Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
29
Favori
97.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün aradılar kaldırdık dediler. telesekretere sana helal olsun dedim bağıra bağıra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

ttnet hariç diğer isslerde durum hep bu şekilde zaten, çünkü ttnet alt yapısını kullanıyor durumu şöyle açıklayım eğer yapa bölgesinden hizmet alıyorsanız ki sitede başvururken gösteriyor bunu yapa yani kendi alt yapıları o zaman bir sıkıntı olduğunda 1-2 saat içinde müdahale ediyorlar sorun çözülüyor eğer türktelekom üzerinden alıyorsanız hizmet onlarda türktelekoma bildiriyor tabiki türk telekomda 2. plana atıyor zaten benim müşterim değil diye bu sefer ne oluyor türknet suçlu oluyor durum bu Türkiye'ye hoşgeldiniz

Hocam konu sadece o değil..tüm postları okudum. Bir arkadaş m.hizmetleri ile görüşmesinin kaydını atmış.

Alt yapı değişirse hizmetini kapatacak misiniz diye soruyor. Değişiklik yok olursa ararız diye cevap alıyor. Bir daha soruyor, altı yapı değişicekmiş değişirse ne olacak diyor, değişiklik olursa ararız diyor. Bu şekilde 3 kere sorup 3 kere otomatik mesajla cevap alıyor ve sonra görüşmeyi kapatıyor m.hizmrtleri.

Böyle bir hizmet anlayışı olabilir mi? Daha soruyu cevaplamaktan aciz bir de utanmadan görüşmeyi sonlandırıyor.

Ben de isterim şu TTNet belasından kurtulayım. Ama bir sorun olunca muhattap buluyorum en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gençler türk net kullanıyorum 16 mbit şu an hız düştü 5 mbit'e. Akn'siz interneti ne zaman kullanabilirim bununla ilgili başvuru mu yapıyoruz otomatik mi?
  • Bende tam turknet aboneligi dusunuyordum, aktif altyapida olmadigim icin 35mbps gorunuyor :(, hattim 88 mbps destekliyor, 75 mbps 150 gb akk ye gecemez miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 Kasım 'da TTnet Taahhütüm bitiyor. Yaz ordan Türknete bir müşteri daha ...
  • Hattım 75 mbps’yi destekliyor. Ama aldığım hız 35 mbps. Yine de Türk Telekom’dan iyi. Eskisine göre daha hızlı ve AKN’siz :)

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadh

Gençler türk net kullanıyorum 16 mbit şu an hız düştü 5 mbit'e. Akn'siz interneti ne zaman kullanabilirim bununla ilgili başvuru mu yapıyoruz otomatik mi?

Online işlemlerde tarifeni yükselt seçeneği gelmiş bir bakın isterseniz.

• Turkcell sözleşmenin bitmesini bekliyorum, ancak alacağım hız için siteden baktığımda bakır kablo yok yazıyor sadece, şuana kadar max 14 mbit alabilsim, turkcelle geçince 11 e düştü, hızımı öğrenebilsem karar vermem daha kolay olacak.
  • Turknet Akn'yi eski kullanıcılar için kaldırmamış.3 yıldır kullanıyorum Turknet.Konuyu görünce bugün aradım.Müşteri hizmetleri "Eski abone olduğunuz için 50 lira ödüyorsunuz o yüzden Akn sizin için devam ediyor" diye cevap verdi.

• Harika oldu vallahi..

Ayda 59 lira, 46-47 mbit arası hız alıyorum ve AKN YOK !
  • doganozlu D kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu belirtmişlerdi. Çok eski abonelerin online işlemler tarife yükselt seçeneğinden Özgür İletişim paketine geçmesi gerekiyor.

• güzel iş çıkarmış çok abone çeker kendine ve birde ip tv yapsa varyaaa telekom fena patla tivibu türkcell plus gibi turknet tv plus diye bişi çıkarsa şahane olur.
  • Samsuna gidince tarife yoksa buna geceriz . Tarife varsa bitince gecerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Hocam cayma süreleri oluyor onların dikkat edin eğer yeni derken 1-2 günse cayabilirsiniz, turknet i kaçırmayın böyle bir fırsatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 22 Eylül 2017; 2:0:28 >
  • Guzelde ne kadar kullanici geliyor altyapi namina birsey yapilmazsa bu ping olayi can sikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: darkpower2000

Hattım 75 mbps’yi destekliyor. Ama aldığım hız 35 mbps. Yine de Türk Telekom’dan iyi. Eskisine göre daha hızlı ve AKN’siz :)

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet

kISKANDIM

• Kalktı

• Adamsın türknet o kadar giydiren insan var siz çok iyi işler yapmaya devam ediyosunuz beklediğimden de erken geldi..

• Benide dün aradılar kaldırdılarını söylediler çok sevindim bekliyorduk bunu. Arkadaşlar sizden ricam akn yok diye abanmayın nete

• 40 MB kullanıyorum ama PS4 de SF v de lagli oynuyorum bu ne yaman çelişki

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.