Şimdi Ara

bir asosyal konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır asosyal konusu açılmıyor bari ben açayımda boşa gitmesin. beyler şimdi diyorum asosyalliğin alemi yok gideyim takılayım milletle. hiç çekinmeden selam sabah nasılsın vs diyoruz ardından ortak bir noktadan konu açıp konuşuyoruz ama konu hemenkuruyor çevremdeki insanlarla birşeyler yapmışlığım pekolmadığı için buluşunca konu olmuyor aynı konuda sürekli konuşulmuyor. bu konu kıtlığını nasıl çözeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: oys14

uzun zamandır asosyal konusu açılmıyor bari ben açayımda boşa gitmesin. beyler şimdi diyorum asosyalliğin alemi yok gideyim takılayım milletle. hiç çekinmeden selam sabah nasılsın vs diyoruz ardından ortak bir noktadan konu açıp konuşuyoruz ama konu hemenkuruyor çevremdeki insanlarla birşeyler yapmışlığım pekolmadığı için buluşunca konu olmuyor aynı konuda sürekli konuşulmuyor. bu konu kıtlığını nasıl çözeriz

böyle durumlarda ya okuldan ya müzikten konuşurm ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

quote:

uzun zamandır asosyal konusu açılmıyor bari ben açayımda boşa gitmesin. beyler şimdi diyorum asosyalliğin alemi yok gideyim takılayım milletle. hiç çekinmeden selam sabah nasılsın vs diyoruz ardından ortak bir noktadan konu açıp konuşuyoruz ama konu hemenkuruyor çevremdeki insanlarla birşeyler yapmışlığım pekolmadığı için buluşunca konu olmuyor aynı konuda sürekli konuşulmuyor. bu konu kıtlığını nasıl çözeriz

böyle durumlarda ya okuldan ya müzikten konuşurm ben

müzik zevkim başkalarıyla pek uymuyor zaten müziği çok seven biriside değilim. Okul arkadaşlarıyla konuşurken zaten bir şekilde kaynatılıyorda farklı yerlerdeki arkadaşlarada okulu pek anlatamıyorum sonuçta ne o kişileri tanıyor ne aramızdaki esprileri filan biliyor

• Arada böyle kendini zorla falan davet ettir, güzel oluyor değerini biliyorsun mekanın, ortamın

Not: Evet o yüzsüz benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Arada böyle kendini zorla falan davet ettir, güzel oluyor değerini biliyorsun mekanın, ortamın

davet etmeye onlarda ediyor gidiyoruzda sohbet dönmüyor pek hocam bazı insanlar var çevremde yolda gördüğü biriyle bile bir sürü sohbet çevirebiliyor nasıl öyle biri olunur acaba

• quote:

quote:

Arada böyle kendini zorla falan davet ettir, güzel oluyor değerini biliyorsun mekanın, ortamın

davet etmeye onlarda ediyor gidiyoruzda sohbet dönmüyor pek hocam bazı insanlar var çevremde yolda gördüğü biriyle bile bir sürü sohbet çevirebiliyor nasıl öyle biri olunur acaba

Demek ki yolad gördüğü adamla muhabbeti iyiymiş, uzun zamandır görüşmüyormuş, konuşacak şeyleri varmış hocam sen görsen sen de yaparsın merak etme

Gerekirse işi saçmalığa dök diyeceğim ortam içinde de imza gösteriyor ki saçmalıklarla işiniz yok

• quote:

quote:

quote:

Demek ki yolad gördüğü adamla muhabbeti iyiymiş, uzun zamandır görüşmüyormuş, konuşacak şeyleri varmış hocam sen görsen sen de yaparsın merak etme

Gerekirse işi saçmalığa dök diyeceğim ortam içinde de imza gösteriyor ki saçmalıklarla işiniz yok

yolda gördüğü derken mesela otobüs bekliyoruz adamla hiç tanışmamış o an orada tanışıp dost oluyor böyle arkadaşlarım var çözemedim taktiklerini :D

saçmalığın boyutu ve akla yatkınlığına göre girebiliriz. çılgınca şeyler yapmak istemiyor değiliz ama aklımıza sinsi projeler gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz de fazla sohbet etmiyoruz, gidiyoruz cafeye nargilemizi içiyoruz, tavlamızı atıyoruz

• Eğer 0 tanışıklık ise ortak bi noktaları var demek, mesela bazılarına aynı şehirde yaşıyor olmak bile yeter, adamlar sosyal şimdi

• böyle kişiler var bizzat tanıyorum mesela 06 yaş grubuyla mükemmel iletişim 60 yaşındaki dedeyle mükemmel iletişim

Sordum mesela 60 yaşındaki adamla nasıl böyle muhabbet ediyorsun

Güzel bir cevap geldi herkesin muhabbet etmeye ihtiyacı vardır.

Bunu prensip edinen biri çokta zorlanmaz diye düşünüyorum muhabbeti karşıdakinin ihtiyacı olarak düşünürsek üzerimizdeki çekingenlik gider diye düşünüyorum

Biraz karışık oldu ben bile anlamdım

•  bir asosyal konusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.