Şimdi Ara

Bir çok siteye giremiyorum (normal siteler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gündür bir çoğu siteye giremiyorum
    Mesala haberturk.com sorunsuz giriyor herşeyi açıyor ancak radikal.com.tr'ye giremiyor. Giremediğim sayfa çok fazla.
    Google açılıyor arama yapıyor ancak sonuçlara tıklayınca hiç bir şey olmadan bekliyor.

Kablosuz zyxel modem. Değişik DNS'ler denedim sonuç olmadı. hotspot shield açınca heryere giriyor ancak oda bir sürü reklam vs.
    chrome ve IE ile denedim aynı davranış.

saygılar

• Bende de böyle oldu aşırı kasma vs. format attırmaya gönderdim bilgisayarı temizletiyorum şu an haxball vs her şey aşırı kasıyo
  • Selam,

POP noktası üzerinde çalışma mevcut olduğu için erişimlerde problem yaşanabiliyor şuan için (DSL) . Bağlı olduğunuz kurumu arayarak bilgi almanız daha doğru olacaktır
  • Arkadaşlar İstanbul / Eyüp Alibeyköy akşemsettin mahallesinden internet sitelerine bağlanmaya çalısıorum fakat olmuyor başka arkadaşlarda söylediler bağlanamadıklarıını sebebini bile warsa lütfen yardımcı olsun
  • ben de eyüp alibeyköy- yeşilpınar . sorun bizim buralarda ve bizden kaynaklanmıyor. bulan olursa ,burada paylaşırsa sevinirim. 2 gün önce hiçbir sorun yoktu. nerden çıktı ki bu şimdi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.