Şimdi Ara

Bir Ara Shubuo Vardı : )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hatırlıyormusunuz Turkcell ın bır hızmetı olan Shubuo vardı bır ara hatta Reklam Muzgınde Ali Rıza Binboğa " O gül dudaklarını Shubuo Shubuo Shubuo" diye bağrıyordu. Bu servıs ne oldu tutmadımı yada unutuldu gıttımı sanırım yerını Turkcell-İM aldı .. Nerden esti derseniz 2004 Mobimag dergısınde reklamı vardıda bugun onu okuyodum 2.5 senelık dergı halı ıle aklıma geldı. Daha sonradan shubuo nun anlamınuı çıkarmıştım. ŞU- BU- O . Her çeşit eğlence der gibi.

Sevgiler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Ara Shubuo Vardı

Shubuo Nedir?

Shubuo, Türk telekomünikasyon şirketi Turkcell tarafından sunulan bir yapay zeka (AI) destekli dijital asistandır. Turkcell Shubuo, kullanıcılara çeşitli konularda bilgi sağlama, görevleri yerine getirme ve soruları yanıtlama konusunda yardımcı olur.

Shubuo Nasıl Kullanılır?

Shubuo'yu Turkcell uygulaması üzerinden erişebilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra, ana ekranda "Shubuo" simgesine dokunun. Ardından, sorunuzu veya isteğinizi konuşarak veya yazarak Shubuo'ya iletin. Shubuo, size metin, görüntü veya video gibi ilgili bilgileri sağlayacaktır.

Shubuo Ne Tür Görevleri Gerçekleştirebilir?

Shubuo çok çeşitli görevleri gerçekleştirebilir, bunlar şunları içerir:

• Hava durumu ve trafik bilgileri sağlamak
    • Haberleri okumak
    • Randevu ve hatırlatıcılar oluşturmak
    • Müzik çalmak
    • Matematiksel hesaplamalar yapmak
    • Çevrimiçi alışveriş konusunda yardımcı olmak

Shubuo'nun Faydaları

Shubuo'yu kullanmanın birçok faydası vardır, örneğin:

• Bilgilere hızlı ve kolay erişim
    • Görevleri eller serbest gerçekleştirme
    • Zamandan ve efordan tasarruf etme
    • Kişiselleştirilmiş bir deneyim

Shubuo ve Turkcell

Shubuo, Turkcell'in dijital dönüşüm stratejisinin önemli bir parçasıdır. Şirket, Shubuo'yu sürekli geliştiriyor ve yeni özellikler ekliyor. Turkcell Shubuo ile kullanıcılarına gelişmiş bir yapay zeka destekli dijital asistan deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ii nopstalji yaptın hee

ama hala olması lazım. mesela reklamlarda her kanal xx yaz xx gönder haber cebine gelsin falan diyorlarya, o shubou haber paketi olması lazım ??
  • Hocam Mobil operatörler>>Turkcell başlığı altına atsaydın daha ilgi toplardı

shubuo halen var sanırım ama dediğin gibi turkcell-im de shubuo'nın gelişmiş versiyonu olarak sunulmuş olabilir
  • Ben şu Turkcell'i anlamıyorum insan böyle basit bir şeye nasıl o kadar para döküp reklam yapar. Dünyayı ayağa kaldırdılar aylarca ama içinde bir halt yoktu bence. Şu an Turkcell-im de aynı avea da bi dünya mıdır nedir o da öyle. Reklamlara baksan hayatın değişecek sanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 25 Haziran 2016; 20:19:43 >
  • Yaa ne shubuo nede turkcell-im tutmaz yaa boşuna uğraşmasınlar bi esprisi yok kontör tuzaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Yaa ne shubuo nede turkcell-im tutmaz yaa boşuna uğraşmasınlar bi esprisi yok kontör tuzaaa

+1111111111111111
  • türkiyenin yapısına bakılınca kullanacak büyük bi kitle bulunmuyo bence, ve operatörler bunları fazla dikkate almıyorlar. dolayısıyla boş kampanyalara milyon dolarlar harcıyorlar.
    sonrası fıs.. bu konuda özellikle turkcell çok ama çok başarısız malesef. ve birinciliği de bence aveaya kaptırdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gıcık bişiydi yaaa 2 dakkada bir msj geliodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Yaa ne shubuo nede turkcell-im tutmaz yaa boşuna uğraşmasınlar bi esprisi yok kontör tuzaaa

shubuo tutmayacaktı zaten de turkcell-im e girip gezinmesi haberleri falan okumak şimdilik bedava
    ve ben oldukça ilgileniyorum
    özelllikle haber sayfası
  • turkcell-im bi ara bedavaydı ondan çok tuttu
  • Abi bu shubuo nun reklamı çok komikti ya... Tabi ortada hizmet mizmet yoktu, aynı turkcell-im gibi, konuşma fiyatlarını düşürmüyolar, milleti ekstra servislere çağırıyolar, milletin normal konuşma faturası yetiyo zaten, bir de şuna buna mı baksın :)
  • Atrık turkcell-im geçti subuo nun yerine .
    Subuo int.sayfası başlarda girildiğinde turkcell-im e yönlenmişti.
    Şimdilerde int.sayfası bile kalmadı sanırım.
  • Ali Rıza Binboğa değil Erol Büyükburç.
    Ağustos 2006'dan itibaren Shubuo bünyesindeki servisler , Turkcell-im çatısı altında toplandı.
  • ahahahah shu-bu-o abi 3 yıl sora benim jeton dustu xD banada doritos cipsinden bedave shu-bu-o cıkmıstı resim gondereodu bi ara cok seviniodum saklıodum resimler xD
  • Reklamları çok bayardı, Allah'tan bitti de kurtulduk
  • ''akıllı teknolojinin adresi o'' sloganıyla teknolojik ürünler satmaya devam eden marka. genel olarak piyasanın altında fiyatlarda satış yapmalarının yanı sıra ücretsiz kargo, distribütör garantisi ve geri iade seçenekleriyle ürün satmaları başarılı bir girişim olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylul2786

''akıllı teknolojinin adresi o'' sloganıyla teknolojik ürünler satmaya devam eden marka. genel olarak piyasanın altında fiyatlarda satış yapmalarının yanı sıra ücretsiz kargo, distribütör garantisi ve geri iade seçenekleriyle ürün satmaları başarılı bir girişim olmuş.

Ne günlerdi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin sim menüsü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.