saçını uzatır ve küpe takar? Yani insan saçıyla başıyla yargılanamaz. Zaten bu tip baskılar Türk insanına has bir şeydir. Benim saçlarım boya olduğu zamanlar dar paça pantolon giyiniyordum. O zamanlar "şu pantolona bak karı gibi giyinmiş, saçlara bak allahın topu" gibi laflar işitiyordum. Zaman geçti ve kendileri dar paça giyinmeye başladı. Harbi kıskançsınız. Tek açıklaması bu. Size yakışmıyor çünkü alayınız tipsizsiniz.

• Küpe gizli bir topluluğun birbirini tanıma biçimidir. Sizin gibi sıradan kişiler bunu anlayamaz. Küpe takan erkekler birbirine ne kadar açık fikirli olduğunu anlatmak için taar ve böylece birbirini miknatis gibi çekerler. Dünyada hiçbir modadan geri kalmamak lazım. Kızlar bacağına ağda yapar sürme sürer kısa bilek dekolteli pantolon giyer ayrıca bu pantolonlar poponuzu yuvarlak gösterecek şekildedir ve poponuzda bez bağlı yuruyemiyorcasina gösterir bağrı açık dekolteli şeyler giyer BrAvO ErKeKLeR HiÇbiRindEn GeRi kAlMaYın bu basbaya kadınlara benzemek ama kimseyi bunlardan uzak durmaya zorlayamam ki adam dese evet ozeniyorum diye ne yapabilirsin ki? Kendi haline bıraktım herkesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenasin hocam. Hayati hizli yasamissin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porazo -- 7 Ekim 2018; 14:58:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.