Şimdi Ara

bir dizi arıyorum ismini bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir dizi izliyordum türk kanalındaydı yanlış hatırlamıyorsam ama yabancı dizi olduğuna eminim. dizide bir adam vardı adam insanların eşyalarına dokunarak medyumluk yapıyordu, emin olmamakla birlikte galiba eşyalara dokununca o kişilerin geçmişlerini görüyordu

• Heroes geldi aklıma pek izlemediğim halde
  • Ben de merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başroldeki kişinin tipi hakkında birşeyler verebilirseniz bulmam daha kolay olur.Bir de eşyalar belirli eşyalar mı yoksa her kişiye özel sıradan eşyalarmıydı ?Ana karakter olarak sadece 1 kişi miydi ?

ekleme :

Belki "Dead Zone" olabilir,"Dresden" olabilir.Eğer dizide "there is still time " repliğini çok duydusanız izlediğiniz bölümde kesinlikle "Dead Zone" dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 24 Şubat 2013; 14:15:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Başroldeki kişinin tipi hakkında birşeyler verebilirseniz bulmam daha kolay olur.Bir de eşyalar belirli eşyalar mı yoksa her kişiye özel sıradan eşyalarmıydı ?Ana karakter olarak sadece 1 kişi miydi ?

ekleme :

Belki "Dead Zone" olabilir,"Dresden" olabilir.Eğer dizide "there is still time " repliğini çok duydusanız izlediğiniz bölümde kesinlikle "Dead Zone" dur.

dead zone hocam çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: banner35

quote:

Başroldeki kişinin tipi hakkında birşeyler verebilirseniz bulmam daha kolay olur.Bir de eşyalar belirli eşyalar mı yoksa her kişiye özel sıradan eşyalarmıydı ?Ana karakter olarak sadece 1 kişi miydi ?

ekleme :

Nokta atışı yapmışım neredeyse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: banner35

quote:

ekleme :

Nokta atışı yapmışım neredeyse

vallaha nokta atışı oldu bu kadar çabuk bulunacağını zannetmiyordum iyi oldu hemen altyazıyı indirip başladım diziye :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.