Şimdi Ara

Bir davete gitmek için araba kiralayacağım. Hangi araba markası/modeli ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
10.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: w0rM

quote:

quote:

quote:

arabayı ben kullanmayacağım, o yüzden arka koltuk falan orası ve dış görüntüsü önemli benim için. ne kadar yaktığı falan önemli değil

hala aklımda porsche panamera var. çok mu kötü ki :(

tanıdık rent a car cı mı var ? yoksa biliyorsun a + b class araçları en az 1 haftalık yada 1 aylık kiralatıyorlar buda sana panamera gibi bir arabaya haftalık 10.500 TL vermen gerekiyor demek ? :) günlük bi panamerayıda 1000 tl den assagı kiralayamassın ayrıca en az 3 yıllık ehliyetin olması gerekiyor ve öle tanıdık olmazsa herkese kiralatmıyorlar.

malesef tanıdık rent a carcı yok

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-garantiaraba-dan-kiralik-2012-model-yeni-porsche-panamera-69366465/detay

buranın yalancısıyım ben de günlük 300 lira diyor

babama veririm parayı o kiralar. öyle düşünüyorum yani

günlük vercegini zannetmiyorum ama ara bi sor tabi .. 300 liraya kimse 350 - 400 milyarlık araba vercegini zannetmiyorum.

doğru diyorsun sormak lazım.

şimdi 2 tane araç buldum

BMW 7 SERİSİhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-garantiaraba-dan-ister-soforlu-ister-soforsuz-tursab-belgesi-var-69384071/detay/

BMW 5 SERİSİhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-garantiaraba-kiralik-2012-model-yeni-bmw-5-20-diesel-joystick-78995747/detay/

bunlar günlük 300 lira olur mu peki ?

güzel arkadaşım emin olmadan konusmak istemiyorum ama birkeresinde ben kiralamak için aradıgımda en az 1 hafta dedi bana dedim günlük yazıyor üstüne dalga gecti oldu dedi benzinde fulleyip veriyoruz zaten felan diye .. sen yarın ara bi sor . ah ben istanbulda olsaydım seni range rover la alır bırakırdım beleşe :))) paşa paşa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

hala düşünmekteyseniz şöyle lacivert bir Z4 süper olur bence, hem spor hem BMW, çok güzel

Bir davete gitmek için araba kiralayacağım. Hangi araba markası/modeli ?

+123143133123124231421 milyon

Bu kasa Z4 benim için dünyanın gelmiş geçmiş en güzel tasarımı olan araçtır.

Bir makinede en ufak bir kusur olmaz mı ya? Baştan aşağı yaların.

• Seç beğen al kafana göre takıl para istemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 23 Nisan 2012; 3:01:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

Orijinalden alıntı: Downer1040

Doğukan Poyraz'dan bunu ödünç iste İstanbul ya da Anakara'daysan kesin verir...

Bugün gördüm bunu :D

o degilde bu DP kim? arastirdim pek bisey bulamadim.

cep telefonlarin sahibi dioylar da nasil anlamadim

• Ben bu kadar bos bir konu daha gormedim, ustune bir de bu bos konuyu kaile alip bu kadar fazla oneriyi ilk defa goruyorum.

kiraladigin arabayla beraber foto cekilirsen sevinirim arkadasim,merakla bekliyicem. Arabanin a'sindan anlamayan cocuk gelmis 7serisi escalade kiraliyicam demis. Daha ne kadar yakicagini bile bilmeden.

Fotoyu merakla bekliyorum,afiyet olsun simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

+123143133123124231421 milyon

Bu kasa Z4 benim için dünyanın gelmiş geçmiş en güzel tasarımı olan araçtır.

Bir makinede en ufak bir kusur olmaz mı ya? Baştan aşağı yaların.

cidden tasarımı çok güzel, inşallah binmek nasip olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arabayı ben kullanmayacağım, o yüzden arka koltuk falan orası ve dış görüntüsü önemli benim için. ne kadar yaktığı falan önemli değil

hala aklımda porsche panamera var. çok mu kötü ki :(

tanıdık rent a car cı mı var ? yoksa biliyorsun a + b class araçları en az 1 haftalık yada 1 aylık kiralatıyorlar buda sana panamera gibi bir arabaya haftalık 10.500 TL vermen gerekiyor demek ? :) günlük bi panamerayıda 1000 tl den assagı kiralayamassın ayrıca en az 3 yıllık ehliyetin olması gerekiyor ve öle tanıdık olmazsa herkese kiralatmıyorlar.

malesef tanıdık rent a carcı yok

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-garantiaraba-dan-kiralik-2012-model-yeni-porsche-panamera-69366465/detay

buranın yalancısıyım ben de günlük 300 lira diyor

babama veririm parayı o kiralar. öyle düşünüyorum yani

günlük vercegini zannetmiyorum ama ara bi sor tabi .. 300 liraya kimse 350 - 400 milyarlık araba vercegini zannetmiyorum.

doğru diyorsun sormak lazım.

şimdi 2 tane araç buldum

BMW 7 SERİSİhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-garantiaraba-dan-ister-soforlu-ister-soforsuz-tursab-belgesi-var-69384071/detay/

BMW 5 SERİSİhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-garantiaraba-kiralik-2012-model-yeni-bmw-5-20-diesel-joystick-78995747/detay/

bunlar günlük 300 lira olur mu peki ?

şimdi güzel arkadaşım ben sana olayı anlatim kararı sen ver

1.sahibinden.com'daki fiyatların hepsi aylık kiralarsan 1günün ücreti.
    2.arabayı kurumsal bir yerden kiralalaman lazım ama kurumsal yerlerin çoğu üst sınıf arabaları günlük kiralamıyorlar. günlük kiralasan bile yazan fiyatın iki katını gözden çıkaracaksın. panamera'nın günlük kirası 500tl'yi rahat geçer.( o da günlük kiralarlarsa)
    3.yaşın kaç kaç yıllık ehliyetin var.21-22 isen unut üst sınıf aracı vermezler, babam kiralar demişsin kiralarken kontratta mutlaka isminin yazması lazım, ismin yazmaz ve bir kaza olursa sigorta 1tl dahi ödemez o arabaların tamiri için insan evini satar valla..

böyle saçma sapan işlere girme karşındaki insan senin kim olduğunu biliyor lüks araçla farklı olmaya ne gerek var.

• 740D x drive kirala bence en iyisi bu
  • ya spor kirala ya bmw 52od fln ama en iyisi doğan görünümlü şahin
  • http://www.yesnational.com/online-rezervasyon.asp

burdan c180 kirala eğer fırsat kuponun varsa ucuza gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

quote:

Bu DPler Doğukan Poyraz isimli bir gencin 22 yaşında fln olması gerekiyor... Renkmobil isimli bir biliişim firması var... Kısaca, esas parayı bulduğu iş; şu numaraya kısa mesaj atın şu melodi cebinize gelsin tarzı uygulamaların alt yapısını sıfırdan kodlayıp bunun üstünde birçok ülkede uygulama geliştirmesi.

Ankara ve İstanbulda ofisleri var, araçlarını Bağdat caddesi tarafında çok görürsünüz bide Ankara Bilkent taraflarında. "Baba parası değil alın teri" olayının belkide en iyi örneklerinden ülkemizde... Kendisinin üniversite eğitim yoktur ancak Azerbeycan'da üniversite okuyor gözükmektedir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu DPler Doğukan Poyraz isimli bir gencin 22 yaşında fln olması gerekiyor... Renkmobil isimli bir biliişim firması var... Kısaca, esas parayı bulduğu iş; şu numaraya kısa mesaj atın şu melodi cebinize gelsin tarzı uygulamaların alt yapısını sıfırdan kodlayıp bunun üstünde birçok ülkede uygulama geliştirmesi.

Ankara ve İstanbulda ofisleri var, araçlarını Bağdat caddesi tarafında çok görürsünüz bide Ankara Bilkent taraflarında. "Baba parası değil alın teri" olayının belkide en iyi örneklerinden ülkemizde... Kendisinin üniversite eğitim yoktur ancak Azerbeycan'da üniversite okuyor gözükmektedir...

caddede bolca gördüğüm birisi bu hatırladığım kadarıyla mesaj at şarkı gelsinlerin temelinden parayı kazanan adam bu genç yaşına helal olsun yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

helal olsun vallahi

şuan bir yazısını gördüm sanırım bmw 730ld hastası. bu araca yoğunlaşıcam. fakat araç yeni çıkmış bir araç sanırım türkiyede bulunabilir mi ?

gerekirse ağaoğlundan falan yardım isterim ama ben bu olayı gerçekleştiricem arkadaşlar

• Umarım kaza yapmazsın dostum ocağın söner valla.
  • araba kiralasan ne olacak, kiralamasan ne olacak? kira bitince sindirella masalın da bitmeyecek mi sonuçta?

yaşınızın küçük olduğunu varsayıp şunu söylemek isterim ki; çevrenizdeki sahip olamadığınız şeyleri görüp devamlı onlara imrenmek ve kıskanmak ilerde hazımsızlık sorunları yaratır bunu unutmayın.

ayrıca cadillac escalade bile kiralayıp gitseniz o araçtan tek etkilenecek insan maddi durumu kötü olan insanlardır. belli bir yaşam standartı ve kültür seviyesinin üstündeki insanlar dönüp de kim ne arabayla gelmiş deyip de bakmaz bile.

eğer arkadaşınızı bir otomobille etkileyebiliyorsanız şunu bilin ki ilerde o arkadaşınızın daha iyi bir aracı ve maddi durumu olan birisini de size tercih etme ihtimali olur.
  • Benim arkadaşım kiralamıştı, kız arkadaşını arabaya aldığı anda kız sanırım bunu zengin zannetmiş, ama arabanın güzelliğinden bahsederken arkadaşım bu kıza "yarın sanırım arabayı satıyorum çok iyi bir alıcı çıktı" diyince kız şaşırıp kalmış Gene günlerini gün etmişlerdi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

araba kiralasan ne olacak, kiralamasan ne olacak? kira bitince sindirella masalın da bitmeyecek mi sonuçta?

yaşınızın küçük olduğunu varsayıp şunu söylemek isterim ki; çevrenizdeki sahip olamadığınız şeyleri görüp devamlı onlara imrenmek ve kıskanmak ilerde hazımsızlık sorunları yaratır bunu unutmayın.

ayrıca cadillac escalade bile kiralayıp gitseniz o araçtan tek etkilenecek insan maddi durumu kötü olan insanlardır. belli bir yaşam standartı ve kültür seviyesinin üstündeki insanlar dönüp de kim ne arabayla gelmiş deyip de bakmaz bile.

eğer arkadaşınızı bir otomobille etkileyebiliyorsanız şunu bilin ki ilerde o arkadaşınızın daha iyi bir aracı ve maddi durumu olan birisini de size tercih etme ihtimali olur.

doğru demişsin. fakat bu kız arkadaş benim sevgilim değil. bildiğiniz değer verdiğim bir kız arkadaş yani.

sadece 1 gün de olsa ki o gün de doğum günü olacak, hayalini gerçekleştirip mutlu etmek istediğimden böyle bir işe başvuracağım

bu kadar ince düşünmeye gerek yok aslında pek. yine de teşekkürler

• Audi a8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamdoctor

Audi a8
    Bence arkadasım cok lüks'e gerek yok bence kirala bir tane punto veya fiat son kasa yeterlidir sen kiralıcan porsche sonra km de 4.80 benzın parası öde sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PWT -- 23 Nisan 2012; 17:53:32 >
  • BMW,Audı,woswogen.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.