Şimdi Ara

bir erkeğin kız tavlayamaması onu loser mı yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kız tavlamak mevzusunu en çok kafaya takanlar bu işlerde en başarısız olanlardır. İyi gözlemleyin bunu, genelde asosyal, vasıfsız liseliler bu konularda komplekse girdikleri için bu meselelerde başarısız olan diğerlerine 'ezik' deyip dışlarlar ve kendilerini onlardan değilmiş gibi görmeye çalışırlar. Bunlar sevgilisi olunca hayattaki tüm dertleri çözüleceğini falan zannederler. Gerçekten çok sevgilisi olmuş insanlarsa, böyle 'ezik' diye nitelendirilen insanlarla gâyet iyi anlaşır çünkü sevgili yapmanın matah bir şey olmadığının farkındadırlar.

O yüzden böyle kıytırık forumdalarda 15 yaşındaki liselilerin ne dediğini umursama, kendini geliştirmeye bak kızlar gelir zaten. Ezik falan değilsin. Ezik olanlar, kız merhaba yazınca elleri titreyenlerdir.
  • Heteroysan evet.
  • 2 hafta once evet beni loser yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle evet
  • evet yapar

• Evet yapar

• Eet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet yapar
  • ayak takımının gozunde evet, benim ve tanrının gozunde hayır
  • Kız tavlamak mevzusunu en çok kafaya takanlar bu işlerde en başarısız olanlardır. İyi gözlemleyin bunu, genelde asosyal, vasıfsız liseliler bu konularda komplekse girdikleri için bu meselelerde başarısız olan diğerlerine 'ezik' deyip dışlarlar ve kendilerini onlardan değilmiş gibi görmeye çalışırlar. Bunlar sevgilisi olunca hayattaki tüm dertleri çözüleceğini falan zannederler. Gerçekten çok sevgilisi olmuş insanlarsa, böyle 'ezik' diye nitelendirilen insanlarla gâyet iyi anlaşır çünkü sevgili yapmanın matah bir şey olmadığının farkındadırlar.

O yüzden böyle kıytırık forumdalarda 15 yaşındaki liselilerin ne dediğini umursama, kendini geliştirmeye bak kızlar gelir zaten. Ezik falan değilsin. Ezik olanlar, kız merhaba yazınca elleri titreyenlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 18 Haziran 2018; 18:21:3 >
  • ailesi ve sağlığı yerinde olan kimse loser falan olmaz geçelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Kız tavlamak mevzusunu en çok kafaya takanlar bu işlerde en başarısız olanlardır. İyi gözlemleyin bunu, genelde asosyal, vasıfsız liseliler bu konularda komplekse girdikleri için bu meselelerde başarısız olan diğerlerine 'ezik' deyip dışlarlar ve kendilerini onlardan değilmiş gibi görmeye çalışırlar. Bunlar sevgilisi olunca hayattaki tüm dertleri çözüleceğini falan zannederler. Gerçekten çok sevgilisi olmuş insanlarsa, böyle 'ezik' diye nitelendirilen insanlarla gâyet iyi anlaşır çünkü sevgili yapmanın matah bir şey olmadığının farkındadırlar.

hocam benim merhaba dendiğinde elim titrediği oldu ama sap insanları ezik olarak gormuyorum . Biz şanssız insanlarız sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

hocam benim merhaba dendiğinde elim titrediği oldu ama sap insanları ezik olarak gormuyorum . Biz şanssız insanlarız sadece

Alıntıları Göster
    Mesele bu zaten, sap olmayı neden şanssızlık olarak nitelendiriyorsun? Boş beleş bir kızla biraz hoş vakit geçiremediğin için mi? Aklı olan adam sap olmayı avantaja çevirir ve gerçek amaçlar peşinde koşar. Sevgili ne beyler kafayı mı yediniz? Dünyada milyonlarca insanın sevgilisi var, milyonlarca insan seks yapıyor. Bunlara sahip olmak sizi neden şanslı kılsın? Bunları bulunca gerçekten hiçbir sorununuz kalmayacağını mı sanıyorsunuz? Alanınızda başarılı olun, öğrenin, imânınızın gerektirdiği gibi yaşayın.

• Sevgili sahibi olmamak birden fazla sağlık sorununun göstergesidir, orada bir problem vardır felsefe ve varoluşçu düşüncelerle ancak bir yere kadar saklayabilirsin. Hatalı genetikleriz, kabul edelim çünkü arzu ve duyguları bastırarak özgürlüğe ulaşamayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 18 Haziran 2018; 18:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Sevgili sahibi olmamak birden fazla sağlık sorununun göstergesidir, orada bir problem vardır felsefe ve varoluşçu düşüncelerle ancak bir yere kadar saklayabilirsin. Hatalı genetikleriz, kabul edelim çünkü arzu ve duyguları bastırarak özgürlüğe ulaşamayız
    Ben yıllardır bu meseleyle ilgileniyorum. Cinsel arzularını yaşamayan kesinlikle psikolojik sorunlara sahip olur düşüncesi, zamanında Freud'un bile terkettiği bir düşünceciktir. Freud ortaya 'yüceltme' diye bir kavram attı. Superegoyla çatışma içinde olan arzuların başka yere kanalize edilebileceğiyle ilgili bir görüş yani. Karen Horney, 'İçsel Çatışmalarımız' kitabını okumanı öneririm.

Bir de bu 'bastırma' kelimesi aşırı istismâr ediliyor. Eğer yolda beğendiğin bir kadının üstüne atlayıp orada ilişki yaşamıyorsan zâten cinsel arzunu belirli bir noktaya kadar bastırmış, ertelemiş oluyorsun. Cinselliği bastırmamak demek, tecavüzcü olmak demektir. Freudyen tabirle, insanın superegosu id'ine baskın geldikçe cinselliği erteleme yeteneği de o kadar gelişir.
    Ve insan cinselliği normal yollarla yaşamayıp, cinsel enerjisini başka yerlere kanalize ettikçe bu ona başarı getirir. Belki normal olmaz, modern psikolojinin dikte ettiği gibi yaşamadığı için 'nevrotik' diye damgalanır ancak çevresindekilerden kolaylıkla sivrilir, kendini yukarı taşıyabilir.

Aslında doğu mistisizminin, tasavvufi öğretilerin amacı da budur. Günümüzde dindar görünümlü insanların cinsel suçlara bulaşması seni aldatmasın. İslâmda cinselliği bastırmak diye bir şey yoktur, imkanın varsa hemen evlenmen ve cinselliği yaşaman gerekmektedir. Cinselliği başka yere kanalize etmek her zihin için mümkün değildir, bu cinsel suç işleyenlerin suç işleme nedeni de budur. Her neyse.

• Kızlardan hoslanmiyorum onçün böyle bir sorunum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kızlardan hoslanmiyorum onçün böyle bir sorunum yok
    Kulübe gel o zaman.

https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-lgbtiq-kulubu--133368762
  • Loser nedir yav bırakın şu kelimeleri deliriyorum bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Makul birini Isteyip de tavlayamıyorsa evet.

• Hayır. Asıl kız tavlamaya çalışmak loserlıktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.