Şimdi Ara

Bir Dolandırıcı Peşimde Olma İhtimali? Beni arayan yabancı numara hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 Haziran Günü saat 17.00 civarı yabancı bi numara aradı. Saat konusunda emin değilim öncesi ya da sonrası da olabilir. Bilmediğim bir numara idi ben de açmadım. Daha sonra gece aklıma takıldı bende biraz araştırma yaptım numara hakkında. Numara Turkcell' e ait çıktı. Daha sonra numara ile ilgili birazdaha araştırma yaptım. Numara bu: 0538 450 8606. Birkaç yerde operatör gözükmedi. Bu polis aramalarında olabiliyormuş onlarda operatör gözükmüyormuş bilmemde olayını duydum. Ama daha da ilginci o konu hakkında bu tür numaralardan insanların arayıp dolandırıldığı idi. Bende numaranın kime ait olduğunu sorguladım. Numara Haci Ahmet Kaya adlı bir şahısa ait çıktı. Tabi benim aklıma direk bunu google amcaya aratmak geldi. Çıkan herkes yaşlı kişilerdi. Bu da benim dolandırıcı ihtimalini daha fazla sorgulamama neden oldu. Sonuçta bu tür numaraları kimse kendi üzerinde taşımaz dolandırıcı ise. Yaşlı birilerinden çalmıştır vb. herneyse. Daha sonra numarayı whatsapp dan ekledim. Elime gelen resimse altta görebilirsiniz. Google görsel aramada arattım ancak sonuç bulamadım. Resimdeki çocuk büyük ihtimal 6-7 yaşlarında. Bir sandalye ye oturuyor. Arkada da başka bir sandalye var gibi. Ayrıca arka tarafta büyük bir perde ve hareket dolayısıyla bulanık çıkmış birisi var. Aklıma gelen bir ihtimal ( Bu arada resim 23 mayıs da güncellenmiş ) Burası bir düğün salonu olabilir. Babasının ya da herhangi bir akrabasının telefonunu alan küçük genç telefonu kurcalamış hatta görebileceğiniz üzere resimde kameraya bakmıyor belkide farketmeden kendi resmini çekmiş. Herneyse küçük çocuğun elinde telefonu gören kişi düğün salonu ya da herhangi bir kalabalık yerden kalabalığından faydalanarak telefonu kaçırır ve bunu el altından vb. satar. Tabi içindeki hatla beraber. Daha sonra telefon dolandırıcıların eline geçer ve ben de dolandırılmak üzere aranan şahıs olurum. Bilemiyorum aklıma böyle bir ihtimal geldi. Siz ne düşünüyorsunuz olabilir mi? Ayrıca neden tek sefer çaldı? Bana ulaşmak isteyen birisi beni sadece 1 kere aramazdı. Saat 17 civarıydı yani uyuyordur filan da diyemez. Herhangi bir akrabamda yok bu soyadı taşıyan. Sadece bir arkadaşım bulunmakta ancak onun da bana her türlü ulaşma imkanı bulunmakta. Facebook da vb. 24 saat açık konumdayım. Ayrıca skype vb. de açığım. Herneyse yani tanımadığım bir numara ve muhtemelen çalıntı. Ne kadar olası bir olasılık? Tekrar aranma ihtimalim var mı? Eğer aranırsam ses kaydına alıcağım direk. Neyse eğer aranırsam konuyu güncellerim. Bu arada resmi de google görsel e tarattım ancak sonuç yok.

• Alt tarafı birkez çagrı atmıs.Belki yanlışlıkla aradı yanlışının farkina vardi ve kapatti.Müge Anlı gibi araştırma icine girecegine arayip sormak hic aklina gelmedimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknsncn

Alt tarafı birkez çagrı atmıs.Belki yanlışlıkla aradı yanlışının farkina vardi ve kapatti.Müge Anlı gibi araştırma icine girecegine arayip sormak hic aklina gelmedimi?

Aslında arayabilirim ancak boşu boşuna gidecek dakikanın parasını vermeyecek bana geri. Sonuçta dolandırıcıysa belli etmez yanlış aramaysa yine bi anlamı olmaz. Kısaca aramak istemiyorum tanımadığım bir numarayı öylece arıyamam çekinirim.
  • Òdemeli ara ozaman☺☺

• Konu uplama çabaları

• Kardeşim senin meslek ne ? Dedektif falan ol sen detaylara bak ya la uğraşma o kadar salla gitsin engelle numarayı arayamaz neyini büyüttün bu kadar anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: HuoYuanJi

Kardeşim senin meslek ne ? Dedektif falan ol sen detaylara bak ya la uğraşma o kadar salla gitsin engelle numarayı arayamaz neyini büyüttün bu kadar anlamadım

Işsizlik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin yerine ben aradım orta yaşlı bi adam çıktı dedim benim başka numaram var oraya çağrı bırakmışsınız falan dedim yanlış oldu galiba dedim ama adam büyük bir öfkeyle bizde yanlışlık yok o numarayı takip ediyoruz numara sahibiyle namus meselemiz var öldüreceğiz sen Karışma falan dedi bende korktum kapattım. Aranızda halledin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: gevur_hoca

Senin yerine ben aradım orta yaşlı bi adam çıktı dedim benim başka numaram var oraya çağrı bırakmışsınız falan dedim yanlış oldu galiba dedim ama adam büyük bir öfkeyle bizde yanlışlık yok o numarayı takip ediyoruz numara sahibiyle namus meselemiz var öldüreceğiz sen Karışma falan dedi bende korktum kapattım. Aranızda halledin artık

No SS No Güven

• net csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

net csb

numarayı sorgulatabilirsiniz.
  • Arama kaydını atın. %100 csb konu.

• quote:

Arama kaydını atın. %100 csb konu.

Dedimki birdaha ararsa aramayı kayda alıcam ve konuyu güncellicem. Nerenizle okuyonuz konuyu.
  • Önceki aramasının logunu ssni atın?

• quote:

Önceki aramasının logunu ssni atın?

Numarayı kişi olarak kaydettikten sonra çağrı geçmişinde galiba bug oldu saat 00.00 gözüküyor ama sonuçta arama var al kanıt
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.