Şimdi Ara

Kafaları sütlaç olmuş bir milletiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli 7/24 her yerden paylaşım yapan bir aciz tanıyorum malum partiden kadro almak için, ama ben lafımı esirgemem biliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 16 Kasım 2023; 4:36:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acının bile iki yüzlülüğü bunlarda.

İsrail’de katledilen çocukların, sıradan vatandaşların birine bile sırf inancı farklı diye acımayanlar hatta keyfe gelenler filistine sıra gelince bir davul çalmadıkları kaldı.

Bu durum için bu video aklıma geliyor hep:

• Bazen boş adamlarla konu tartısacagıma ,masturbasyon yapmak daha akıllıca gelir insana

• Acının bile iki yüzlülüğü bunlarda.

İsrail’de katledilen çocukların, sıradan vatandaşların birine bile sırf inancı farklı diye acımayanlar hatta keyfe gelenler filistine sıra gelince bir davul çalmadıkları kaldı.

Bu durum için bu video aklıma geliyor hep:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 16 Kasım 2023; 6:20:49 >
  • Knk laf falan sokma falan görmüyorum ama karşındaki tam bir yalamaymis.

• Hacı, bu kim ya? Daha muhattap falan olma. Bunların muhakeme yetisi falan kalmamış, cahil dostun olacağına..

Bunları şeyhler, sözde hocalar falan önüne katıp zikir çektiriyor başka bir şey yok bunlarda.

Sadece Ukrayna değil dünyanın dört bir yanında bir sürü insan öldürülüyor.

Parti teşkilatları zaten iq'suzlarla dolu bunlar bir tür hareket başlatıyor, çok muhafazakar tipler de bunlarla

hareket edip olmayacak eylemlerde bulunuyorlar.

Yıllarca İsrail malı alıyorlar, İsrail ekonomisi güçleniyor sonra yaptıkları iki ay kolasızlık eylemiyle devlet çökertiyorlar..

Cumhuriyetin 100. yılı psikolojimiz bozuk geçti yok tören yapmayalım yok bilmem ne yapmayalım?

Yok yea? paramotorlu saldırını 20 gün sonra yapsaydın o zaman? Bize sormuş gibi.. Dalmışlar sivillere çıngar çıkarmışlar..

Bir de işin diğer Arap ayağı var, Arabistan falan hem bunlara arka çıkmıyor hem de kutlama gelince havai fişeği köklüyorlar.

Çok acaip işler ya..

Bu hamas'ın oğlu denen adam var, anlatıyor işte.. Hamas liderleri orada burada otelde takılıyor, servetleri milyarlarca dolar aynı nasıl

Yasser Arafat falan devleti emüklediyse bunlar da sivilleri hem kalkan olarak kullanıyorlar hem kaçmalarını engelliyorlar..

Hani Filistine bağış nerede? Onu kır bunu dök.. Primitif Primitif hareketler, zaten ekonomin sallantıda..

• Kendine sorman gereken şey.

Benim nasıl böyle bir arkadaşım var ?

• yemen'i de sorsaydın ya, orada da 400 bin insan öldü, yüzbinlerce insan yerinden oldu ve binlerce çocuk açlıktan öldü, onlar müslüman değilmiymiş?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatlı yemek bile lüks oldu.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumdaki arap hayranları da bu şekilde düşünüyor ve yazıyor. Duvara konuşmak daha mantıklı olur.

• Arap kırması siyasal islamcılar hep böyle, iki yüzlüler.

Savaşı lanetliyorum, her iki taraf içinde.... Adam diyor israili mi savunuyon. Kafalar çürümüş bunların.

• Mescit için yırtındığını itiraf etmiş bu en azından. Forumdakiler edemiyor. Sorsan yemendeki olaylardan haberi yoktur. Çünkü orada mescit yok.

• Beyni yıkanmış, düşünmekten ve mantıktan uzak, ikiyüzlülükten hiçbir şekilde geri kalmayan insanlarla muhatap olmuyorum artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.