Şimdi Ara

Bir dosyayı kendi bilgisayarım dışında açılmasını istemiyorum YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim özel bir dosyam var ve kendi bilgisayarım haricinde başka bir bilgisayarda açılmamasını istiyorum. Yani flash disk yardımıyla veya başka türlü başka bilgisayara aktarılınca açılmasın istiyorum w8 kullanıyorum. Nasıl yapabilirim. yada böyle birşey varmı biraz kurcaladımda izinler bölümünden yapabilirmiyim diye ama yapamadım :(

Orijinalden alıntı: empeat

Merhaba arkadaşlar benim özel bir dosyam var ve kendi bilgisayarım haricinde başka bir bilgisayarda açılmamasını istiyorum. Yani flash disk yardımıyla veya başka türlü başka bilgisayara aktarılınca açılmasın istiyorum w8 kullanıyorum. Nasıl yapabilirim. yada böyle birşey varmı biraz kurcaladımda izinler bölümünden yapabilirmiyim diye ama yapamadım :(

İobit Protected Folder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prckntr -- 31 Ağustos 2013; 19:19:06 >
  • Bak kardeşim klasör seçeneklerinden gelismise gir orda dosya uzantılarını göster vardır onu işaretle dosyalarının uzantısı gorunsun .Daha sonra saklayacağın sey exe uzantılı ise exe olumunu sil mesela turkay.exe yi turkay.text yaparsan programı not defteri yapmış olursun ve açılmaz kendin kullanacağın zaman eski haline getirirsin.Yada turkay.jpg yaparsın ustune tıklarlar açılmaz....

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • anlatamadım sanırım. Detaylı anlatayım. benim amacım arkadaşımın benden çaktırmadan almak istediği bir dosyayı böyle yapmak istemem. yani alıcak flashına bana gelicek noldu felan :D aldım dicek ben aç bakalım dicem açamicak. Yani kendi bilgisayarına alıcak ama açamicak

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • arkadaşım o işleri biliyor. :) yani onun için sıkıntı olmaz bi video açamasın istediğim dosya mp4 formatında. oda bilir bu işleri yinede teşekkürler :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.