Şimdi Ara

Bir efsane daha sona erdi: (MSN) Messenger resmen bitti. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
4
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msn plus mı ne vardı renkli yazılar,gifler,aynı bilgisayarda 2 oturum falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_68250531/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68305174

Senkronize başladı.. Amaca yönelik değişen çok şey yok skype kullanıcı adınız ile messenger kullanıcı adınız senkronize oluyor.. Bütün kişileriniz toplu olarak tek programda toplanıyor.. Bence gayet güzel bir düşünce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Orijinalden alıntı: Red_sky

Ben bütün sitelere dh dahil hotmail hesabımla üye oldum şimdi kapandığında ne olucak bir daha sitelere üye girişi yapamayacak mıyım?

Hotmail kapanmayacak, kapanan MSN chat programı, dolayısıyla sen gene aynı kullanıcı adını kullanmaya devam edeceksin.

Mart 2013 e kadar kapanmayacak. BBC de açıklanmış.
    Skype geçmek için basit bir işlemle Arkadaş listesi taşınabilecekmiş.

Alternatif olarak Google Talk var MSN gibi, artik ona geçeriz.

Kaynak:
    http://vr-zone.com/articles/microsoft-to-shut-down-windows-live-messenger/17757.html

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam.

• Gtalk yasadi

• icq nun ahını alırsan böyle olur. hey gidi vapur sesiyle açılan icq, klakson ile açılan mIRC
  • titanik gibi battı desene..
  • nokianın çöküşüne benzettim
  • 16 yaşlarında iken, blue jean dergisinde benim hatam sonucu,, msn adresim yayınlanmıştı 700-800 kız- erkek eklemiş ve bir yıl sonunda listem dolmuştu, çevremdeki abazan arkadaşlarım "kız mesenesi versene" cümlesinden bıktırmışlardı beni.

Anılarım canlandı lan, 9 yıl olmuş.
  • Arkadaşlardan kız meseneleri çalardık, hiç tanımamamıza rağmen koyu sohbetler ederdik. Hey gidi günler hey...
  • Hep bu facebook yüzünden
  • az mı kız msn si arardık internetten :D
  • face varken ne gerek var diğerlerine ki. facede'de camlı gorusme var skype misali
  • Msnden katiyen vazgeçmem

• Zamanında MSN nasıl dev olduysa şuanda da Facebook ve Twitter'da dev.Bakalım ilerde bu ikisinin yerine ne alıcak.
  • skype varken zaten gereksizdi msn.
  • Birzamanlar MİRC vardı CHAT yapardık, kanal açardık bot koyardık.. ( çoğu bilmez... ) ... sonra MSN şimdide facebook ve twiitteer günler ne çabuk geçiyor...

ELVEDA MESSENGER......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

skype varken zaten gereksizdi msn.

Msndeki bazı özellikler skypeda yok

• arzu_24 şu anda oturum açtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

Birzamanlar MİRC vardı CHAT yapardık, kanal açardık bot koyardık.. ( çoğu bilmez... ) ... sonra MSN şimdide facebook ve twiitteer günler ne çabuk geçiyor...

ELVEDA MESSENGER......

/server irc.donanimhaber.com
    /join #Konudışı
    /mode +o husock
    /mode +m #Konudışı
    /akick All Ergens

:)))

Hiç bir sohbet ortamı kesinlikle mIRC'in kaliteli sohbet ortamını veremez hocam. Hele böyle herkesin internete girdiği zamanlarda... Çok zaman öldürdüm mIRC de. Yıllar içerisinde her yeni ortam kendinden öncekini bitirdi. MSN , ICQ'yu bitirdi forumlar da mIRC'yi . Şimdide Facebook MSN'i gömüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 23 Kasım 2012; 13:25:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qx5

quote:

Orijinalden alıntı: husock

Birzamanlar MİRC vardı CHAT yapardık, kanal açardık bot koyardık.. ( çoğu bilmez... ) ... sonra MSN şimdide facebook ve twiitteer günler ne çabuk geçiyor...

ELVEDA MESSENGER......

/server irc.donanimhaber.com
    /join #Konudışı
    /mode +o husock
    /mode +m #Konudışı
    /akick All Ergens

:)))

Hiç bir sohbet ortamı kesinlikle mIRC'in kaliteli sohbet ortamını veremez hocam. Hele böyle herkesin internete girdiği zamanlarda... Çok zaman öldürdüm mIRC de. Yıllar içerisinde her yeni ortam kendinden öncekini bitirdi. MSN , ICQ'yu bitirdi forumlar da mIRC'yi . Şimdide Facebook MSN'i gömüyor.

sormaaaa hocam ilerdede biri gelir Facebook u bitirir..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.