M

Çavuş
08 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba. İdata görevlisi bize vize başvurunuz olumlu çıkarsa kargo ile pasaportunuz evinize gelir,olumsuz olursa şubeden teslim alırsınız demişti. Gerçekten böyle bir durum var mı

Merhaba. İdata görevlisi bize vize başvurunuz olumlu çıkarsa kargo ile pasaportunuz evinize gelir,olumsuz olursa şubeden teslim alırsınız demişti. Gerçekten böyle bir durum var mı?

Arkadaşlar iy ms oynadım iy tuttu ama ms uzatmada geldi. Kazandım mı?
Merhaba abilerim. Kayseriden Trabzona öğrenci evimi taşıyacağım. Transit kapalı kasa kamyonetle. Araç arkadaşımın babasının şirketinin üstüne ve arkadaşım da yanımda olacak. K belgesi yok kamyonetin. 2 dolap 2 masa çamaşır bulaşık makinesi götüreceğim. Ceza yazarlar mı çevirmede ve yol kenarı denetim istasyonuna girecek miyim bilgisi olan abilerim yazarsa sevinirim ona göre yarın sabah yola çıkacağız.
Herkese iyi akşamlar. Bir proje üzerinde çalışmak istiyorum. Şöyle bir şey buldum fakat bilgim çok yok.

https://youtu.be/mOqjFa4RskA

Araştırdığım kadarıyla 25.000 devir/dakika yapan bir motor, bir güç kaynağı(sanırım pil yardım ederseniz sevinirim). Raspberry pi veya aurdino çip içeriyor. Köşelerinde de mıknatıs var. Bunun olayını bana açıklayabilecek,yol gösterecek var mı?
https://youtu.be/6aZbJS6LZbs
İyi akşamlar herkese.İnşaat mühendisliği öğrencisiyim ve yaptığımız projeye isim arıyoruz.Projemiz tamamen eğlence üzerine kurulu yarış pisti gece kulübü otel restaurant vs hepsini içine alan bir yaşam merkezi.Türkçe bir isim olmak şartıyla yardımlarınızı bekliyorum.
?arkadaşlar iyi akşamlar.yarış pisti isim önerileriniz nelerdir?
1 saat önce silecek lastiğini değiştirirken sileceğin metal kısmı elimde kaydı ve cama çarptı. Bu çiziği yok etmek mümkün mü
üniversite sınavlarına hazırlanıyoruz kız arkadaşımla. Aynı sınıftayız. benle birlikte olmadan önce ders çalışan uğraşan biriydi. Ama artık o çalışmayı görmüyorum. Aramız en ufak bozuk olduğunda dersi bırakıyo dinleyemiyorum böyle olunca diyo. Netleri düşük gelince 1-2 hoca bana sen engel oluyosun dediler. Vebal alıyorum belkide bi kızın bi insanın geleceğiyle oynuyorum istemeden. Çünkü bilerek ne tartışıyorum ne de onu çalışmamaya teşvik ediyorum. Kendimi uzaklaştırmaya çalıştıkça dersleri daha da bozuluyor. Benim yüzümden belki 1 senesi belki hayatı değişecek. Çalışmaya inanın çok çalıştım. Eskisi çalışmıyor herkes diyor bunu. Ne yapabilirim ben beyler kendimi daha çok çekmeli miyim ondan ? Yanında olsam yine çalışmıyor benden sonra oldu ne olduysa. Sizin tavsiyeniz nedir?
İyi günler arkadaşlar. 2015 1.6 dizel skoda superb almaya karar kıldık. Ama dsg mi yoksa manuel mi karar veremiyoruz. Aslında karar verememek bazı arkadaşların başına gelen dsg sorunları yüzünden oldu. Siz ne dersiniz arabayı babama alıyoruz günde şehir içi 60-70 km yapan biri arada ben alıyorum ki 2-3 seneye sürekli bende durur. Yani arabayı alıp ömürlük olsun diye kullanmak istiyoruz. Sizin görüşleriniz neler

Not: 1.6 dizel dsg ekim sonu gelecekmiş

Edit: 2-3 sene derken yaş 16 gibi durmuş :) babam emekli olcak 2-3 seneye o yüzden yazdım :)
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 233
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.934 (Bu ay: 188)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.