Şimdi Ara

Bir bakarmısnız Blizzard Mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu bırakalı ve battle.net'e giriş yapmayalı 1 yılı geçmiştir bugün 3 tane mail gelmiş.

1-Battle.net Account Locked - Action Required
    2-Battle.net Account - Password change notice
    3-Battle.net Account - Password Recovery

İniglizcem ileri düzey değil fakat anladığım kadarıyla uzun bir süre giriş yapmadığım için otomatik kitlenmiş galiba yinede bir sormak istedim bu tip mail alanlar varmı ?

• sazan.avi dir büyük ihtimal.
  • Bir kaç kere sazan avi maillerde geldi bariz anlaşılıyor onlarda bu pek öyle değil.Mesela ilk mailde kitlenme hakkındaki bilgiler için verilen Linklerin üstüne gelince eu.battle.net/security ve eu.blizzard.com/en-gb/company/about/privacy sayfaları gözüküyor. Eğer uzun süre giriş yapmayanların hesabı kitlenmesi ve aktive etmek için bir kaç işlem yapma durumu varsa bileyim yoksa silicem. Gerçi maildeki linklere basmadan direk battle.net e girip login olmaya çalışsam durum anlaşılır bir deniyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 18 Mayıs 2012; 17:10:25 >
  • Bana da mükemmel gerçelikte mailler geldi uzun zaman girmediğimde, şifre sorgulamalı falan. İyice incelediğim halde sahte mi değil mi diye çok düşündüğüm oldu artık ilerletmişler baya. Hiçbirine güvenme, battle.net'den yap yapacağını.

Önce olası şifrelerini deneyerek girmeyi dene, unuttuysan şifremi unuttum yap, gizli soruyu falan unuttuysan ticket at battle.net'den yine. Kolay gelsin.
  • Bilgi için teşekkür ederim şimdi girip denicem battle.net ten bakalım sorunsuzca girerse maillerin fake olduğunu anlarız ve eğer fake ise cidden dediğin gibi işi ilerletmişler fake olduğuna dair hiç bir ipucu yok
  • Giriş yapamadım şifremi hatırlıyorum demekki mail ler doğru yinede bir araştırayım bu mail leri kesin birilerine daha gitmiş ve muabbeti dönmüştür
  • fake mail değil. linkin üstüne gelince gercek adresler cıkıyorsa gercektir. diablo filan aldıysanız, sizdeki hareketlilik üzerine blizard müşterisini tekrar kapmaya çalısıyordur. bakın bence de neymiş tam olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karar veremedim hala linklere basıp basmamak konusunda özellikle ilk mail locked-action requied olan baya bir kişi sormuş forumlarda fake mi değil mi diye. Basıcam galibada hadiki hack olsun diyelim nasıl bir zararı olabilir ki sonuçta kredi kartım sistemde kayıtlı değil her alışverişte tekrar giriliyordu, aktif oyuncuda değilim 1 yılı geçti dahada tekrar dönüş yapıcağımı zannetmiyorum
  • Basınca ne olacak ya? Onlar seni siteye yönlendirirse ve id pass girmeni isterse o zaman girme işte.
  • Bu ilk mail

Due to suspicious activity, the Battle.net account ekr***@***.com has been locked. To restore access to this account, please follow these steps:

Step 1: Secure Your Computer

In the event that your computer has been infected with malicious software such as a keylogger or trojan, simply changing your password may not deter future attacks without first ensuring that your computer is free from these programs. Please visit our Account Security website to learn how to secure your computer from unauthorized access.

Step 2: Secure Your E-mail Account

After you have secured your computer, please create a new password for your e-mail account since it may also be compromised. Be sure to check your e-mail filters and rules and look for any e-mail forwarding rules that you did not create. For more information on securing your e-mail account, visit this Support page.

Step 3: Choose a New Password

You must change your password in order to resume using this Battle.net account. Please click this link to choose a new password:

https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html

*Note that your former password no longer grants access to Battle.net account management, World of Warcraft, or any other login-protected Battle.net account service.

If you still have questions or concerns after following the steps above, feel free to contact Customer Support athttp://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=22330.

Sincerely,
    The Battle.net Account Team
    Online Privacy Policy

Bu 2. mail

Hello Ekrem,

This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your Battle.net account: ekr***@***.com.

Your password has recently been modified through the Account Management website.

*** If you made this password change, please disregard this notification.

However, if you did NOT make any changes to your password, we recommend you visit the account recovery page as soon as possible, as your account may have been compromised.

For more information, visit our Support site.

Sincerely,
    Online Privacy Policy

Buda son mail

We've received a request to reset the password for this Battle.net account. Please click this link to reset your password:
    https://eu.battle.net/account/support/password-reset-confirm.xml?ticket=dNsw5vidJHSevNo2VP0BVWaVnV%2Bt%2FKtui%2FLMJvvl9WeKf5oPQyMbAZJM%2FoS6wE5tbzmwB6%2FPtcwMtgljsNnOKG7apqBmxQHtTs%2Fi0tnF%2F3oWDQj4ftIR7S0YEEntvXP3

If you no longer wish to make the above change, or if you did not initiate this request, please disregard and/or delete this e-mail.

If you have any questions regarding your Battle.net account, click here for answers to frequently asked questions and contact information for the Blizzard Billing & Account Services team.

Sincerely,
    Online Privacy Policy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 18 Mayıs 2012; 18:36:44 >

• Linklere basmadım battle.net e girip cant login den hesabım kitlenmiş seçeneğini adım adım takip ederek yeni şifre oluşturdum ve girişimi yaptım. İlgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.
  • Hesabın hacklenmiş,password yenileme isteği gönderilmiş vs.
    Yani hesabına biri girmeye çalışmış,muhtemelen ip adresi farklı olan yerden biri girince (farklı ülke) hesabı kitliyorlar,o arkadaşta yenileme göndermiş muhtemelen.
    Temiz bir e-mail adresi alıp (gmail tavsiye ederim) kimlik bilgilerini (varsa cd key ile birlikte) Blizz'e ulaştırıp,yenile.Kolay gelsin.
  • hack filan yok yanlış yönlendirmeyin adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesabın deaktive olmuş olabilir sor göndersin biri
  • Aynı mailler bana 2 yıldır geliyor. Artık G-MAIL spam kutusuna almaya başladı. 9 ay aradan sonra geçen hafta başladım oyuna hiçbir sıkıntısı yok. Ya blizz sapıttı sürekli oto-mail yolluyor ya da fake.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparkan

Aynı mailler bana 2 yıldır geliyor. Artık G-MAIL spam kutusuna almaya başladı. 9 ay aradan sonra geçen hafta başladım oyuna hiçbir sıkıntısı yok. Ya blizz sapıttı sürekli oto-mail yolluyor ya da fake.

Ah Blizz amca, sen nelere kâdirsin!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.