Şimdi Ara

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.742
Cevap
30
Favori
97.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en-ata kullanıcısına yanıt
    Hocam mühim olan bulunduğunuz bölgede fiber altyapı var mı yok mu? Varsa olmuyor. Bunun için Turknet müşteri hizmetlerini arayıp altyapınızı kontrol ettirebilirsiniz. Hemen bakıp söylüyorlar olur yada olmaz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuccahiT

Turktelekom taahhüt cayma bedeli 165 lira çıkardı.
    TurkNET 120 lirasını biz öderiz dedi ve işlemleri başlattım.
    Turknet Mail ile formları gönderdi. Doldurup Ptt kargo ile 12,50 Lira ödeyerek formu kargoladım. (keşke kargo anlaşmaları olsa da biz ödemesek)
    2-3 güne taşınır dediler. Beklemedeyim

165TL yi siz ödeyeceksiniz Turknet faturanızdan düşecek 120 lirasını her ay.
  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    Aralık 2016'da geçtim TurkNet'e, o günden bu güne hızım bir kez olsun düşmedi. Bundan önce Türk Telekom kullanıyordum, onda da hiç sıkıntı yaşamadım. Burada önemli olan altyapının sağlam olması. Ben de senin gibi çok fazla olumsuz yorum okudum TurkNet'e geçmeden önce fakat risk aldım ve geçtim, sonuç olarak da çok mutluyum. Şu anda AKK kaldırıldı, iyi ki geçmişim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kron0S

Aralık 2016'da geçtim TurkNet'e, o günden bu güne hızım bir kez olsun düşmedi. Bundan önce Türk Telekom kullanıyordum, onda da hiç sıkıntı yaşamadım. Burada önemli olan altyapının sağlam olması. Ben de senin gibi çok fazla olumsuz yorum okudum TurkNet'e geçmeden önce fakat risk aldım ve geçtim, sonuç olarak da çok mutluyum. Şu anda AKK kaldırıldı, iyi ki geçmişim diyorum.

Anladım hocam. Bende şimdi sitesinden sorguladım 16 mbps verebiliyorlarmış aknsiz. Bu hızı arttırmanın yolu yok mu diye sorcam şimdi onlara gelsinler kablo neyin çeksinler bir zahmet. Umarım yaparlar :S
  • Taahhüt um bittiği gibi turknet e geçiyorum . keşke taahhütü odese de hemen geçsek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet'e Gecmeyi Düşünenlere Referans Verebilirim.

PM atabilirsiniz.

1 Ay Ücretsiz Kullanabilirsiniz.

Referans Listemize Sizde Katılın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Hocam mühim olan bulunduğunuz bölgede fiber altyapı var mı yok mu? Varsa olmuyor. Bunun için Turknet müşteri hizmetlerini arayıp altyapınızı kontrol ettirebilirsiniz. Hemen bakıp söylüyorlar olur yada olmaz diye.

Hocam bildiğim kadarı ile var şimdi ben geçiş yapamıyacam mı?
    Gün içerisinde türknetten arayıp bilgilerim alıp email gönderecekler , arayan kişilere bir sorayım mı?Dediğiniz gibiyse hiç uğraşmayalım
  • killsomething kullanıcısına yanıt
    120 lirasını ödüyor
  • en-ata kullanıcısına yanıt
    https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

Buraya adres bilgilerinizi doğru bir şekilde girin hocam. Yazıyor daha sonra olup olmayacağı. Ben de şimdi buldum burayı.

Edit: Sabit tel varsa o da olur tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 21 Eylül 2017; 14:54:23 >
  • Bu saatten sonra TürkTelekom denen şirketin alt yapısını kullanan hiç bir firmayla çalışmamaya kesin kararlıyım, alırsam ya (Adana için konuşuyorum) turktelekom yada turkcell super online alırım.

Böyle ikinci x firmalar Türktelekomdan hat kiralayıp onları biz müşterilere sattığında biz müşterilerin çok zararı oluyor.
    İkinci sınıf müşteri muamelesi görüyorsun Öncelik herzaman için alt yapı sahibinin kendi müşterilerine daha sonra kiraladıkları firmaların müşterilerine burda birinci ikinci sıra meselesinide geçtim verilen teknik servis hizmet kaliteside çok kötü etkileniyor.

Ben mesela Adana 'da yaşıyorum Adana 'da İnternet Alt yapısı olarak Türk telekom - Turkcell Super Online ve Uydunet var. Bunun dışındaki firmalar vodafone olsun turknet olsun yada başka x firma bu 2 firmanın alt yapısını kiralayıp müşterilere satıyorlar Hal böyle olunca Müşterinin Müşterisi pozisyonuna düşüyoruz ve çok sıkıntılı süreçler yaşayabiliyoruz. Şuanda ben 1 yıldır VodafoneNet müşterisiyim 64mbit 240akn 69.90TL ödüyorum (sırf Akn'si fazla diye geçmiştim) ama hızda azalma yada nette sürekli kopmalar olduğunda istediğim kaliteli teknik servisi alamıyorum bu durumdan çok rahatsızım.

Özetle Alt yapısı olmayan Şirketler isterse 20 liraya sınırsız internet versinler artık aynı duruma düşmem ağzım yandı bir kere.

• Telefon numaram da adsl hizmet numaramda mevcut ve faal olarak kullanıyorum.Fixnet akk'siz paket üyesiyim, türknet2e geçmek istiyorum ama Başvuru sayfasında telefon numaramı ve adsl hizmet numaralarımı girdikten sonraki aşamada bu uyarıyı veriyor ve devam edemiyorum. YArdımcı olursanız sevinirim.

Bir dönemi kapattık, TurkNet’ten Herkese AKN’siz Internet
  • Yapa sistemi sorgulama ekranı değişmiş şimdi 35 mb diyor daha önce 2017 yapa sistemi yapılacak felan diyordu nasıl olacak yapa ne zaman gelir ona göre geçebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Bende referans verebilirim. Böylelikle 1 ay bedavaya kullanmış olur, eğer beğenmezseniz sorun yaşarsanız 1 ay içinde iptal ettirirsiniz. Böylelikle kafanızdaki soru işaretleri kalkmış olur. Pm (özel mesajdan) yazabilirsiniz.

referans nereye giriliyor, bir de 16 mbit hıza kadar desteklediği yazıyor adrste, sizce alınır mı ?
  • SEGHRİ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi aramızda görmek isteriz. Telefon altyapısı olan her yerde hizmet verebiliyoruz. İsterseniz altyapı sorgunuzuhttps://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ web sayfamız üzerinden yapabilirsiniz.
  • Hiçbiri kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Bizim hizmetimize geçmenizi tabii isteriz . Telefon hattınızı ücretsiz olarak bağlıyoruz ve bu hat üzerinden size hizmet veriyoruz. İsterseniz telefonunuzu kullanmaya bilirsiniz.
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çok düşüncelisiniz . Doğru bilgilendirme için teşekkür ederim
  • Saab9000 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer yanlış hatırlamıyorsam sizinle yakın zamanda PM üzerinden iletişime geçmiştik. Rica etsem tekrar hizmetinize ulaşabilmem için GSM numaranızı iletir misiniz? Ben teknik destekte olan arkadaşlarımla iletişime geçiyim. Hiçbir kullanıcımızı mağdur etmek istemeyiz.
  • Sertug98 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefon hattı üzerinden hizmet verdiğimizi için telefon hattına ihtiyacımız var. Siz abonelik başvurunuzu yaptığınızda TurkNet olarak adresinize ücretsiz telefon hattı bağlatıyoruz ve bu hattan hizmet veriyoruz. Sizin bu süreçte yapacağınız tek şey, size yollanan evrakları eksiksiz bir şekilde bize iletmeniz. Daha sonrasında ankastre kutunuza çekilecek hizmet kablonuzu ev içi tesisatınıza elektrikçi yardımıyla çektirmek. Sormak istediğinizi herşeyi bu kanal üzerinden PM atarak sorabilirsiniz. İyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sizi aramızda görmek isteriz. Telefon altyapısı olan her yerde hizmet verebiliyoruz. İsterseniz altyapı sorgunuzuhttps://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ web sayfamız üzerinden yapabilirsiniz.

Merhaba, benim bulunduğum yerde de telefon altyapısı var. Verdiğiniz linkten sorgulama yaptığımda aynen şu yazı çıkıyor. ''Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz.''

Yani bu hizmet veremediğiniz anlamına mı geliyor bilgilendirebilir misin lütfen?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.