audi a8 long makam aracı gibi durur ama sesi performansı ...
Anlaşılan o ki elde etmeye çalışıyosun onu ve kadınlar eğlenceyi sever bir kere mx5 in tadını alsın unutur bmw yi açarsın üstünü arabanın sonra bir bakmışsın
Taksi kullan, işçide kazansın. Sende araba kullanırken senden uzak kalmaktan korktum dersin
Özel şöförün bi nebze, türk insanı işte aylık akbil yapar bi günlük 100 km'lik mesafede artislik için 300 lira arabaya verir.
önce youtube yi klavyeden tıklayıp açıp e30 m3 olarak aratıp videolardan exhaust sesine bakıyoruz ardından fotolardan içimizdeki o erkeksi güç performans ve asi bakışları tazeledikten sonra aha geliyom canın cehenneme gidip çıkacaz agaa.. Hem yengemiz araca bayılacak hemde patlayan egzoz sesiyle çevredeki kaşlar size çatılacak o bakışlara maruz kalmak istemezsiniz buna eminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GReddy.x -- 23 Nisan 2012; 0:47:50 >
çarpmadan geri getir genç
quote:
Orijinalden alıntı: un momento
twitterda gördüm, benim olacaksın bmw750 mi 720 mi ne yazmış
iyice kararsız kaldım
acaba çaktırmadan laf açsam öyle havadan da iyice öğrensem mi
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
yakıtını da düşün derim
abovv o konuda bilgilendirsen mesela cadillac escalade nin yakıtı ne kadar tutar allaah
Valla şehir içinde bir yerse bir de biraz basayım gezeyim dersen kiralama kadar yakar. Kiralama ücretinide 350 lira olarak düşündüm.
Hocam nasıl bir hesap yaptınız ki öyle , veyron bile 33/100 lt yaparken , adam şehir içinde kaç km gidecek de 350 lira benzin alsın . 200 km gitse 150 lirayı geçmez .
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: un momento
twitterda gördüm, benim olacaksın bmw750 mi 720 mi ne yazmış
iyice kararsız kaldım
acaba çaktırmadan laf açsam öyle havadan da iyice öğrensem mi
ogrenmeye gore bisey yok dostum kirala bitane 7 serisi.illa 7.40 veya 7.60 olmasina gerek yok al 7.30d hem yakitida iyi
Mercedes S350 CDI kirala dostum. Ben 2 saat kadar kullandım. Muhteşem ya! Yok böyle araç diyorsun. Özelliklerini internette izleyince çok keyifli ama bir de gerçekte uygula mükemmel bir haz veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Downer1040
Doğukan Poyraz'dan bunu ödünç iste İstanbul ya da Anakara'daysan kesin verir...
Arabaya ilgisi olan kız ise ve istiyorsan o arabayı kirala bence. 5 serisi,Escalade,Mercedes falan kiralarsın ağır ağır gidersin.Spor gideceksen Camaro,M3,Corvette falan kirala üstelik seside iyidir bunların.
arabayı ben kullanmayacağım, o yüzden arka koltuk falan orası ve dış görüntüsü önemli benim için. ne kadar yaktığı falan önemli değil
hala aklımda porsche panamera var. çok mu kötü ki :(
quote:
arabayı ben kullanmayacağım, o yüzden arka koltuk falan orası ve dış görüntüsü önemli benim için. ne kadar yaktığı falan önemli değil
tanıdık rent a car cı mı var ? yoksa biliyorsun a + b class araçları en az 1 haftalık yada 1 aylık kiralatıyorlar buda sana panamera gibi bir arabaya haftalık 10.500 TL vermen gerekiyor demek ? :) günlük bi panamerayıda 1000 tl den assagı kiralayamassın ayrıca en az 3 yıllık ehliyetin olması gerekiyor ve öle tanıdık olmazsa herkese kiralatmıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: w0rM
quote:
tanıdık rent a car cı mı var ? yoksa biliyorsun a + b class araçları en az 1 haftalık yada 1 aylık kiralatıyorlar buda sana panamera gibi bir arabaya haftalık 10.500 TL vermen gerekiyor demek ? :) günlük bi panamerayıda 1000 tl den assagı kiralayamassın ayrıca en az 3 yıllık ehliyetin olması gerekiyor ve öle tanıdık olmazsa herkese kiralatmıyorlar.
babama veririm parayı o kiralar. öyle düşünüyorum yani
quote:
quote:
quote:
babama veririm parayı o kiralar. öyle düşünüyorum yani
günlük vercegini zannetmiyorum ama ara bi sor tabi .. 300 liraya kimse 350 - 400 milyarlık araba vercegini zannetmiyorum.
quote:
quote:
quote:
quote: