Şimdi Ara

BİR ATATÜRKÇÜ CUMHURİYET GAZETESİ ALIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

BİR ATATÜRKÇÜ CUMHURİYET GAZETESİ ALIR MI?

(En Son Oy Tarihi: 31.3.2016)
Giriş
  • Evet arkadaşlar daha düne kadar akpnin dostu baskın oranların,nuray mertler gibilerin doluştuğu cumhuriyet gazetesini bir ulusalcı, kemalist , kendisi alır veya ailesine aldırır mı ?

• ataturku severim cumhuriyet gazetesini alamam. yolundan sapti gazete. akit aliyorum komedi severim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhuriyet pkk gazetesi oldu. Kesinlikle almam da aldırmam da.

• Bu devirde gazete alan orta yasli kesimdir.
    Kimse bu zamanda gazete ile ugrasmaz.
    Ayrica gazete okumak bir bagimlilik ve zevk meselesidir.
    Bu yuzden orta yasli kesim yani gazete ile buyuyenler muhtemenlen almiyordur.

Genc kesim ise Teknoloji ile daha yakin oldugu icin gazete ile ilgisi yoktur.

İcerikten once

Gazete okumak bir zevktir lakin ciddi zaman harcamaktadir.
    En son ne zaman gazete aldigimi ben bile hatirlamiyorum.

İcerik olayina gelirsek orta yasli kesim yani akli basinda Gercek Ataturkcu dedigimiz insanlar Cumhuriyet almaz.

Genc nesilden alan olabilir onlarda Dusmanimin dusmani dostumdur kafasindalar.

Bunu en kolay bu forumda test edebilirsin.

Bir konuda A kisisine terorist diyoruz.
    Diger Konuda A kisisi Ortak dusmanasaldiriyor

Gelsin + lar.
    Bu forumdaki anti akp yorumlarinin fazla desteklenmesi ve + almasinin sebebi budur.

Hdp lisi,teroristi chp lisi ateisti xxxxxxxx diys giden cok bilinenli kisiler ayni ortak amacla bulusunca ortaya yukaridaki sonuc cikiyor.

Bir konuda terorist diye bagirdiginiz insanlara baska konuda kanka olmakgarip

Uzun oldu.
    Gazete devri bitti

Nasil Msn devri Fb.com ile bittiyse buda ayni.

İcerigin cop olup olmamasini konusmuyorum onun cevabi yukarida var zaten.

Benimkisi Genel olarak bir fikir paylasimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 30 Mart 2016; 15:07:55 >

• Pkk yayın organlarını okumuyorum, izlemiyorum

• Farklı ideolojileri görmek adına alması gerekir.Ama iyi ama kötü konumuz bu değil

Atatürk herhalde serveti fünunu eleştiren yazarların muhafazakar güruhun makalelerini okumaktan kaçınıyor değildi.Kritik yapabilme yetisini kullanabildiği için zaten Türk kurtuluşunun katalizörü oldu.Atatürkçüler gerçek manada Atatürk'ü özümsemiş değiller hala dogmatik düşündüklerinden dolayıdır ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 30 Mart 2016; 16:54:51 >
  • Evet sözcü de cumhuriyette alınıp okunabilir.Tavsiye de ederim.Çoğu sosyal medya aracılığında göstermeye rte nin cesaret edilmeyen herşey var.
    Sayın gibi şeyler kullanmak yerine PKK ya TERÖRİST demekten çekinmeyen gazeteler. Akp i bu noktada tebrik etmekte gerek,insanların aklıyla iyi oynuyorlar.Ben size hdp ve akp nin yemekte fotoğraflarını da aynı şekilde atar yayarım ya da bak bu gazeteci şuradan diye yalan haberde atar ve inanan komedi insanlar olur.Gazeteciliği gazetecilik gibi yapan insanların bulunduğu yayın organları.Ensar vakfı veya rıza sarraf gibi hırsızlarla ilgili haberleri en ufak örneği mesela,rte nin adamları vasıtasıyla alo bu haber niye yayında gibi şeylerin olmadığı ve yayınlandığı gazeteler.Milletvekillerini doğunun seçmeni olarak kabul edip yemekte fotoğraflarını vermek gazeteyi aaa kötü kaka yapmaz ona bakarsan şarkılarla türkülerle sınırımızdan geçen militanları geçtim doğuya gidip aynı bayraklar altında fotoğrafları çekilen iktidar ve diğerlerine ne demeli? Ama yok gazeteci ve gazeteyi karalamak için binbir takla atılabilir.

Zaten sosyal medyadan takip edilebilecek kaç yayın organı kaldı ki?

İlaveten ülkedeki yığınla sansür ve "Alo fatih"lere kıyasla okunabilen çok az sayıda gazeteden biri diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 30 Mart 2016; 17:10:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ad derneğinde olan teyzem bıraktı sadece sözcü ve posta alıyor...
  • RTEye saldıran her gazeteyi alırlar, gerisi teferruattır bunlar için!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 30 Mart 2016; 17:12:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Orijinalden alıntı: asau

RTEye saldıran her gazeteyi alırlar, gerisi teferruattır bunlar için!!!

Eeeeeeöööööööaaaaaaöööööeeeeeöööööaaaaaaeeeeeeeööööööööaaaaaahhhhhhhheeeeeggggggğğğğğeeeeööööö

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

RTEye saldıran her gazeteyi alırlar, gerisi teferruattır bunlar için!!!

Kaç gazete kaldı ki ? Alo asau yanlış konuşuyorsun yapma öyle şeyler,köşe yazını bitiririm

Edit : Olmadı sahte delillerle ordu gibi senide içeri atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 30 Mart 2016; 17:28:50 >
  • güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

ataturku severim cumhuriyet gazetesini alamam. yolundan sapti gazete. akit aliyorum komedi severim.

Yasin kac hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: evcârâ

quote:

ataturku severim cumhuriyet gazetesini alamam. yolundan sapti gazete. akit aliyorum komedi severim.

Yasin kac hocam

niye sordunuz ki.

• quote:

quote:

quote:

Yasin kac hocam

niye sordunuz ki.

Oylesine hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yasin kac hocam

niye sordunuz ki.

Oylesine hocam

25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atılgan oo -- 30 Mart 2016; 20:33:05 >
  • Almaz, çünkü Can Dündar Cumhuriyet'e geldiğinden beri bu gazetenin Özgür Gündem'den hiçbir farkı kalmadı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yasin kac hocam

niye sordunuz ki.

Oylesine hocam

25

Eyvallah hocam.

• gazetenin adı değişip Cumhuriyet değil de hewalsever,özgürheval felan olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.