Tamam siz CS oynayın |
Bir ara topluca cs 1.6 etkinliğimi yapsak (2. sayfa)

-
-
Özel sunucu olacaksa, istediğimiz haritayı açabileceksek, her önüne gelen giremeyecekse gelirim, public harita ise, otomatik harita değişimi olacaksa, ipini koparmış herkes girip çıkacaksa gelmem.
Oynamanın da bir usülü var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100 Mbps / 10 Mbps internetli biriniz sunucu olursunuz diğerleriniz bağlanır ve 10 kisiye kadar kaldırır bence o bağlantı, 1,6 zaten antika oyun celeron ve 1 gb ram yeter sunucuya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Haziran 2025; 13:50:37 > -
Herkes gelmez ben biliyorum harita
Hatta discordda ekipte kurarız jailbreak gireriz isyan team kurup
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelecek misin sende listeye alayım
Yok hocam ben CS'yi pek sevmiyorum. Kan vahşet yok. Eskiden çok eskiden oynuyordum bazen ama simdi sarmaz kan vahşet olmasa bile korkunç temalar olmalı. Bak mesela RE 6 vardı, serinin en dandik oyunuydu ama onda bile güzel şeyler vardı. Mesela mezarlık bölümü vardı, Leon çukura düşüyordu, çukurda çürümüş ceset zombi saldırısı oluyordu falan.
Oyun dediğinde eğer ki, FPS ise, FEAR gibi kan olacak, bak FEAR güzel mesela, kan var, FPS değilse, zombiler mezarlıklar falan olacak.
Quake yine az da olsa kandan kurtarıyor biraz. Şöyle en azından roketi vurunca elemanlar parçalanıyorlar falan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Haziran 2025; 15:59:14 > -
Keşke bir FEAR remake yapsalar. Ayrıca Wolfenstein yeni oyun gelsin. O oyundaki Nazi askerlerini de çok güzel yapıyorlar. Yani yahudi bir adamla Almanları öldürüyoruz ama yani bir sahnede nazi saldırısı varken, asker telsizden, jawohl kommandant verstarkung ist unterwegs falan diyordu ve destek nazi ekip gönderiyordu. O oyun da çok zevkli gerçekten güzel FPS'ler var ama CS'de ki olay yani FPS oynama yeteneği konusturmak başka bir numarası yok bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Haziran 2025; 16:2:28 > -
Orada adminlik yapmıştım.
Şimdi İstiklal'de oynuyorum.
-
Hocam assault veya de dust2 açıp takılalım ya jailbreak sıkıcı.
-
Katılabilirim ben de.
-
Birara sven coopta oynayabiliriz.
Ekledim
Katılımcı sayısı 10 olduğunda hepinize haber vereceğim ama garanti olsun diye 14 kişi katılımcı alırım bazıları gelmez falan
Galiba yattı iş. Ben bf kaçar.
Ekle abi. Win bilgisayar yok ama ya. Bitane laptop bulmam gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapacağızda gelmiyorlar , ayın 29 unda yaparız pazar günü hem tatildede olur insanlar
Ekledim 29 haziranda pazar günü saati belirleyip konuya atacağım
Yess siiiir. Oyun yoneticisinden almıstık biz akıyodu fun mun maplerde. Nacizane konuyu okumadım ama ordan alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılırım ben de
-
Yazdım bu hafta pazar günü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X