Şimdi Ara

Bir burukluk var içimde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstediğim üniversiteyide kazandım ama o kadar doluyum ki evdekileri tek bırakmak istemiyorum. Bensiz ne yaparlar bilemiyorum. Ablamda kazanamadı keşke kazansaydı sevincim kursağımda kalmazdı. O orada üzülürken sen sevinemiyorsun ki sonuçta ablan senden bi parça sonra düşündüm ben okula gitmek için işten çıkmam gerek aylık 2000tl civarında eve katkım oluyordu. Bu para bi anda çekilince ne yapacaklar diye çok düşünüyorum. Olmadı 1 ay sonra geri gelirim. Bana biraz nasihat ve fikir verirseniz sevinirim.

• okumana bir şey engel olmasın derim ben, hem üniversiteye hem de işe giden bir çok kişi tanıyorum zor ama bazen katlanılacak şeyler vardır ya da burs araştırabilirsin
  • 2000 lirayı öğrencilikle ailene tekrar kazandıramazsın kardeş. Keşke aynı şehirde bi üniversite okusaydın..
  • İsten ayrılmassan 10 sene sonra nerede olcaksin ? Üniversite okursan 10 sene sonra nerede olucaksın ?
    Bu açıdan düşüne bilirsin.
    Şimdi sıkıntıya gırerler ama ileride daha da rahat ederler diyorsan (nasip kısmet tabi ama bı ongorun vardır.)üniversiteye devam

Benim şahsı dusuncem her turlu okula devam etmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samwise-

İsten ayrılmassan 10 sene sonra nerede olcaksin ? Üniversite okursan 10 sene sonra nerede olucaksın ?
    Şimdi sıkıntıya gırerler ama ileride daha da rahat ederler diyorsan (nasip kısmet tabi ama bı ongorun vardır.)üniversiteye devam

Aileminde istediği bu benim işim online heryer olur ama zaman ayıramıyacağım. Sabah 10 da başlıyor gece 2 lere 3 lere kadar telefonu kapatıncaya kadar devam ediyor. Amcamla konuştum sen gelene kadar ben bakacağım günlük kazandığın paranı hesabına yollayacağım dedi ama bilmiyorum insan kimseye gebe olmamalı bence. Babam şuan işsiz birinden 10.000tl alacağı var o gelirse çok rahatlıyacağız aslında bu iş olmasada olur çünkü borçların çoğu bi anda bitecek ve yeni bir iş kurulacak kadar sermayede olacak.

Kazandığım okul o kadarda önemli bi okul değil. Turzim otelcilik ve işletme denen 2 yıllık kıytırık bi okul.1 ay denerim baktım olmuyor geri döner işimin başına geçerim diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

quote:

İsten ayrılmassan 10 sene sonra nerede olcaksin ? Üniversite okursan 10 sene sonra nerede olucaksın ?

Aileminde istediği bu benim işim online heryer olur ama zaman ayıramıyacağım. Sabah 10 da başlıyor gece 2 lere 3 lere kadar telefonu kapatıncaya kadar devam ediyor. Amcamla konuştum sen gelene kadar ben bakacağım günlük kazandığın paranı hesabına yollayacağım dedi ama bilmiyorum insan kimseye gebe olmamalı bence. Babam şuan işsiz birinden 10.000tl alacağı var o gelirse çok rahatlıyacağız aslında bu iş olmasada olur çünkü borçların çoğu bi anda bitecek ve yeni bir iş kurulacak kadar sermayede olacak.

Kazandığım okul o kadarda önemli bi okul değil. Turzim otelcilik ve işletme denen 2 yıllık kıytırık bi okul.1 ay denerim baktım olmuyor geri döner işimin başına geçerim diye düşünüyorum.

Bir ay olayı mantıklı

• quote:

quote:

Okucagin okul buysa 1 ay bile zaman kaybetme derim. Ya 1 sene daha calis elle tutulur bi okula git ya da isine devam et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yillikbir bolum icin, tum duzenini bozmaya degmez. ama idealin buysa, git.

• Aynı bölümü yaşadığın yerde okusaydın olabilirdi de başka memleketteyse hiç değmez.Üstelik işin de var.Devam ettirebilirsin bunu.1 sene daha çalışmanda fayda var.
  • Düzenimi bozuyorum malesef bugün söyleyecektim gitmek istemediğimi ama ailem o kadar heyecanlı ve gururlu bi şekilde anlatıyordu ki en iyisi gideyim dedim. Amcam bakacak işe o konuda anlaştık işler biraz düşsede para akışı devam edecek. 1 yıl hazırlık okuyacağım bu yıl içinde ygs ve lys ye tekrardan hazırlanacağım ve istediğim meslek Uluslararası ticaret`e gideceğim.
  • quote:

İstediğim üniversiteyide kazandım ama o kadar doluyum ki evdekileri tek bırakmak istemiyorum. Bensiz ne yaparlar bilemiyorum. Ablamda kazanamadı keşke kazansaydı sevincim kursağımda kalmazdı. O orada üzülürken sen sevinemiyorsun ki sonuçta ablan senden bi parça sonra düşündüm ben okula gitmek için işten çıkmam gerek aylık 2000tl civarında eve katkım oluyordu. Bu para bi anda çekilince ne yapacaklar diye çok düşünüyorum. Olmadı 1 ay sonra geri gelirim. Bana biraz nasihat ve fikir verirseniz sevinirim.

şimdi 2000 alıyorsan üniversiteden sonra 3000 alırsın tekrar telafi edersin
  • quote:

Düzenimi bozuyorum malesef bugün söyleyecektim gitmek istemediğimi ama ailem o kadar heyecanlı ve gururlu bi şekilde anlatıyordu ki en iyisi gideyim dedim. Amcam bakacak işe o konuda anlaştık işler biraz düşsede para akışı devam edecek. 1 yıl hazırlık okuyacağım bu yıl içinde ygs ve lys ye tekrardan hazırlanacağım ve istediğim meslek Uluslararası ticaret`e gideceğim.

Hocam mahsuru yoksa ne iş yaptığınızı öğrenebilir miyim? Ve kaç yaşındasınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Düzenimi bozuyorum malesef bugün söyleyecektim gitmek istemediğimi ama ailem o kadar heyecanlı ve gururlu bi şekilde anlatıyordu ki en iyisi gideyim dedim. Amcam bakacak işe o konuda anlaştık işler biraz düşsede para akışı devam edecek. 1 yıl hazırlık okuyacağım bu yıl içinde ygs ve lys ye tekrardan hazırlanacağım ve istediğim meslek Uluslararası ticaret`e gideceğim.

18 yaşındayım zynga pokerde chip satıyorum. Gecem gündüzüm yok sorun değil ama okul ile birlikte götüremem bu işi.
  • quote:

quote:

quote:

18 yaşındayım zynga pokerde chip satıyorum. Gecem gündüzüm yok sorun değil ama okul ile birlikte götüremem bu işi.

Karar sizin hocam. Ben de şehir dışına çıkacağım kısmetse. Durumumuz da yerinde değil. Ne olacak bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karar sizin hocam. Ben de şehir dışına çıkacağım kısmetse. Durumumuz da yerinde değil. Ne olacak bilmiyorum.

Bu işin geleceği yok onu biliyorum. Ama gideceğim amcam yapacak benim işleride. Hazırlık haftada 4 gün 5er saatlik derslermiş bu sırada ygs lys ye tekrardan hazırlanır Uluslararası ticareti okurum diye düşünüyorum.

• quote:

Bu işin geleceği yok onu biliyorum. Ama gideceğim amcam yapacak benim işleride. Hazırlık haftada 4 gün 5er saatlik derslermiş bu sırada ygs lys ye tekrardan hazırlanır Uluslararası ticareti okurum diye düşünüyorum.

İnşallah istediğiniz yere gidersiniz seneye hocam.
  • O bölüm için 1 aylığına bile olsa işini bırakıp gitme.Hele ki yapacağın bir meslek değilse.Yaz aöf istediğin kadar oku.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.