Şimdi Ara

BİR DOLANDIRICI VAKASI DAHA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SİZLERE NASİHAT EDİYORDUM, AMA BEN DE DOLANDIRILDIM.

BU TUZAĞA helluri, Korocop, wild ve amddma ARKADAŞLARDAN ÖNCE BEN ATILDIĞIM İÇİN BEN DÜŞTÜM. BEN SATIN ALINCA ONLAR SADECE ATTIKLARI PM LERLE KALDILAR.

WILD DOSTUMUN AKLINA KURT DÜŞMÜŞ OLMALI Kİ BENİ SON ANDA UYARDI, BENDE HEMEN İŞLEMİ GERİ ALMAK İSTEDİM AMA, ARTIK ÇOK GEÇ OLMUŞTU BİLE. YANİ GEÇ KALDIK...

ÜZÜLMÜYORUM, PARANIN ZERRE KADAR GÖZÜMDE ÖENEMİ YOK, GİDEN 150 YTL OLSUN, ŞU MÜBAREK GÜNDE ÇOCUĞUMUN SADAKASI OLSUN. O KİŞİYE LANET BİLE ETMEYE GEREK DUYMUYORUM, ZATEN O PARANIN ONA HAYIR GETİRECEĞİNE DE İNANMIYORUM.

DONANIM HABERDEKİ NİCK'İ: galaksii
    ADAMIN KULLANDIĞI İSİM: Caner Gülbazfidan
    KULLANDIĞI İSMİN TC KİMLİK NO: 17275117944
    CEP TELEFONU: 0536-5630578
    ZIRAAT BANKASINDA BU İSİME KAYITLI BİR HESABI VAR
    (Kimbilir nereden çaldı)
    VERDİĞİ ADRES:
    Bios Bilgisayar ve Elektronik Teknik Servis.
    Hastane Cad. Özmen İşhanı Altı No:43 ANTALYA
    TRT MAHALLESİ AŞAĞISINDA DEMİŞTİ.
    MSN: dersim_625@hotmail.com
    SON AÇTIĞI TOPİK LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_4561986/mpage_1/key_//tm.htm#4562087

ADAM BU İŞTE ÇOK PROFESYONEL, BU İŞ İÇİN İYİ HAZIRLANMIŞ, HER YÖNÜNÜ HESAP ETMİŞ. CEP TELEFONUNUN REHBERDE KAYDI YOK, VERDİĞİ ADRES DÜZMECE VE CEP TELEFONU ŞU AN KAPALI, MESAJA DÜŞÜYOR. ARADA BİR AÇIYOR, SONRA MEŞGULE DÜŞÜRÜYOR. BENİM TELEFONLARIMI AÇMIYOR ARKADAŞLAR, ARAYIP SÖYLEMEK İSTEDİKLERİMİ BU ŞEREFSİZE İLETEBİLCEK BİR ARKADAŞ ARIYORUM. VE DİKKAT EDİN KONUŞMASINDA DAYI LAFINI ÇOK KULLANDIĞI DİKKATİMİ ÇEKTİ. BU SİZE İPUCU OLABİLİR. ADAMIN KONUŞMA KAYITLARI TELEFONUMDA VAR. TURKCELDEN PARAYI ÇEKTİĞİ ATM VE DİĞER BİLGİLERİ ALMAK İÇİN DİLEKÇE VERDİM VE EN KISA ZAMANDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM. BU ADAMLA İLGİLİ BİLGİYE SAHİP ARKADAŞLAR LÜTFEN ESİRGEMESİN.

SAYGILAR

BU DOLANDIRICININ TELEFONU, BANA CEVAP VERMİYOR.
    0536-5630578

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALIST -- 28 Ekim 2005, 21:55:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• her ilana ucuz diye atlıyorsunuz sonrada dolandırılınca pişman oluyorsunuz adamın ne olduğunu mesaj sayısından anlayabilirsiniz
  • insan değil bunlar benim bile burda zoruma gidiyor yaw
  • Öncelikle geçmiş olsun. Bu elemanın diğer forumlarda da mesajları var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 28 Ekim 2005, 20:19:55 >
  • Hocam büyük geçmiş olsun.Artıkbirisi şunlardan birini iyi bir dövüp resimleri foruma eklese de biz de hep GEÇMİŞ OLSUN yerine ELİNE SAĞLIK desek !!!
  • Hey allahım yaa Ne şerefsiz insanlar bunlar yaa
  • ADAMIN AZ MESAJININ OLMASI ONU GÖSTERMEZ. SİZE PROFESYONEL DİYORUM...
    AYRICA TELEFONU AÇIK, BEN ARAYINCA MEŞGULE DÜŞÜRÜYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALIST -- 28 Ekim 2005, 20:19:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HOCAM BU KONUDA SİZE KATILMIYORUM.BENDE ÜRÜNLERİMİ SATIYORUM ÜSTELİKDE MAKUL FİYATA VEDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK FORUMA YENİ KAYIT OLDUM SİZ BU YAZINIZLA BENİMGİBİ BİR ÇOK ARKADAŞIDA SUÇLAMIŞ YADA ŞÜPHELENİLECEK DURUMA DÜŞÜRMÜŞ OLUYORSUNUZ
    EVET BU DOLANDIRICILAR YÜZÜNDEN MAL ALIP SATMAK ÇOK ZOR OLMAYA BAŞLADI DOĞRU AMA HERKESDE AYNI DEĞİL LÜTFEN BİRAZ DAHA ANLAYIŞ...
    quote:

Orjinalden alıntı: starway

her ilana ucuz diye atlıyorsunuz sonrada dolandırılınca pişman oluyorsunuz adamın ne olduğunu mesaj sayısından anlayabilirsiniz

@FATALIST DOSTUM SANADA ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN BU KAHROLASI ADAMLARI BİR AN ÖNCE BULMAK GEREK VEDE CEZASINI VERMEK GEREK.

• gülermisin ağlarmısın biriside en son sormuş elinde ne kaldı diye geçmiş olsun dostum
  • hocam hangi isme ve banka şubesine havale yaptığın bellidir.ordan bişeyler çıkarabilirsin.buna benzer nickli birinin(yine izmir'den)böyle bi olayı olmuştu forumda dikkat etmek gerekli biraz daha.AYRICA KESİNLİKLE REFERANS ALMADAN ÖNCE PARA YADA MAL YOLLAMAYIN.İKİ tarafta yeni üye ise de kesinlikle sabit telfondan arasın sizi siz onu arayın.kimlik no falan isteyip kontrol edin.

Geçmiş olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 28 Ekim 2005, 20:22:44 >
  • abı ben gecen uyarmadım mı pm den herkesı ya bu adam tatlıserserı ve bılgı ıslemcı olabılır die yaaaa.adam dun gırmıs foruma para yatırıosn.ya yazık parana ,saglıgına...nooldu 20ytl kazancan dıe bak yasadıgın strese...gecmıs olsun abı ya.
  • İNSANLARIN 3 KURUŞUNA TENEZZÜL EDECEK BU ADAMLARI BULUP FORUMDAKİLERİDE TOPLAYIP LİNÇ ETMEK GEREK.ŞEREFSİZ BİLE AZ GELİR BU ADAMLARA
  • referans aldınmı kardeşim??! ne olduğu belli kaç defa satışı var 23 mesajı var sana geçmiş olsun diyorum ama birazda pişmanlığı ve ihmalkarlığı kendinde ara
  • Ya nediyim geçmiş olsun demekten başka..
    böyle olaylar insanın şevkini kırıyor.
  • BENCE BU TARZ ALIŞVERİŞLERDE REFERANSDAN ÇOK O ŞEHİRDE BİR ARKADAŞ AKRABA GİBİ BİR YAKINIZLA ALIŞVERİŞ YAPIN DAHA SAĞLAM OLACAKTIR BEN OLSAM BÖYLE YAPARIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: $idikli

abı ben gecen uyarmadım mı pm den herkesı ya bu adam tatlıserserı ve bılgı ıslemcı olabılır die yaaaa.adam dun gırmıs foruma para yatırıosn.ya yazık parana ,saglıgına...nooldu 20ytl kazancan dıe bak yasadıgın strese...gecmıs olsun abı ya.

doğru 20 ytl oldu şimdi 150 ytl ve o parayıda alman çok zor yani adamı bulman zor...
  • BENİM İŞLERİM HEP SAĞLAM OLMUŞTUR, ŞİMDİYE KADAR PROBLEM YAŞAMADIM. AMA NASIL OLDUYSA GAFLETE DÜŞTÜM BİR AN VE OLAN OLDU. CEPTEN GÖNDERDİM PARAYI, SADECE 20 DK SONRA BU İŞTEN UYANDIM VE CEPTEN İPTAL ETMEK İSTEDİM AMA, PARAYI ÇEKMİŞTİ BİLE...

• Geçmiş olsun bu arada...
  • evet bianlık gaflete düşmüşsün.zira bu kişinin eski topiclerine baksan bitane olaysız topici yok.keşke bi kontrol etseydin uyanırdın.ama peşini bırakma buişin.
    quote:

Orjinalden alıntı: FATALIST

BENİM İŞLERİM HEP SAĞLAM OLMUŞTUR, ŞİMDİYE KADAR PROBLEM YAŞAMADIM. AMA NASIL OLDUYSA GAFLETE DÜŞTÜM BİR AN VE OLAN OLDU. CEPTEN GÖNDERDİM PARAYI, SADECE 20 DK SONRA BU İŞTEN UYANDIM VE CEPTEN İPTAL ETMEK İSTEDİM AMA, PARAYI ÇEKMİŞTİ BİLE...
  • 17275117944

Caner Gülbazfidan

daha oncekı ılanında arkadasıma attıgı tc kımlık no ..belkı ısıne yarar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.