Şimdi Ara

Bir bankada 100 bin Tl'den fazla paranız olmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
11.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bankacılık sistemimiz gerçekten çok güçlü ama gelen tsunami var. Ve ne zaman bitecek kestirmesi zor.Sadece tavsiye veriyorum inş o günleri görmeyiz. Bu iş çözülür ama bu iş uzarsa haberiniz olsun devlet bankadaki paranızın 100 bin'e kadar olan kısmına garantörlük yapar. Atıyorum bir bankada 300 bin Tl paranız var. O banka battı devlet size sadece 100 bin verir 200 bininiz uçar o yüzden bence bu durumda 3 bankaya 100er bin şeklinde yatırmak daha mantıklı.

Ayrıca bu 100 bin Allah'ın emri değil her an yükseltilir veya çıkartılabilir. Bunu takip etmenizde fayda var.

Sorusu olanlar buraya bakabilir.

https://www.tmsf.org.tr/tr/Tmsf/Mevduat/mevduat.sss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 6 Ağustos 2018; 20:53:46 >

• Belki adam dedesinden kalma tarlasını sattı evini sattı attı bankaya ev alacak biriktiriyor. Her bankada parası olan uçuyor. Evi de olmasın kimsenin arabası da o zaman rahatlayın

16 yıl öncesine göre Hane Halkı borcu 500 milyar artmış haberin var mı?

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/toplam-borclari-574-milyari-asti-2442481/

Herkes borç içinde yüzüyor ama sen sadece bu başlığı gör olur mu
  • evet doğru tmsf tarafından 100 bine kadar garanti veriliyor

en yüksek faiz veren bankada tutmak istiyorsanız da 300 bini yine çocukların vs adına yatırabilirsiniz 3 farklı kişide 100'er bin şeklinde
  • peki 10bin lira gibi düşük ve alış-satıştan zarar edilmeyen yatırım aracı ne tavsiye edersiniz? altın ve dövizde alım-satım farkı bana göre yüksek çünkü... Eskiden likit fonda vergi yoktu, sanırım vergi gelmiş birde bankada sözleşme gerekiyor diye yazdı telefonla alım yapmak istediğimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Ağustos 2018; 20:53:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Judge Man kullanıcısına yanıt
    https://www.tmsf.org.tr/tr/Tmsf/Mevduat/mevduat.sss

Buraya bakabilirsin.

• Bunu bir izleyin derim bence mantıklı bir inceleme olmuş. Yıl sonuna kadar %18 getiri az gelmezse devlet tahvili mantıklı ama ben risk alıcam diyorsanız al sat gerekiyor ama onda da dediğiniz gibi masrafı çok kardan çok yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

Bu mesaj silindi.
    farketmiyor miktara bakınız
  • Judge Man kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle anladım. Hepsi içinde gibi anladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100.000 TL para değil
    3 yıl önce açıldı
    100 bin dolar büyük para mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 19:23:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kripto paralar bu yüzden çıktı ya aslında. İnsanlar hiç bir zaman devlete ve bankalara tam olarak güvenemediği için birileri bu sistemi çıkardı.

Kendinize bir tane Ledger wallet alın, sonra Tether alın tamamdır.
  • Belki adam dedesinden kalma tarlasını sattı evini sattı attı bankaya ev alacak biriktiriyor. Her bankada parası olan uçuyor. Evi de olmasın kimsenin arabası da o zaman rahatlayın

16 yıl öncesine göre Hane Halkı borcu 500 milyar artmış haberin var mı?

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/toplam-borclari-574-milyari-asti-2442481/

Herkes borç içinde yüzüyor ama sen sadece bu başlığı gör olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

.
    Türkiyede 100 binden fazla milyoner var zeki kardeşim.. o zaman git aliağaoğluna bak millet zengin yaww de dur. bi bitmedi şu aşırı çalışan beyniniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 ay önce bütün birikimimi bankadan çekip kağıt dolar yapıp eve istifledim.Bankalara bu devirde güven olmaz.
  • Türkiyedeki büyük bankalardan birinin veya bir kaçının batması demek, Türkiyede uzun süre bankacılığın bitmesi demektir.Kimse bu riski göz göre göre almaz.Bankalar çok sıkı denetlenir.Batma eğiliminde olan banka varsa ya el değiştirir ya da devlet el koyar.

Yatırım tavsiyesi vermek gibi olmasın ama bence en iyi yatırım aracı gayrimenkuldur.Bankada yüklü miktarda para tutmak anlamsız ve gereksizdir.
  • Özel.bankalar.batti tamam devlet bankaları ne olur ???

Mesela Halkbank Vakıfbank Ziraat Bankası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Ben uzman değilim amatör olarak bakıyorum sakın kimse dediğime güvenip hareket etmesin ama bu iş uzarsa Devlet bankalarında sorun olabilir. Parası kalmaz(100 binin altı için) ama şöyle bir durum var.

Amerika aylardır Halkbank'a ceza verebilecekken vermiyor.( Başka devlet bankalarının olduğu da söyleniyor. Bu kısmı tam bilmiyorum) Eğer olay uzar ve ceza verilirse. İşte o zaman Devlet bankaları da sarsılır. Devletin bankası batmaz ama sarsılır. Mesela Amerika çıktı dedi ki Halkbank'a 15 milyar $ atıyorum Ziraat Banka 10 Milyar $ ceza kestim diyebilir diye korkuluyor.
  • Kişi başı 100bin, hesap başına değil diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.