Şimdi Ara

Bir Beşiktaş'lının Kaleminden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metin Akpınar güzel bir yazı yazmış arkadaşlar. gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim.

Bir Beşiktaş'lının Kaleminden

Şike davasına kadar Fenerbahçe en sevmediğim kulüptü, tuttuğum takım Beşiktaş’ın galibiyetlerinden çok Fenerbahçe’nin mağlubiyetlerine sevinirdim. Aziz Yıldırım’ı da sırf Fenerbahçe'nin başkanı olduğu için sevmezdim. Ancak şikeyi soruşturuyoruz kisvesi altında futbolun ele geçirilme operasyonunda hem Fener taraftarlarının, hem yöneticilerinin, hem de Aziz Yıldırım’ın faşist baskılara karşı gösterdiği direnç karşısında Fenerbahçe en çok sempati duyduğum kulüp haline dönüştü. Çünkü onlar futbol sektörünü ele geçirmek için kurulan tertibi gördüler, “bekleyelim de görelim” demediler.

Aziz Yıldırım davanın ilk duruşmasında çok şey söylemiş ama söylediği bir cümle var ki tüm söylediklerinin özeti gibi : “Ne şikesi kardeşim, Memleket elden gidiyor.”

Bazı insanlar hala şunu söylüyorlar: Yargıyı rahat bırakın, bekleyelim davanın sonucunu görelim.

Ne beklemesi kardeşim? Silivri’de bir yıldır, üç yıldır, beş yıldır bekleyenler var. Daha ne kadar bekleyecekler belli değil? Hapiste bir gün yatmak bile kolay şey değil. Bunlar ya çıkarları için yalan söylüyorlar, ya da korkmuşlar.

Bazıları korkuyor ama korkmayanlar da var. Fener taraftarları mesela... Şu slogan aslında her şeyi anlatıyor: “Cemaat Fenerle başa çıkamaz.”

A. Metin Akpınar

• O zaman Metin Akpınar içeride diyebilirmiyiz.
  • Şimdi Metin Akpınar en sevilmeyen sanatçılardan biri halini almaya başlayacak artık
  • Biraz bilgili aydın insanların hepsi bunu diyor. Galatasaraylısı da Beşiktaşlısı da Trabzonlusu da
  • Sanatçı metin akpınar değil maalesef oda tv yazarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizlimert

Bu yanılmıyorsam sanatçı Metin Akpınar değil, Oda tv adlı bazı mensuplaerı 2. Ergenekon davasından yargılanan sitenin bir yazarı. Dolayısıyla Fb'ye destek çıkması kadar doğal bir şey yok.

Yani kısasa kısas yapıyor adamın söyledikleri doğru değil öylemi?
  • Ergenekon davası ve tutuklu gazeteciler varken sesi çıkmıyordu geçiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Sanatçı metin akpınar değil maalesef oda tv yazarı.

Sanatçı Metin Akpınar'ın da düşüncelerinin farklı olacağını zannetmem, en azından Silivri, Ergenekon vs. durumları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

Ergenekon davası ve tutuklu gazeteciler varken sesi çıkmıyordu geçiniz...

http://www.odatv.com/a.php?c=yazarlar
    A. Metin Akpınar.

Yuh! Diyorum daha da bir şey demiyorum.
  • memleket elden gidiyor, cemaat başa çıkamaz vs.vs.
    yine yersen diye saçm sapan sloganlar.
    tabi bunları yiyen gaza gelen fener taraftarları da var.
    memleket bir kısıma göre elden gidiyor ama kontrol onlardan gittiği için, artık halka geçtiği için gidiyor.
    sandık orada, her seferinde ders verildi yine verilir. ondan sonra sonuçları beğenmeyince hakaret eder kendinizi tatmin edersiniz. düzeni bozulan da aziz yıldırım gibi cumhuriyet, cemaat vs der, şurada yürüyün diye talimatlar verir, kulübü kullanarak kendini kurtarmaya çalışır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.