Şimdi Ara

BİR BEBEK İÇİN ACİL TIBBİ YARDIM !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok kötü oldum ...... Allah c.c ana-babasına sabır versin
    Rabbim kimseyi böyle bir dertle imtihan etmesin..
    Acil şifalar dilerim
  • ARKADAŞLAR İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER . BURADA ELDE EDİLEN TÜM BİLGİLER MAIL'DE BELİRTİLEN KİŞİLERE ULAŞTIRILACAKTIR.
  • Allah yardımcıları olsun. Arkadaşlar dua edelim bebek için.
  • Dualarım sizinle...Allah yardımcınız olsun...
  • Allah yardımcıları olsun...Acil şifalar verir inşallah...
  • Yıllar önce benim gözlerimle ilgili kimsenin çözemediiði bir problemi çözen tanıdığım bir prof.dr. var. Adı Günay Haznedaroğlu.Tel. 421 75 23
    Sizin derdinize derman olur mu bilemem ama bildiðim tek göz doktoru ve izmirde iyi bir ünü var. ayrýca bu doktor benim teyzemin de neredeyse kör olan gözlerini ameliyatla sıfırladı. sanırım ege ünv. bölüm başkanlığı da yapmıştı veya hala yapıyor olabilir. bir aramanızda fayda var.

gönderdiğim adreslerden birinden böyle bir cvp geldi.bu no'yu ihtiyaç sahiplerine iletirmisiniz belki işlerine yarar.
  • Allah cc ailesine sabır, bebeğe sağlık nasip etsin. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin
  • allah yardımcıları olsun..
  • Okurken çok kötü oldum Allah ana-babasına sabır versin.Derdi veren Allah dermanıda verir suan için dua etmekten baska bısey gelmıyor elımden ama e-maılı bende gereklı kısılere ılettım.Acil şifalar dilerim.
  • e benim bunu babama okutmam gerekiyo kendiside hekim ve çevreside geniş umarım bulabilirizi bi çare bu numaralardan aileye ulaşabiliyoruz dimi
  • Allah c.c yardımcıları olsun .İnşallah yardım edebiliriz .Ama benim elimden ne yazıkki bişey gelmiyor....
  • küçüğe Allah' tan acil şifa diliyorum, ailesinede zor günlerinde sabır, umarım hayırlı haberlerinide alırız.
  • arkadaşlar ben de antalya da bir doktor arkadaşım var ona faksladım mutlaka yapılacak bir şey olduğunu düşünüyorum benim oğlumunda bir problemi olmuştu iki doktordan tam ters tedavi yöntemleri aldım aileye sabır diliyorum
  • Arkadaşlar, konu beni de acıtsa da bu tip konularla ilgili değinmek istediğim bir kaç nokta var.

Evet internet öyle bir iletişim aracı ki normalde ulaşmamıza imkan olmayan sayıda insana ulaşmak ve bir istekte bulunmak yada bir haber iletmek mümkün. Elbette bu imkan bu tip tıbbi yada kan arama gibi konularda kullanılmalı.

Ancak özellikle hatırlatmak istediğim, internet ortamında özellikle SPAM ile yayılan bu haber/konu/isteklerin tarihlerinin yok olduğu ve sonsuza dek yayılma eğilimi gösterdiğidir. Gönüllü bir kan donörü olarak başıma gelen bir olayı anlatırsam durumu açıklamış olurum. Geçtiğimiz senelerde kendi Lösemi hastamız da olduğundan hassas bir şekilde yaklaştığım "Lösemili küçük hasta için kan aranıyor" SPAM mesajındaki telefonu aradım. Karşıma çıkan bey 6 aydır kana ihtiyaçları olmadığını söyledi. Hasta ölmüştü. Telefonda karşılıklı ağlamamak için kendimizi zor tuttuk.

Hatırlatmak istediğim bu mesajda olduğu gibi bir forum kullanılıyorsa lütfen mesajı ilk atan arkadaşım olayın güncelliğini veya doğruluğunu kontrol etsin.

Hastası olan herkese kolaylıklar diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.