Bildirim
Bir bucuk saatlik uykuyla fizik sinavina girecegim sorulari alayim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yere düşen soruları napıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yere düşen uykuları napiyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: HardJoker
Yere düşen soruları napıyorsunuz?
Sallayip hocaya teslim ediyoruz(Sinav test)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Koydum tüm sevinçlerimi önüme,Baktım hepsi Fenerbahçe..
S3 ile alakalı her sorunuz için pm atın yardimci olurum -
9 ve 11 de 2 sinavim var ben daha uyumadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bmw e36 320i coupe / ford focus hb -
Biz nerden bilelim sorulari. Git hocandan iste
Uyumadım, 2 tane finalim var bugün çok büyük maharet değil hava aydınlanınca zaten unutuyorsun uyumadığını
Benimde edebiyat var saat 10da sadece 2.5 saat uyudum
quote:
Orijinalden alıntı: du riechst so gut
ince
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Buyursunlar... bizim için savaş düğündür!
din arab'ın, hukuk sizin, harp Türklüğündür! -
Bende zor bi sinava falab giriyon sandım ya la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: YWNWA
Evet dun sohbet vardi 5'e kadar ayaktaydim sadece 2 saat sonrada fizik sinavina giricem sorulari alabilirim.
böyle olmaz yaşadığın yerden tez zamanda çık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Koyunun postu yüzerken,insanın dostu düşerken belli olur. -
Fizik basit. Biraz merakın varsa o derse sınav iyi geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben sana izin verdiğim için benimle konuşabiliyorsun ve ben sıkıldığımda oyun biter. -
3 saatlik uykuyla ygs ye girmistim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hiç uyumadım 2 saat sonra Almanca konuşma sınavına gireceğim.Şuanda Türkçe'yi anlamakta zorlanıyorum bakalım Almanca sınavım nasıl olucak ? _____________________________
Game of Thrones / Breaking Bad / Stanger Things / The Walking Dead / Sherlock / The Big Bang Theory / How I Meet Your Mother / Lost / Prison Break / The Office / Vikings / Westworld / Rick and Morty / Band of Brothers / La Casa De Papel / Daredevil / The Simpsons / The Vampire Diaries / Arrested Development / Death Note / Firefly / Spartacus / Gotham / Shameless / Jessica Jones / Rome / Squid Game / The IT Crowd / Fear The Walking Dead / My Name is Earl / Misfits / Defenders / The O.C / Monk / Black Books / Spaced / Coupling / The Lost Room / Unsere Mütter,unsere Väter / Babylon Berlin / Rise of Empires : Ottomam / Dogs of Berlin / Testees -
soruları hoca vericek sana sen merak etme. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: du riechst so gut
Bunu yazmaya geldim._____________________________ Kimilerini boğan deniz, kimilerine yeni kıtalar gösterir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler