Selam içimden yemek ısmarlamak geldi. Yemek sepeti veya başka bir uygulamadan. Durumu iyi olmayan biri olursa daha iyi olur ama şart değil. istediği bir yemeği uygulama üzerinden ısmarlamak istiyorum. Bende zamanında aç kaldım açlığın ne olduğunu biliyorum. Bir anda o günler aklıma geldi. Tamamen iyi niyet duygularıyla hareket ediyorum. Arkasında bir art niyet aramayın lütfen. Edit: @benimkucukbebegim nickli kardeşimize yemeğini ısmarladık. Not: Bütcem elverdikçe ara ara böyle yemek ısmarlamaya çağışacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 1 Nisan 2021; 11:40:38 > |
Bir arkadaşa yemek ısmarlamak istiyorum.

-
-
cok kral hareket hocam ihtiyaci olan birisi faydalanir umarim up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye de senin gibi insan kaldı mı be
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üzerinden 1.5 saat falan geçmiş. gelen olmamış daha. galiba forumdaki herkesin karnı tok :)
-
Bir yandan sevindirici haber aslında :) Aç kalmasın kimse.
-
Adam adam
-
helal olsun hocam.
-
Tebrik ederim helal olsun işallah kimsenin ihtiyacı olmayan bir ülke oluruz
Bana 60 TL ateşle, kendime 1.5 porsiyon iskender söyleyeyim.
-
Bi bakima guzel. ihtiyaci olmayanlar istememis insanlik bu forumda kaldi sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapıci corç -- 31 Mart 2021; 17:32:15 >
Valla helal gözlerim doldu. Güzel insan, sana teşekkür ediyorum kendi adıma
annem yaptigi yemekten yedirmiyor bana.kendi yemegimi kendim yapmaya calisiyorum. herkes tok degil eminim.
herkes daha cok ihtiyaci olan vardir diye dusunuyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: Tony Fergusonannem yaptigi yemekten yedirmiyor bana.kendi yemegimi kendim yapmaya calisiyorum. herkes tok degil eminim.
herkes daha cok ihtiyaci olan vardir diye dusunuyor :)
annen yaptığı yemeği sana yedirir hocam niye yedirmesin
-
babam vefat ettiginden beri psikolojik sorunlari var hocam gecen sene 5 ay da boyle yapti.
bu sene de yaptigim yemekten yiyemezsin diye bagirip cigiriyor :D bende ugrasmadan kendi yemegimi yapip yiyorum
Helal olsun hocam takdir edilesi ama tek sözle kalmayalım, bir yemek de benden ilk yazana yolluyorum 50’tl yi geçmesin ama
quote:
Orijinalden alıntı: Tony Fergusonbabam vefat ettiginden beri psikolojik sorunlari var hocam gecen sene 5 ay da boyle yapti.
bu sene de yaptigim yemekten yiyemezsin diye bagirip cigiriyor :D bende ugrasmadan kendi yemegimi yapip yiyorum
Bu arkadaşa ısmarla hocam
-
up
-
Vay be.
eee ısmarlamadın mı kimseye :D
Natice nedir ?
Türkiye de senin gibi insan kaldı mı be |
Bi bakima guzel. ihtiyaci olmayanlar istememis insanlik bu forumda kaldi sadece
|
cok kral hareket hocam ihtiyaci olan birisi faydalanir umarim up
|
Bir yandan sevindirici haber aslında :) Aç kalmasın kimse. |
annem yaptigi yemekten yedirmiyor bana.kendi yemegimi kendim yapmaya calisiyorum. herkes tok degil eminim. herkes daha cok ihtiyaci olan vardir diye dusunuyor :) |
Bu olayı zincirin baş halkası olarak görüyorum
|
2000 doğumlu tayfa bilmez eskiden çok dönerdi forumda konu dışında bu tarz etkinlikler. |
Bir kardeşimizin karnını doyurmasına vesile olmuşsunuz sizin adınıza çok sevindim :) Böylesi kin ve nefret dolu bir dönem de ufacık iyilikler bile kalbi neşe ve sevinç ile doldurmaya yetiyor teşekkürler. |
Benzer içerikler
- flörte napıyosun mesajı
- çekmeköy'ün en güzel mahalleleri
- çiğ tavuk yenir mi
- sinemada kamera var mı
- enoant kullanıcı yorumları
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X