Bildirim
Bir aracın ağır bakımlarının yapılıp, yapılmadığını nasıl anlayacaz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Servis haric anlaman imkansiz belki kayiş kontrolu yapilabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şimdi adama güvenip aracı alıp kullansam, 5 bin km sonra triger gitse masrafa bak, e bende ağır bakımları yapılmış bir araç bakıyorum. Gelde çık işin içinden
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Faturaları vardır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aldığın aracın bakımlarını sende yaptırman gerekir. Yetkili servisi ara daha önceden değişip değişmediğini öğrenirsin. Ona göre yol haritası izlersin hocam.quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
Şimdi adama güvenip aracı alıp kullansam, 5 bin km sonra triger gitse masrafa bak, e bende ağır bakımları yapılmış bir araç bakıyorum. Gelde çık işin içinden
120bin km arac şahsen kullaniyor olsam servis dişina götürmezdim aradaki fark 200,300tl dir.Adam yaptirdm diyorsa servisde yaptirmiiş olmali yaptirmadim diyorsa yaptirmanda fayda var.Zaten triger önemli etkenler nerden baksan 70,80bin km belkide 90 bin km dir..servise götürüp kontrol yaptirabilir durumu hakkinda bilgi verirler devirdaim ömrü 80,90 bin km oldugunu biliyorum veya 100k dir.Masraf dedigin şey belki 1000tl belkide 1500tl tutar
fatura iste.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..." -
2013 ünü haziranda aldım, aldığım kışi güvenilir bir tanıdığım olmasına rağmen içime sinmedi gittim kendim bütün ağır bakımlarını yaptırdım, malzeme 1600 TL tuttu iki ön fren disk dahil. 500 de işçilik verdim tanıdık olduğu için. 1 günde halloldu herşey.
İkinci el araba alıyorsanız ve uzun süre kullanmak istiyorsanız mutlaka ağır bakımı kendiniz yaptırın, yeni yapılmış olsa dahi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 1 Ekim 2020; 21:25:15 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı