Şimdi Ara

Bir ergen oglanla kizin yaptigi erkek muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle konu futbol, vucut gelistirme yahut arabalardir. Oglan kiza hava atmak icin hemen bilgisini(!) konusturur. Cok kulturludur ya abimiz... Sohbet genellikle su sekilde cereyan eder, kizimiz bu ergen oglana futbolla, agirlik kaldirmakla, araba modelleriyle ilgili bir soru sorar, muhabbet acmaya calisir. Yavsamak maksadiyla suphesiz.. Daha sonra delikanlimiz havalara girer, hayatta yegâne bildigi bir husus hakkinda soru yoneltilmistir kendine. Bu firsati kacirmamalidir.. Daha sonrasinda sekilden sekle girer, ego patlamasi yasar. Aralarinda boyle ucuz, asagilik bir flort(!) diyalogu gecer. Tabii sonrasinda zevkten bir taraflari sulanan kizimiz bu konusmanin ekran goruntusunu yedi cihanla paylasma cabasina girer. Bu hep boyledir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldatıldin mi birader

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Aldatıldin mi birader

Yok cok sukur duzenli iliskim var. Fakat sosyal medyada sikca rastlayinca bu gibi durumlara asabim bozulmaya basladi artik...

• Işte bunlar hep Ego başka adı yok bence.

• iyide sana ne?
  • Bu ucuz konulardan biri ile ilgili bir soru size yöneltildiğinde ve bilemediğinizde dışlanmayla ve küçük görülmeyle karşı karşıya kalabiliyosunuz. İyi olan birşey var ki o da bu tür insanların, bu tür bilgilerle sınırlı beyinleri lise sıralarından öteye geçemiyor. Ha birde bu tür insanlar üniversite sınavında barajı dahi geçemeyince hayata isyan ederler. O da ayrı bir komiklik Sevinmiyorum bu kadar zavallı oldukları için ama üzülmüyorumda.
    Bu arada böyle bir durumla karşı karşıya kaldığım için yazmıyorum bunları. Gözlemlerimden faydalanarak değerlendirmede bulundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coll Morr

Bu ucuz konulardan biri ile ilgili bir soru size yöneltildiğinde ve bilemediğinizde dışlanmayla ve küçük görülmeyle karşı karşıya kalabiliyosunuz. İyi olan birşey var ki o da bu tür insanların, bu tür bilgilerle sınırlı beyinleri lise sıralarından öteye geçemiyor. Ha birde bu tür insanlar üniversite sınavında barajı dahi geçemeyince hayata isyan ederler. O da ayrı bir komiklik Sevinmiyorum bu kadar zavallı oldukları için ama üzülmüyorumda.
    Bu arada böyle bir durumla karşı karşıya kaldığım için yazmıyorum bunları. Gözlemlerimden faydalanarak değerlendirmede bulundum.

Yorumun icin sagolasin. Buyuk ihtimal buradaki liseliler gocunup eksileyecek ama olsun. Tek sohbet edebilecekleri konu futbol ve araba olan, kultur yoksunu sig insanlar cogunlukta maalesef gunumuzde. Egitimle de pek alakasi oldugunu sanmiyorum. Doktor muhendis olup da bu seviyede insan cok tanidim. Egitim cehaleti alir, eseklik baki kalir demisler ne de olsa..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zengin Koca arayan kizin drami
    3 yıl önce açıldı
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kızı onun özel olduğnu hissetirdiğin zaman kızın hoşuna gider, kusura bakmayın ama futbol ile ilgili bukadar değişime uğruyorsa kezban olabilir. (futbol tutkunu kızlardan bahsetmiyorum , sadece biri tarafından böyle hissetirildiğinden bahsediyorum)

Edit: Vurun kırın bu sene liseye başlayacağım , bir kız etkilemek isteseydim, ilgi alanından konu açardım . Doğrusu kızlarla ben daha iyi anlaşıyorum :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XlozethProcyon -- 22 Ağustos 2014; 5:40:34 >
  • Yıllardır kızlarla konuşuyorum daha bir kere araban ne marka veya futbolla ilgilenir misin diye soran olmadı açık ve net. Size ergenleri denk gelmiş demek ki gözü dönmüş onların
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.