2 gündür bir çoğu siteye giremiyorum Mesala haberturk.com sorunsuz giriyor herşeyi açıyor ancak radikal.com.tr'ye giremiyor. Giremediğim sayfa çok fazla. Google açılıyor arama yapıyor ancak sonuçlara tıklayınca hiç bir şey olmadan bekliyor.
Kablosuz zyxel modem. Değişik DNS'ler denedim sonuç olmadı. hotspot shield açınca heryere giriyor ancak oda bir sürü reklam vs. chrome ve IE ile denedim aynı davranış.
saygılar
Bende de böyle oldu aşırı kasma vs. format attırmaya gönderdim bilgisayarı temizletiyorum şu an haxball vs her şey aşırı kasıyo
Selam,
POP noktası üzerinde çalışma mevcut olduğu için erişimlerde problem yaşanabiliyor şuan için (DSL) . Bağlı olduğunuz kurumu arayarak bilgi almanız daha doğru olacaktır
Arkadaşlar İstanbul / Eyüp Alibeyköy akşemsettin mahallesinden internet sitelerine bağlanmaya çalısıorum fakat olmuyor başka arkadaşlarda söylediler bağlanamadıklarıını sebebini bile warsa lütfen yardımcı olsun
ben de eyüp alibeyköy- yeşilpınar . sorun bizim buralarda ve bizden kaynaklanmıyor. bulan olursa ,burada paylaşırsa sevinirim. 2 gün önce hiçbir sorun yoktu. nerden çıktı ki bu şimdi ?