Şimdi Ara

Bir devir kapanıyor: The Walking Dead’in final sezonu başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk 7 sezon izledikten sonra sıkılıp bırakmıştım. Yıllar sonra ne oldu nerede bitmiş diye hızlıca baktım. Dizi kurtlar vadisi gibi paso adam öldürmeli, konunun nereye gittiği baştan belli, kasıntı dramatik sahnelerle doldurulmuş. Arka sokaklar gibi uzattıkça uzattılar, tadında bırakmaları lazım. Zorlama senaryo ile olmuyor. İzleyici kitlesini de anlamıyorum. Supernatural bile 15. sezona kadar bir şekilde acaba ne olacak dedirtiyordu, çünkü arada bazı bölümler ana gidişatı etkileyen önemli olayları gösteriyordu. Bunda böyle bir olay örgüsü görmüyorum.

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    İyi dayanmışsın.

  • yabancı dizilerin hastalığı bu ilk bölümü yanlışlıkla film diye izlemiştim ve sonradan dizin olduğunu fark etmiştim aslında kötüde gitmiyordu fakat yerleşik hayata geçince dizi tamamen çöpe döndü 5 6 sezonu tamamen bir boşluk

  • sirjohn78 S kullanıcısına yanıt

    dizinin manalı olan kısmını bana yazabilir misiniz?


    her gün bir araba veya motosiklet kullanıyorsanız yılda kullandığınız benzin veya motorin miktarını hesap ettiniz mi? benzin çok uçucu bir yakıttır fakat motorin öyle değil, bunu kenara bırakalım her koşul çok iyi olduğunu varsayalım siz dünyada üretim olmadan nereye kadar her arabanın benzin istasyonlarının içinden çıkarılacak yakıt ile böyle distopik bir dünyada yaşayacağını zannediyorsunuz bana söyleyin?


    dizi tahminen 10-15 yıllık bir süreyi kapsıyor diye tahmin ediyorsunuz, bu süre zarfında hiç bu insanların eşyaları eskimez yenisi olsa bile markette şurda burda onlarda eskimeye yüz tutmaz mı? her şey bu kadar uzun süre eskimeden kalabiliyor mu? siz üzerinize aldığınız hangi kazak t-shirt veya pantolonu 10 yıl giydiniz eskimeden?


    şuan bir elektronik eşya alsanız bu elektronik eşyanın ömrü 10 yıldır(üreticiye göre değişebilir) hiç bir üretici bu eşyayı 10 yıldan fazla süre kullanıcılar kullansın istemez çünkü bu malın yedek parçasını satamazsa batar; yanlış anlmayın dünya ekonomisi böyle dönüyor! aldığınız bir araba veya çamaşır makinasının önce yaygın servis ağı varmı yedek parçası ucuz mu diye araştırmaz mısınız? sizin mantığınıza göre hareket edersek arabalar otobüsler böyle bir ortamda bizi benzin mazot almak için ömürlük bekliyorlar; diyelimki siz öyle bir ortamda bulunuyorsunuz sabahtan akşama kadar kendi canımızı mı koruyalım yoksa benzin mazot mu arayalım yada diğer bizim gibi hayatta kalan insanlar ile barış havası içerisinde güllük gülistanlık bir ortam yaratalım veya tam tersi sınırlı kaynakları ele geçirebilmek için birbirimizle savaşalım mı dersiniz? siz bence bu konulara biraz daha kafa yorun bu kıyamet senaryoları yakın gelecekte olma ihtimali yüksek





  • İlk 6 sezonu çok iyidi 7 den sonra boka sardı orasi dogru.

    9.sezon neganla tanışma 10. Sezon fisildayanlar diye bir grup vardı bunun üstüne yogunlu gitti yani baya uzatıldı.

    Burası spoyler içerir.

    Glenn ile abraham öldükten sonra rickte gidince yokluğunu hissediyorsun rick in çoğu kişi bıraktı bu yüzden ben sonuna kadar izledim orasi ayrı konu.

    10.sezonun son çıkan bölümleri negan in bölümünü içeren bölüm dışında geriye kalan o bölümler sıkıntıdan patlattı adamı.

    11. Sezon güzel başladı o sezonda zaten negan ile Maggie arasında olacak olaylara deginecek ki 11. Sezonun 1. Bölüm sonunda Maggie asılı kalıyor vagona 2. Bölüm de negan Maggie bırakıp kaçtığı görülüyor bakalım 11. Sezonu nasil işleyecekler.

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Boş yapmışsın şu an dizide motorlu taşıt kullanan bir tane insan evladı yok. At arabasıyla gidiyorlar heryere. Daryl'ın motoru garajda yatıyor en son tamir etmişti son durum ne oldu bilmiyorum. Ayrıca dizide homeless gibi giyinmeyen kimse yok. Herkes çamur ve toza bulanmış durumda. Her şey paslı ve kırılgan. Zombiler bile zayıflamış derileri deforme olmuş biraz güç uygulayıp çıplak elle başını gövdesinden ayırabilirler. Salgının ardından 15 yıl geçtiği için lootlayabilecekleri hiçbir yer kalmadı. Kıtlık var, bulundukları komün aç olduğu için çalışamıyor. Yani gerçekçilik konusunda bir tutarsızlık sergilemiyor. Senaristler sizin 10 dk da düşünüp olması gereken diye sunduğunuz elementleri çoktan hikayeye yedirmiş durumdalar. Aynı ve yakın zaman aralığında geçen Fear the Walking Dead'de nükleer füze attılar eyaletin bir kaç farklı yerine yani adamlar bir de nükleer serpintiyle uğraşıyor. Ha beğenirsin beğenmezsin o ayrı ben başladığım şeyi bitirmek için izliyorum. İyi sezonlar oldu, çok iyi bölümler oldu, sjw duyarı kastıkları oldu, kendini tekrar ettiği çok oldu. Ama bi şekilde izleniyor sonuç itibariyle. Yani 11 sezonluk bir dizi hakkında fazla malumat sahibi olmadan paragraflarca yazıp bok atmaya çalışmak komik oluyor. Söylediğiniz bir çok şey dizide var zaten. Kaynak savaşları vs. olsun. Yamyamlık bile var. Karakterler çok lame. Hiçbir numarası yok. Ama atmosfer için izleniyor. Al sigaranı kahveni TWD izle. Benim için bundan ibaret. Gereksiz linç ediliyor ülkemizde diğer her şey gibi, ortalama bir dizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dandik yerli dizilerimizden bile daha dandik şu tırt dizi çok şükür bitiyor. Bitse de kurtulsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10. sezon da biraz izleyip bırakmıştım, final sezonu bitince bende seriyi tamamlayıp final yaparım.

  • 4. Sezonda bırakmıştım valinin gov’ner olduğu zamanlardı sanırım. Merak ettiğim zombilerden kurtuluyorlar mı sezon finalinde😅

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6-7 yıl önce bitmesi gerekiyordu. İlla reytingler düşecek, taşın suyunu sıkacaklar ki öyle bitiriyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4.Sezon'da izlemeyi bıraktım. İyice saçmalamaya başlamışlardı. Z Nation ondan daha güzel bir dizi.

  • Adam 2. Sezondan sonra bıraktım demiş, kardeş Vali'li sezonları izlemediysen sen çok şey kaybetmişsin zaten. Dizinin zirvesi o dönemlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım ilk 3-4 bölümünü izlemiştim...

    benim en uzun izlediğim dizi supernatural 11 veya 14'e kadar izlemiştim.. onlarda suyunu çıkarmıştı..

  • 11 sezonluk kocaman bir yapımin ilk 2 sezonunu izle bırak nd kadar mantikli bi yorum? Bu yorum cocugu doğur sokaga at demekten farki yok

  • Ben bu diziyi seviyorum ha sürekli takip ettim mi hayır,uzun aralar verdim ama dönüp Tekrar özledim bitecek olmasına üzülüyorum.İzlemeyen tipler diziye laf atmış izlemedigin diziye niye gelip yorum yapıyorsun? Bu dizi böyle efsane işte.Bitsinde kurtulalım diyor bu de sanki zorla izlettiriyorlar herife sanki bu tipleri takan var da sen dedin diye final yapıyor ha? Neyse gereksiz heriflerin boş yorumları bu efsane diziyi asla lekelemez yapmak istediği ile tarihe geçtiler unutulmaz bir eser bıraktılar.

    Bu diziyi Zaten birebir gerçekleştirmek kolay değil dekor kostüm teçhizat çok maliyetli olur o yüzden bu tür eleştiriler boş bunlar gitsin arka sokaklar falan izlesin,the walking dead bir kıyamet senaryosu ve o kaotik sıradışı atmosferini asla kaybetmiyor bu salt bir zombi dizisi de değil, yıkılmış sonu gelmiş bir dünyada insana dair her olguyu ortaya koyan bir eşi benzeri daha olmayacak kült bir dizi olarak sinema tarihinde yerini sonsuza dek koruyacak çünkü twd bugün gittikçe virüs afetler yıkım ve ölümlere boğulan gün gün kıyamete doğru sürüklenen şimdi ve geleceğin dünyasını anlatıyor ve bu sayede bitse bile daima hatırlanacak





  • İlk 3 sezon izlenir gerisi cidden çöp. Çöp demeyi sevmem ama çöp. Bi yerden sonra başrol oyuncusunun rollerinin azaldığı iki tane keş tipin zombilerin kafasına bıçak ok falan sokup çıkardığı mal bi diziye dönüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk izlediğimde ne heyecan yapmıştım. Bu arada Rick öldü mü? Yeni sezonda niye yok.

  • Hey gidi günler hey!. Bir zamanlarda Lost vardı. Böyle bitmek bilmiyordu. Kimler geldi, kimler geçti :)

  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Neden saçma ve içi boş geliyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.