Şimdi Ara

bir daha da kimseye borç vermem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversite zamanlarımda en yakın arkadaşımdan borç almak zorunda kalırdım bursu alınca ödemek koşuluyla o yüzden zor durumda kalmanın ne olduğunu bilirim. o yüzden biri para isterse ve o an durumum sıkışık değilse borç olmadan veririm (tabi 50-100 lira falansa, fazlası benden de çıkmaz ), son 2 aydır iki kişi borç istedi benden. miktarlar çok değil toplam 200 lira yapıyor. bu aralar ihtiyacım olmasa direkt hiç geri verme diyerek verirdim ama benim de ihtiyacım var malum virüs yüzünden maddi durumlar zarar gördü. utana sıkıla geri istememe rağmen ne mesajlara geri dönüş var ne de şu zaman geri göndereceğim demek var. mesajı okundu yap geç oh ne güzel.

zor durumda kalmanın ne olduğunu bilirim de ben borç aldığım hiç kimseye böyle davranmadım. arkadaşlarımdan aldıysam dediğim tarihte ödedim. 200 lira beni batırmaz ama güven sarsılması çok kötü bir durum

• Sadece en en en yakınlarına vereceksin. Öyle sırnaşan tiplerin en yakınına bile girmesine izin vermeyeceksin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yüz lira için böyle davranıyorlarsa baya çapulcu tiplermiş artık para değil yüz lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good_Library

Yüz lira için böyle davranıyorlarsa baya çapulcu tiplermiş artık para değil yüz lira
    bir markete gidince 200 lira gidiyor zaten
  • 200 liraya hayatındaki 2 insanın ne kadar değersiz olduğunu öğrenmişsin bana sorarsan kardasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

200 liraya hayatındaki 2 insanın ne kadar değersiz olduğunu öğrenmişsin bana sorarsan kardasın
    bu da güzel mantıkmış
  • İs yerinde arkadaşım vardi surekli elemanlardan borç alirdi verirlerdi ben vermezdim yatan maasini direk tek maca basarsan 5 lira bile cikmaz benden. Birde vermeyince surat yapiyor :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.