Şimdi Ara

bir azimle çıktık hedef tıp nasipse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleykum arkadaslar gecenın bu saatinde kalkıp foruma bunu yazcam hiç aklıma gelmezdi ama yapacak birşey yok .Ben meslek lisesi mezunuyum 2016 da ygs ye girecegim ve aldığımız eğtim belli kendi çapımda ve dershanede baya bi taban oluşturdum hedefim YYÜ tıp nasipse . asıl konuya gelirsek ben şimdi yaz için söyle bir plan yaptım görüşlerinizi almak istiyorum. 1 elit egtim ygs seti + herders için 10 soru bankası ( başta birey abc olmak üzere) +300 deneme yapsam ygs de ilk 35 k girebilirmiyim . Bİrde mf den fiz kim biy mat lys ye kadar sağlam 10 soru bankası bitirsem lys de ilk 30k girebilirmiyim saygılarımla.. not : görüşlleriniz önemlidir lütfen dalga geçmek amaçlı yorum yazmayınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: kıvrık1352

selamun aleykum arkadaslar gecenın bu saatinde kalkıp foruma bunu yazcam hiç aklıma gelmezdi ama yapacak birşey yok .Ben meslek lisesi mezunuyum 2016 da ygs ye girecegim ve aldığımız eğtim belli kendi çapımda ve dershanede baya bi taban oluşturdum hedefim YYÜ tıp nasipse . asıl konuya gelirsek ben şimdi yaz için söyle bir plan yaptım görüşlerinizi almak istiyorum. 1 elit egtim ygs seti + herders için 10 soru bankası ( başta birey abc olmak üzere) +300 deneme yapsam ygs de ilk 35 k girebilirmiyim . Bİrde mf den fiz kim biy mat lys ye kadar sağlam 10 soru bankası bitirsem lys de ilk 30k girebilirmiyim saygılarımla.. not : görüşlleriniz önemlidir lütfen dalga geçmek amaçlı yorum yazmayınız..

dalga geçmiyorum:
    -moral bozmak gibi olmasın ama meslek lisesi çıkışlı birinin çok zeki olmadıkça tıp için hiç şansı yoktur.
    -bundan da kötüsü devlette tıp kazanmak için ilk onbine girmen gerektiğinin farkında değilsin. 35.000 ile ancak paralı tıplara girebilirsin ki o da çok kolay değil.
    -10 soru bankası filan değil, tıp kazanmak için tüm soru bankalarını bitirmelisin, sular seller gibi olmalısın, çok az soru kaçırmalısın.

hedeflerini daha gerçekçi tut. böyle forumlarda filan takılmayı, hayal kurmayı filan bırak, iyi çalışırsan meslek liseli dahi olsan vasat dahi olsan (vasat olup olmadığını bilmiyorum) bir mühendislik kazanırsın. her taraf mühendislik dolu.

• mesela nasıl çalışmalıyım netür yayınlardan kaç saat gibi

Orijinalden alıntı: kıvrık1352

mesela nasıl çalışmalıyım netür yayınlardan kaç saat gibi

Yanlış anlama ama tıp kazanacak adam zaten neyi ne kadar çalışacağını bilir. Olacak iş değil seninki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birincisi kardeşim öncelikle mesajın için teşekkürler . bunun yaınıda vasat demişsin ama ben yukarıda yazdıgım gibi dershane ye giderek eksiklerimin bir çoğunu kapadım yani ;vasat; lık bir durum yok zaten ben bu planı yaz için yaptıbirm sende yazında demissin ya sular seller gibi olmalısın diye simdi ben anadolu mezunlarıyla neredeyse aynı çaptayım desem buda vasatlıkmı oluyor 2 ise benim birkaçtane arkadaşım meslek lisesi mezunu tıpbbı kazandı çok zeki olmakla alakalı degil bunun asıl formulu 2 veya 1 sene düzenli çalışmak gerisi zten geleriyor .. görüşlerini bildirdiğin için tekrar teşekkürler ::

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.