Şimdi Ara

Bir ayrılık vakası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Bu forumda bu konuyla ilgili birçok arkadaşa yeri geldi dost oldum moral vermeye çalıştım. Yeri geldi böyle biri için insan üzülür mü dedim. İnsan başına gelmeyince anlayamıyor tabi. Çok olmadı dakikalar önce kız arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım. Zorunda kaldım demem sizi yanlış yönlendirmesin. Kararı verdim ve ayrılmamız gerektiğini söyledim. Konu ise çok saçma? Ben seni hayatımın her anında yanımda görmek istiyorum ve senin için herkesten vazgeçerim ve vazgeçtim diyen bir insan; ama ayrılmamızın sebebi ciddi anlamda ortam oros**su olan bir arkadaşı. Bu kızla arkadaşlığını bitireceksin demiştim 6 ay önce. Tamam değip arayı soğutmuştu. Bir yara aldığımda asla unutmayan bir insanım ve sinir hastasıyım. Ortam bilmemnesi dediğim o kız, kız arkadaşımın ismini kullandığında bile sinirlenirken son dönemde tweetler atmaya başlayınca deli oldum haliyle. Mesaj attıp ağzıma geleni verdim. Fakat bizim ergen arkadaşlarımız böyle tiplerin bir tarafını öyle bir kaldırmış ki, suçlu bağırınca suçsuzun yüreği yarılırmış mevzusuna döndü. Konuya öyle yerlerden girdim ki şuan sinirden bende ne yazdığımı bilmiyorum ve okuyun diyede yazmıyorum sinirimi klavyeye atıyorum işte ne yapayım. Sonuca gelecek olursak sen beni böyle insanlar yüzünden tercih meselesi haline getiriyorsan bu mu senin beni hayatının her anında yanında istemem,herkesten vazgeçmen bir ortam kızından bile vazgeçemiyorsun diye parlayıp ayrılmak istediğimi söyledim. Ortam şuan biraz gergin. Ya da gergin olan sadece benim bilmiyorum ama seven insanın ne yapacağı belli olmuyor işte takdir edersiniz ki. Kafamı toparlayabilirsem adam akıllı kısa-öz anlatmaya çalışırım. Kalın sağlıcakla

• Gergin olan sadece sensin bilader. Özür dile kızdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende burda çok kişiye moral verdim ancak bende bu sabah saatlerinde 8 aylık sevgilimden ayrıldım aslında konuyu görünce bir bakayım dedim

üzgünsündür doğru bende öyle ama gerekeni yaptım bende senin gibi bitmesi lazımdı bitti , illaki üzülücez ama bu işler böyle usta

3 saat sonra gelen güncelleme ile ;

acısı şimdi geliyor beyler yavaştan yavaştan atlatırız kısa sürede umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulRebel1903 -- 9 Eylül 2014; 3:54:58 >
  • SoulRebel1903 S kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar hocam gece saat ilerledikce vuruyor acısı
  • vnd3 kullanıcısına yanıt
    alışkanlık var hocam ya anılar var

3.paket bitmek üzere uzun içiyorum artık kaldıramıyorum resmen belki sabah bi sağanak yağarsa bi tane daha yakarım
  • Kardesim nekadar çıktınız çıktığın kız nasil biri bilmiyorum ama kendi ilişkimden örnek vereyim bak bende geçen gün bi konu açmıştım eski sevgilisi hakkında düşücelerim ile ilgili. ama sonuçta o şuan seninle sana demiştir kimse önemli değil yanlızca sen diye aynı şekilde bende bi kız arkadaşıyla takılmasını istemiyordum aile dostları 10 yıllık komşular 2 günde bir gidip geliyorlar bunlarda iki kız krdeş onlarda ama ben benimkini yollamıyrm son zamanlarda öyleki kız arkadaşı buna dedi değiştin sen oda böyle olması gerekiyor ben değişmedim dedi. şuan soğuk davranıyor mesafeli eskisi gibi değiller hayat neyi gösterir bilemem ama sen al kızı ynına sakin bir dille konuş dedi böyle böyle gelecekte hayatında ben olacam onlar değil de bakalım ne diyecek sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.