Şimdi Ara

BiR DAHA MI GELCEZ DÜNYAYA MANTIĞI BENİ BİTİRİYOR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana verilen bütün parayı bir daha mi Dünya'ya gelcez mantığıyla canım ne çekerse alarak hergün bitiriyorum(günlük alıyorum) misal 10 lira alsam 1 lira yol parası kaldı 9 yaklaşık 6-7 lira harcıyorum çok rahatsızlık duyuyorum yardımcı olun nasıl durdurabilirim bu para harcama olayını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 3 Aralık 2014; 13:29:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İhtiyaçlarını düşün, kendine biriktireceğin paralarla alacak bişey bul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şeyin hayalini kur atıyorum şu kulaklığı alıyım su ipod u alıyım diye para biriktir hedef koy günlük 2 lira gibi kenara at..
  • Hocam geçen sene o şekilde harcamadım biriktirdim ama bu sene olmuyor nefsime hakim olamıyorum nedense

• Ye gitsin o zaman boşkoy harca.Hakim olma hiçbir şeye sal gitsin.
  • Hakim olcan da ne olcak.Bi daha mı gelcez dünyaya
  • slobodno S kullanıcısına yanıt
    Hocam ye gitsin de 1-2 lira yemek var 6-7 lira yemek var o sorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünya'ya bir daha gelmeyeksin ama bugün yediğin hurmalar yarını ..............tırmalar.Ertesi gün paraya ihtiyacın olunca ne yapcan.
  • Bilader sana topla diyoruz yapamıyorum diyorsun harca diyoruz olmaz diyorsun ne emmeye ne gömmeye misali..!
  • başlığı okuyunca istemsizce türkü söylemeye başladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var biz kısaca bir daha mı gelcez dünyaya lafına YOLO diyoruz you only live once di sanırım açılmı para harcamak özellikle gereksiz şeylere kişisel bi özelligim sayılır örneğin indirimdeki birşeyi görünce benim ilgim olan bişeye gidip hemen onu almalıyım genellikle alışveriş merkezlerinde artık teknolojik marketlere girmiyorum girdigim zaman bi oyun yada herhangi bi bilgisayar parçası indirimde oluyor saldırıya geçiyorum özellikle blizzard beni hedefliyor sanırım.
  • slobodno S kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kızmanıza gerek yoktuk sanki ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.