Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.686
Cevap
8
Favori
104.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2013te 5s almıştım ilk çıktığında, sonra 2015te onu babama verip kendime 6s plus almış, 2017 yılına kadar da onu kullanmış, sonra note 8 e geçmiştim. 4 yıl kadar da note 8 kullanıp , geçen ay iphone 12 aldım. Bunu da en az 4 yıl kullanmak istiyorum.


    Telefonların fiyatları yükseldikçe kullanım süresi de artıyor gibi görünüyor.


    5s halen babam tarafından kullanılmakta. Market desteği de devam etmekte üstelik. Halen ( oyun dışında hemen her uygulamayı kullanabiliyorsunuz.) 8 yıl olmuş, 1 kez bile pili dahi değişmedi.


    Anneme de 2017de Alcatel a3 xl almıştım, halen kullanıyor, gayet hızlı o da. Sosyal medya falan kullanmaz zaten, radyosu da var. O gün dedim, gidelim sana yeni telefon alalım dedim, baktık falan radyolu telefon kalmamış piyasada. Olanlar da kullandığından kötüydü. Ben telefonumdan memnunum, istemiyorum dedi.


    Anneanneye Oppo aldık. Kolay alıştı ki 85 yaşındaki birinden bahsediyoruz. Ben içinde koly kullanım özellikleri olması açısından yerli üreticilerden alalım demiştim ama yerli üreticiler ölmüş, ağlayanı yok. Bir tek GM 20 serisi elle tutulur, o da GM firması beni zamanında çok üzdüğü için vazgeçtik. yoksa 1800 tl'ye Gm 20, anneannenin işini çok rahat görürdü.


    Demem o ki, Çinlilere bu kadar saydırmaya gerek yok. Adamlar ben kaliteli ürünü ucuza veririm demiyor ki, bu fiyata bundan daha fazla özellik sunan cihaz bulamazsınız diyor. Kalite istiyorsanız, gidin Apple veya Samsung'un üst seviyelerine bakın diyor.


    Apple, yazılım desteği konusunda fersah fersah önde. Ama bu demek değildir ki android alınmaz. Ha bir kez para vereyim,5-6 yıl kafam rahat olsun diyorsanız,6 yıl sonra bile satarken para etsin diyorsanız tercih apple olmalı.





  • Nisan 2021 de 24 ay olacak A50 64gb alalı. >Şu ana kadar en fazla kullandığım cihaz olacak kendileri  

    Fazlasıyla yetiyor, sürekli film dizi izlerim zaten, ekranı görüntü çok güzel yetiyor.

    uzun kullanım istiyorsanız, firmaların telefona yüklediği salak saçma sapan uygulamaları silmeniz yada devre dışı bırakmanız gerekki, bir müddet sonra ne donma nede kasma yapsın, 2 aydır fresh v1.2 diye bir rom yükledim, halen tık yok, hızlı şarj kullanmıyorum, kullandığım zaman batarya çabuk bitiyor, şu an halen ilk günki gibi bataryası. Benden bu kadar

  • 10 senedir iphone kullanıyorum. Sıfır aldığım telefonu yaklaşık 11,5 ay kullanıyorum. yeni modelin piyasaya sürülmesine 2 hafta kala satıyorum. elimdeki 6s ile idare edip , 2 hafta sonra sattığım paranın üzerine ekleyerek yeni modele geçiyorum. Sattığım telefonun garantisi 1 yıl daha kaldığı için ve telefona iyi baktığım için çok iyi fiyattan gidiyor genelde ve yenisini almak pek acıtmıyor. Bu sene acıttı ama  

  • İ phone 6s ilk çıktığı gün ABD den almıştım (Eylül 2015)) hala kullanıyorum. Sadece geçen sene pil değişti. 6 yıl olacak neredeyse problem çıkmazsa 4 yıl daha kullanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    2016 Şubatından beri Xiaomi RN2 kullanıyorum. 5. Yılımızı bitireceğiz yakında, bir 5 sene daha kullanırsam kendini güzel amorti etmiş olur.

    15-20 Gün önce telefon hakkın rahmetine kavuştu, forum nazarı arabalardan sonra telefonlara da değmeye başladı herhalde, forumdan POCO M3 aldım, şu an yolumuza onunla devam ediyoruz. Bakalım ne kadar sürecek birlikteliğimiz.

  • 6 yıldır iphone 6 64gb kullanıyorum, artık ömrünü tamamladı. Bugün xiaomi poco x3 alacağım çünkü iphonelar 7 bin lira.

  • En az 2 sene kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eisenmate E kullanıcısına yanıt
    Bugun anneme verdigimiz siparis geldi gayet guzel telefon sadece sesi cok acinca arka tarafi cok titriyor elde tutarken rahatsiz ediyor, cok parmak izi tutuyor ve kamera iphone kadar kaliteli degil
  • Şuan kullandığım 6s plusımı 2015 aralıkta almıştım. 5+çeyrek yıl olmuş. Halada canavar gibi çalısıyor cihaz. Öncesindede iphone 4 vardı. O da 4 yıl kullanıldı. Olursa yurtdışı bi iphone alıcam artık bu sene
  • 6 senedir kullandıgım 6s plus cihazımı anneme vererek iphone 11 e geçiş yaptım cok memnunum acıkcası bi o kadarda bu cihazı kullanıcağımı düşünüyorum
  • 2015 Aralıkta aldığım 6S Plus kullanıyorum halen. Tek sıkıntı 16GB olmasından dolayı artık hafıza dolu uyarısı veriyor ve mecburen bu günlerde değiştireceğim 12 Pro 256 ile. Onu da muhtemelen uzun seneler kullanırım diye düşünüyorum.
  • 6 yıl

  • by_sinekli kullanıcısına yanıt

    dejinin ömrü 6 ay diyorlar, sizin kaç ay oldu ?

  • Bu foruma sürekli takılan bir kişinin uzun süre kullanacığını zannetmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nubia Z17S kullanıyorum ve 3.yılında. Bir süre daha devam edeceğim gibi duruyor.

  • Yıl hesabı yapmam aklını yitirene kadar kullanırım. İlle de rakamsa minimum 6
  • iPhone 4 8 sene 2020'nin başında değiştirdim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TnhnYsdr

    Bugun anneme verdigimiz siparis geldi gayet guzel telefon sadece sesi cok acinca arka tarafi cok titriyor elde tutarken rahatsiz ediyor, cok parmak izi tutuyor ve kamera iphone kadar kaliteli degil

    Hocam poco 2200 e bulunuyor, iphone minimum şuan 11 alınır, o 7000 lira. Iphone kadar olmasını beklemiyordum zaten bence yeterli, özellikle iphone 6 dan geçince baya iyi geldi.

  • Eisenmate E kullanıcısına yanıt
    Biz en ucuz 3070 e buldum 2200 emin misiniz hocam poco x3 nfc 128gb
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.