Şimdi Ara

BİR BAKIN HELE (RAY-BAN GÖZLÜK İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imitasyon gözlük satan bir siteden gözlük siparişi verdim.kapıda kredi kartı ödeme ile.daha para vermedim yani kargoda gelmiş şuan şubedeymiş.dedim eve yollamayın evde olmayacağım alırım burdan.ama almaktan vazgeçtim sadece kargo parasını ödeyip geri yollatabilir miyim? adamları aramak istiyorum beni arayan numara çalmıyo

EDIT:ÖZETLİYİM MEVZUYU.GÖZLÜĞžÜ ALDIM ANCAK SİPARİŞ ETTİОİM GÖZLÜK GELMEDİ AŞAОIDA FOTOОRAFI VAR HİÇ BEОENMEDİОİM BİR TİP GÖZLÜK.O GÜN KARGO POŞETİNİN ÜZERİNDEKİ NUMARALARI ARADIM HİÇBİRİ ÇALMIYODU SADECE 1 NUMARA BÜTÜN MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİMİZ DOLU SİZE EN KISA ZAMANDA ULAŞACAKLAR DİYE TELESEKRETER KONUŞUYODU.O GÜN ARADILAR MEVZUYU ANLATTIM TAMAM ŞİMDİ ÇIKIŞI YAPIYORUM GÖZLÜОÜNÜZÜN PAZARTESİ ELİNİZDE OLUR DEDİ.BENDEKİ GÖZLÜĞžÜ NAPACAОIM DEDİM KARGONUZ GELDİОİNDE ONU BİZE YOLLARSINIZ DEDİ.PAZARTESİYİ BEKLEDİM GELEN GİDEN YOK ARAS KARGOYU ARADIM ADIMA BİR KARGO VAR MI DİYE YOK DEDİLER.TEKRAR BU TELESEKRETER ÇIKAN NUMARAYI ARADIM YİNE DÖNDÜLER BAŞKA BİR ADAM.BAKTI CUMARTESİ ÇIKIŞ YAPMIŞLAR YARIN ELİNİZE ULAŞIR KARGO DEDİ.SONRAKİ GÜNDE GELEN GİDEN YOK... DÜN BİR DAHA ARADIM YİNE AYNI ADAM ÇIKTI DEDİ BEN SİZİ KARGO YETKİLİLERİNE YÖNLENDİREYİM ARARLAR.KAÇ DAKİKA İÇİNDE ARARLAR DEDİM 10 DAKİKA DEDİ HALA ARAMADILAR... :) BUGÜNDE SÜREKLİ ARADIM TELESEKRETERİ HİÇ DÖNEN OLMADI.AMA ŞİMDİ YALANDAN SİPARİŞ VERDİM SİTEDE.SİPARİŞ VERİNCE ERTESİ GÜNÜ ARIYORLAR.YARIN ARADIKLARINDA NE YAPAYIM BAŞTAN AŞAОI SÖVMEYİ PLANLIYORUM.BENİ RESMEN OYALADILAR ÇOK FENA AYAR OLDUM KİTLENDİM RESMEN ADAMLARA.YA DA HERHANGİ B

• Özete bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu benim eski konumdu düzenleyince bütün yorumlar resimler falan silinmiş...
  • Tam okumadım fakat kargo parasını ödeyerek geri yollayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet konudan uzun

fistomla aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 19 Haziran 2014; 0:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koz.Maça

imitasyon gözlük satan bir siteden gözlük siparişi verdim.kapıda kredi kartı ödeme ile.daha para vermedim yani kargoda gelmiş şuan şubedeymiş.dedim eve yollamayın evde olmayacağım alırım burdan.ama almaktan vazgeçtim sadece kargo parasını ödeyip geri yollatabilir miyim? adamları aramak istiyorum beni arayan numara çalmıyo

EDIT:ÖZETLİYİM MEVZUYU.GÖZLÜĞžÜ ALDIM ANCAK SİPARİŞ ETTİОİM GÖZLÜK GELMEDİ AŞAОIDA FOTOОRAFI VAR HİÇ BEОENMEDİОİM BİR TİP GÖZLÜK.O GÜN KARGO POŞETİNİN ÜZERİNDEKİ NUMARALARI ARADIM HİÇBİRİ ÇALMIYODU SADECE 1 NUMARA BÜTÜN MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİMİZ DOLU SİZE EN KISA ZAMANDA ULAŞACAKLAR DİYE TELESEKRETER KONUŞUYODU.O GÜN ARADILAR MEVZUYU ANLATTIM TAMAM ŞİMDİ ÇIKIŞI YAPIYORUM GÖZLÜОÜNÜZÜN PAZARTESİ ELİNİZDE OLUR DEDİ.BENDEKİ GÖZLÜĞžÜ NAPACAОIM DEDİM KARGONUZ GELDİОİNDE ONU BİZE YOLLARSINIZ DEDİ.PAZARTESİYİ BEKLEDİM GELEN GİDEN YOK ARAS KARGOYU ARADIM ADIMA BİR KARGO VAR MI DİYE YOK DEDİLER.TEKRAR BU TELESEKRETER ÇIKAN NUMARAYI ARADIM YİNE DÖNDÜLER BAŞKA BİR ADAM.BAKTI CUMARTESİ ÇIKIŞ YAPMIŞLAR YARIN ELİNİZE ULAŞIR KARGO DEDİ.SONRAKİ GÜNDE GELEN GİDEN YOK... DÜN BİR DAHA ARADIM YİNE AYNI ADAM ÇIKTI DEDİ BEN SİZİ KARGO YETKİLİLERİNE YÖNLENDİREYİM ARARLAR.KAÇ DAKİKA İÇİNDE ARARLAR DEDİM 10 DAKİKA DEDİ HALA ARAMADILAR... :) BUGÜNDE SÜREKLİ ARADIM TELESEKRETERİ HİÇ DÖNEN OLMADI.AMA ŞİMDİ YALANDAN SİPARİŞ VERDİM SİTEDE.SİPARİŞ VERİNCE ERTESİ GÜNÜ ARIYORLAR.YARIN ARADIKLARINDA NE YAPAYIM BAŞTAN AŞAОI SÖVMEYİ PLANLIYORUM.BENİ RESMEN OYALADILAR ÇOK FENA AYAR OLDUM KİTLENDİM RESMEN ADAMLARA.YA DA HERHANGİ B

hocam özete acayip güldüm kusura bakma

• konu yukardakiyle bağımsız beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Tam okumadım fakat kargo parasını ödeyerek geri yollayabilirsiniz

geri yollarımda onlarda benim paramı geri yollar mı :)
  • quote:

quote:

Yollamazlar,satana kadar adamlar çünkü sattıktan sonra ulaşılamaz olduğunu zannediyorlar

• quote:

quote:

quote:

Yollamazlar,satana kadar adamlar çünkü sattıktan sonra ulaşılamaz olduğunu zannediyorlar

parayı geçtim istediğim gözlüğü yollarlar mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yollamazlar hocam yollasalardı ilkinde yollarlardı ,en basitinden ne oldukları belli olsa telefonu açıp size yardımcı olmaya çalışırlardı

• RAY-

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yollamazlar hocam yollasalardı ilkinde yollarlardı ,en basitinden ne oldukları belli olsa telefonu açıp size yardımcı olmaya çalışırlardı

yarın arasınlar geçmişinden gelmişlerine kadar sövücem.kazandıkları para çocuklarından çıksın ulen bari adam akıllı gözlük gelseydi bayan gözlüğü geldi

• Herşeyin sahtesi tamam da, gözlük falan sakın sahte almayın, birazcık sağlınızı düşünüyorsanız sonra erken yaşta göremiyorum diye çok sızlanırsınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yarın arasınlar geçmişinden gelmişlerine kadar sövücem.kazandıkları para çocuklarından çıksın ulen bari adam akıllı gözlük gelseydi bayan gözlüğü geldi

Aman dikkat edin hocam böyle çok var.resimlere aldanmayın.bunların işi bu zaten sizin gibi neçelerinden bu şekilde para kazanıyorlardır.Elbet biri bigün işi mahkemeye taşır belki o zaman akıllanırlar

• http://ray-bangozluk.com/ sitenin adınıda vereyim bulaşmayın bu dolandırıcılara arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.