Şimdi Ara

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
88
Favori
167.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

bazı araçlar vardır 5-10 bin tl ye yada 15-20 bin tl ye 200-300 bin tl ye satılan aracın donanımını keyfini konforunu yada havasını atarsınız.
    Yada 200-300 bin tl lik araçda yapılıcak imaj karizma yada adına her ne derseniz aynı etkiyi bırakırsınız ama her güzel şeyin acı veren bir yanıda vardır oda aldığınız aracı tabiki kolay kolay satamassın hatta bazılarını hiç satamassın..

bu hususda bence en güzel örnekler sporlarda bir alfa spider, eagle,ford probe,maserati Ghibli,nissan nx coupe,porsche 924 928 944,rover streetwise,saab 900 s convertıble,VW Corrado,volvo c70, toyota supra v.b daha aklıma gelmiyor arada çok ara modeller var.. ve bu yazdığım araçların çoğuyla bir son model ferrari yada corvette tarzı bir aracın girdiği ortamda bırakdığı izlenim ve etkinin benzerini bırakabilirsiniz.. bu tabi biraz sizin giyim kuşam hareketlerinizede bağlı.

Binek lüks d ve e segmenti araçlarda ise daewoo super saloon, fiat croma, ford taurus,honda legend,infiniti Q30 3.0v6, eski jagularlar daimler sovereign xjler falan,kia opirus,lancia kappa,licoln towncar,mazda Xedos yada 9.29,nissan bluebird laurel,opel senator omega,pegout 607 605 ,renualt velsatis,rover 75 820 620, saab 9000 yada 900, eski subaru legacy ler,volvolar s70 850 940 860 daha say say bitmez..

Bu araçların çoğunun donanımı işçilik kalitesi şu anda 100-200 bin tl ye satılan araçların donanımına ve kalitesine eş değer hatta fazladır..
    çoğunda abs esp asr airbagler klima elektirkli kotuklar deri döşeme ısıtmalı koltuklar elektrikli sunroof ve daha sayamadığım bir sürü donanım vardır.
    bu donanımların çoğu şu anda bile hala sıfır satılan d ve e segmentinde basic yada comfort adıyla satılan giriş paketlerinde yokdur..

van tipi araçlarda varda onlara hiç girmiyorum fiat ulysse,honda shuttle yada stream, mitsubishi spacestar,opel sintra,pegout 806,seat alhambra, subaru outback,vw sharan gibi..

bu araçların hepsi bence keşfedilmemiş yada değerini bilen insanların elinde altın gibi bir maden bence.. bu arada yazdığım araçların bir ikisi dışında hepsi avrupa araçlar amerikan sayfası biraz daha detaylı ve karmaşık o yüzden amerikanlara girmedim bile yoksa bu liste iki katına çıkardı :) yoksa ne firebirdler transamlar grandprixler artık çok zor elden çıkıyor fiyatlarıda çok düşdü..

valla mazda xedos'u ben bile düşünebilirim gittim hepsine baktım tek tek söylediğiniz araçlarin, sonuçta mazda ömürlük araç zaten. fiyat süper e sınıfı bu sanırım.

motor hacim takıntınız yoksa cadillac larında fiyatlarıda sürünüyor sts falan halukulade araçlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

beyler şimdi 99 premiara, 2000-99 carisma alsak kalır mı elimizde?

Nissan dünyada çok tutulur

doğrudur da listede premiara var
    Zbam1.blogspot.com
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

beyler şimdi 99 premiara, 2000-99 carisma alsak kalır mı elimizde?

Nissan dünyada çok tutulur

doğrudur da listede premiara var

pardon yaa cepten yazınca kendi tamamlamış kelimeyi... nissan konyada çok tutulur yazacaktım :)
  • Son Sahibi Olursun üstad ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-celica-sagdan-direksiyonlu-104081427/detay

Bir Celica,sağdan direksiyonlu,motor arızalı.Toyota olması hatrına sahibine bir çay-simit ısmarlasak yeterli olur mu ?

Orijinalden alıntı: sapultra

Son Sahibi Olursun üstad ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-celica-sagdan-direksiyonlu-104081427/detay

Bir Celica,sağdan direksiyonlu,motor arızalı.Toyota olması hatrına sahibine bir çay-simit ısmarlasak yeterli olur mu ?

Aracın görünüşü çok hoş..

İçine playstation konulup yarış oynanabilir.. Atari salonu olan varsa bu nadide parçayı kaçırmasın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
    AMD Ryzen 7 5700X | 4x8 GB Crucial DDR4 2400 | MSI B350 Tomahawk | 250 GB Samsung EVO 960 | 6 GB GeForce GTX Titan | 27" MSI Modern MD272QPW | Avermedia AverTV DVB-S Pro | 16X Pioneer BDR-209XJ | Creative SB X-Fi Titanium | Creative Inspire T6060 | Microsoft LifeCam HD-3000 | In-Win 707 | Silverstone FP56 | High Power HPC-750-B12S | APC Back-UPS 650 | Microsoft Multimedia Keyboard | Logitech G Pro Wireless | SteelSeries Qck mini | Canon EOS 5D Mark 4 | DJI Mini 3 | GoPro Hero 11 Black | Sony Xperia 1 IV | Renault Koleos dCi 175 Xtronic 4WD
  • Eğlenceli ve esprili bir konu olmuş.

Benim maalesef kendi aracım olmadığı için son sahibi olma gibi bir imkanımda yok şu anda.
    Bir ara mitsubishi carisma ve alfa 156 düşünüyordum ama son anda vazgeçtim.

Şu an kullandığım araba ise şirketin vermiş olduğu 2010 model toyota corolla.
    Şirket iflas edip alacaklarıma karşı araç bende kalmış olsa bile son sahibi olmam matematiksel olarak mümkün değil.

Herkes kümesten bahsetmiş ama
    Geniş camlı ve sunrooflu araçlarınız güzel dekoratif akvaryum da olabilir.

Deniz canlıları için araçlarınız tam bir doğal yaşam kaynağına ve mercan resiflerine dönüştürebilirsiniz.

yemek sırasında dökülen ekmek kırıntılarını toplayıp sunrooftan içeri atarak akvaryum canlılarını besleyebilirsiniz.

• 2007 de 91 model Citroen XM aldım çıkardığı sayısız arıza sebebiyle 3 ay sonra 9 bin liraya aldığım arabayı 2 bin liraya satamadım. En sonunda aracı zorla ama gerçekten zorla aldığım kişiye 6 bin liraya takas sayarak geri verebildim....
    Turbo 2 motor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her elde kalan araçlar kötü değildir yukarda yazdım işde yukarda yazdığım araçlardan birini alan ufak bir modernizasyon projesi ilede ömürlük yıllar boyu satmayı gerektirmiycek donanımda kalitede prestijde araç sahibi olur..

illa arabayı alıp satma mantığını zaten pek anlamıyorum amerikalısına bakıyorsun garajlarında eski amerikanlar falan var soruyorsun babamdan kaldı diyor babamın bana aldığı ilk araç diyor hanımımla bu araçda tanışdık gezdik falan diyor yada ilk paramla kazandığım aracım çok cefamı çekdi kötü günümde hep yanımdaydı falan diyor adamın şimdi durumu çok iyi almış garaja sıfır araba ama satmamış o aracını.. yada adam almış zamanının çok sağlam bir aracı yada küçüklüğünden beri hep hayal ettiği bir aracı elden geçirmiş modernize etmiş v.b tutuyor garajında..

biz genelde arabayı demir yığını yada alınıp satılıcak maddi bir unsur olarak gördüğümüz için araba bizim için bir şey ifade etmiyor..
    elin avrupalısı alıyor 10 sene 20 sene binip değiştiriyor biz 2-3 sene binip aman hemen modeli geçmesin diyoruz zararına satıp sıfır yenisini alıyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Babamın arabası Rover620i 1996 model 2002 de aldık galiba.
    Satsak onun kalitesinde araba almamız icin 50-60 bin vermek lazım.
    Turbo 2 motor
    Boşasak demek istedin heralde

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Kulübü

"Son sahibi olursun, nikahına alırsın.."
  • quote:

bence o kdrı bile fazla, ekmek kırıntısı yada 1-2 fındık atın yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

sorgulatmada hak mahrumıyetı var bıde rengı kırmızı gozukuyor....

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

sorgulatmada hak mahrumıyetı var bıde rengı kırmızı gozukuyor....

muayenesi de yoksa bağla başını at garaja

• quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

Daha son sahibi olmam ama potansiyel var.
    2006 Subaru Legacy Hemde Station Wagon Henüz 80bin de ve boyasız olması durumu biraz kurtarıyor.Ama benden sonraki son sahibi olma yönünde ilerler sanırım.
    Yoksa,yoksa.. ben miyim son sahibi?

oha be abi ne yaptın sen hem subaru hem sw
    bence brad pitt ile angelina jolie'ye ulaşmaya çalışın, belki evlatlık almaları için ikna edersiniz

Konuyu görünce burada bir muhabettimin olduğu aklıma geldi.Aradım buldum:)

Sonuca gelince son sahibi olmadıım
    2 haftada satıldı maşallah.Zarar de ettirmedi.Darısı burada kalan arkadaşların başına

• brad pitt ile angelina jolie'ye nasıl ulastın...

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • _____________________________
  • Fotoğrafını çekemedim çok yağmur vardı ama caddede gördüm.

Saab

yetmedi, az satan modeli 9-5

yetmedi, 2.8 Turbo benzinli

yetmedi, Station Wagon

son sahibi bile diyemiyorum ama şunu diyorum. İlana koysa satış süresi Demirel'in siyasi hayatından fazla sürer.

Orijinalden alıntı: alper_cakan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-citroen-berlingo-1.6-hdi-92ps-turbo-yakit-cimrisi-full-plus-full-104478361/detay/

Kardeş Oldu Bana 1 aydır satamadım gitti

oyle bir acıklamalar yapmışsınki süper alınmaması karşısında şaşırdım...

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.