Şimdi Ara

bir akıl verin universite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba oncelıkle anadoluda bı unide ins muh okumaktayım.
    3.sınıfım bu zamana kadar alttan sadece toplam 3 dersim vardı bu donem ise vizeler berbat gecti :( ve alttan derslerin bayagı artmasından endıselıyım 3 sene oldu fakat bu sehre alısamadım zannedersem ıstanbuldan geldıgım ıcın durum bole sımdı dıyorum tekrar ossye gırıp ıstanbul ıcı veya yakını bı yer mı tercıh etsem dıye dusunuyorum ama bolumumude sevıyorum ayrıca ıst ici insaat muh puanları cok yuksek baska bolume gıtmekte istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

• bilader 3. sınıfım dıyorsun ve yenıden mı gırıyım dıorsun 3 yıllık harcadıgın para ne olacak ?
    bende 2 yıllık myo mezunuyum alltan 10 tane ders var 2 tanesı harıc 8 tanesı aynı hoca, napak bırakak mı sımdı ?
    ben bu yıl bıtırıcem ıns 2 yıllık baştan başlamak ıskence olur
  • aptallık olu 3 sene katlandıysan sene uzatma ile 2 seneyide halledebilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

bilader 3. sınıfım dıyorsun ve yenıden mı gırıyım dıorsun 3 yıllık harcadıgın para ne olacak ?
    bende 2 yıllık myo mezunuyum alltan 10 tane ders var 2 tanesı harıc 8 tanesı aynı hoca, napak bırakak mı sımdı ?

bende ısın maddı boyutundayım fakat aldıgım derslerı gıttıgım okulda saydırırım dıye dusunuodum bıde ne bılıyım cevremdekı arkadaslarım basarılı yakın arkadaslarım tabı ben bole olunca kafaya takıorum bılmıorum ne yapmalıyım basarısızlıgı hazmedemeyen bı yapım var maalesef :)
  • Bölümünü seviyorsan oturup adam gibi çalışıp alttaki derslerini vereceksin başka yolu yok.
    Ayrıca bölümün ingilizce , bide Eskişehirdesin.Sosyal faaliyetleri olmayan bir yer desen hadi neyse.
    İstanbul'a tekrar gidersen tek değecek yer İtü'dür.Onun dışındaki üniversitelerin mühendislik fakülteleri Anadolu Üniversitesi kadar güçlü değildir.(Yıldız Teknik'te buna dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

aptallık olu 3 sene katlandıysan sene uzatma ile 2 seneyide halledebilirsin :)

evet o dusunduruyor ıste yanı cok cok 1 sene uzar ama ya aslında sehir o kadar problem deil 3 olmusum gecer bundan sonrasıda okulu uzatmak istemiorum
  • Bence boşa stres yapıyorsunuz 2. sınıfım 1. sınıftan toplam 6 dersim kaldı , öğlen mukavemet ve fizik sınavım var ama hiç birşey bilmiyorum . Ben bırakmayı düşünmezken size ne oluyor Hocam takmayın kafanıza bunun finali var bütü var ( yoksa yaz okulu var ) elbet geçersiniz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 sene az bir zaman değil değmez diyorum yinede senin kararın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

Bölümünü seviyorsan oturup adam gibi çalışıp alttaki derslerini vereceksin başka yolu yok.
    Ayrıca bölümün ingilizce , bide Eskişehirdesin.Sosyal faaliyetleri olmayan bir yer desen hadi neyse.
    İstanbul'a tekrar gidersen tek değecek yer İtü'dür.Onun dışındaki üniversitelerin mühendislik fakülteleri Anadolu Üniversitesi kadar güçlü değildir.(Yıldız Teknik'te buna dahil)

hayır eskisehir degil bolumumu seviyorumda okulda egitim cok kotu hocalar ders anlatmaya eriniyolar sınava gelince ise cosuyolar haliyle devlet unisine gittime bin pismanımda ztn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrugur

quote:

bilader 3. sınıfım dıyorsun ve yenıden mı gırıyım dıorsun 3 yıllık harcadıgın para ne olacak ?

bende ısın maddı boyutundayım fakat aldıgım derslerı gıttıgım okulda saydırırım dıye dusunuodum bıde ne bılıyım cevremdekı arkadaslarım basarılı yakın arkadaslarım tabı ben bole olunca kafaya takıorum bılmıorum ne yapmalıyım basarısızlıgı hazmedemeyen bı yapım var maalesef :)

kardeş napacan sıkmıcaksın canını sen bızım okulda olsan demek hocayı 2 gunden öldurun katıl olun, adam kagıtları okurken yanında olanlara 20 + puan yanında olmayanlara en dusuk puan vermış 3 gun once, yanı adam canı ıstedıgı zaman okuyucak sende odasının önunde kopek gıbı beklıcen manasına getırıyor,
    kızlar boş kagıt versın gene yollarını buluyorlar, sırf okul 1cısı yapmak ıcın tum sınfıı bıraktıgını bılırım hocanın 1 -2 kısı harıc
    en kötusude adam dındar geçınır
    bılmıyom aılen uygunsa ve guzel bır bölum kazanırım dıyorsan gır sonuçta gelecegın o senın lakın unutma kı sonsuza kadar unıv gıdemezsın ayrıca gıden paralarda cabası,
    4. sınıf ol zaten 4. sınıftada baya alltan ders elersın en fazla 1 sene daha uzatıp mezun olursun ondan sonra kafana göre gıdersın olmadı aynı unıversıtenın yan

• quote:

quote:

evet o dusunduruyor ıste yanı cok cok 1 sene uzar ama ya aslında sehir o kadar problem deil 3 olmusum gecer bundan sonrasıda okulu uzatmak istemiorum

kanka senin için yaz okulu diye birşey yaptılar yüzyılın icadı o olmadı bütler vardır. ikisinden biri muhakkak vardır.

hadi diyelim hocayla takıksın o zaman başka üniden al yaz okulunu

lise de çareler tükenebiliyor ama üni de asla.

hiç bişi mi olmadı yedir parayı hocaya.

o da mı olmadı.

mahallenin zibidilerine ver 100 er lira adamın haşatını çıkarırlar.

o da mı olmadı araya devlet büyüklerini sok. oda mı olmadı kız arkadaşlarından birini ayarla kız hocanın odasından yaka paça dağınık şekilde çıksın milletin içinde bana tecavüz etmeye kalkıştı desin. o hoca 1 dönem de açığa alınır başka hoca gelir o hoca ilede dersi geçersin.

• quote:

quote:

Bölümünü seviyorsan oturup adam gibi çalışıp alttaki derslerini vereceksin başka yolu yok.

hayır eskisehir degil bolumumu seviyorumda okulda egitim cok kotu hocalar ders anlatmaya eriniyolar sınava gelince ise cosuyolar haliyle devlet unisine gittime bin pismanımda ztn

Valla üniversitede sınavda çoşturmayan hoca tanımıyorum .Devlet üniversiteleri o konuda eksisi çok fazladır.Bizim mühendislikte matematik-1 in çan ortalaması 06-09 arasında değişir.Her sene Yök'ten yazı gelir ve sınavların kolay yapılması istenir.Fakat hoca profesör.Gelde anlat adama.

Özel üniversitede ise çoğunlukla hocalar öğrencilerin tercihine göredir.Bugün var yarın yok yani.(Profesörde olsa)

Kalmış şurda kaç senen.Biraz daha dişini sık.Boşver tekrar okuyacaksın aynı dersleri.Teknik resim .

• quote:

quote:

quote:

kardeş napacan sıkmıcaksın canını sen bızım okulda olsan demek hocayı 2 gunden öldurun katıl olun, adam kagıtları okurken yanında olanlara 20 + puan yanında olmayanlara en dusuk puan vermış 3 gun once, yanı adam canı ıstedıgı zaman okuyucak sende odasının önunde kopek gıbı beklıcen manasına getırıyor,
    kızlar boş kagıt versın gene yollarını buluyorlar, sırf okul 1cısı yapmak ıcın tum sınfıı bıraktıgını bılırım hocanın 1 -2 kısı harıc
    en kötusude adam dındar geçınır
    bılmıyom aılen uygunsa ve guzel bır bölum kazanırım dıyorsan gır sonuçta gelecegın o senın lakın unutma kı sonsuza kadar unıv gıdemezsın ayrıca gıden paralarda cabası,
    4. sınıf ol zaten 4. sınıftada baya alltan ders elersın en fazla 1 sene daha uzatıp mezun olursun ondan sonra kafana göre gıdersın olmadı aynı unıversıtenın yan

kızların belesten gecmesi,siyasi gorusun etkisi bu yollarla gecenler bizdede var bu zaten ayrı mesele
    ailemin durumu orta fakat iste okul degistirme gibi fantezilerede girersem onlarıda zorlamıs olurum o da aklıma gelmiyor degil

• quote:

quote:

quote:

kanka senin için yaz okulu diye birşey yaptılar yüzyılın icadı o olmadı bütler vardır. ikisinden biri muhakkak vardır.

hadi diyelim hocayla takıksın o zaman başka üniden al yaz okulunu

lise de çareler tükenebiliyor ama üni de asla.

hiç bişi mi olmadı yedir parayı hocaya.

o da mı olmadı.

mahallenin zibidilerine ver 100 er lira adamın haşatını çıkarırlar.

o da mı olmadı araya devlet büyüklerini sok. oda mı olmadı kız arkadaşlarından birini ayarla kız hocanın odasından yaka paça dağınık şekilde çıksın milletin içinde bana tecavüz etmeye kalkıştı desin. o hoca 1 dönem de açığa alınır başka hoca gelir o hoca ilede dersi geçersin.

yaz okulu bu sene ilk uygulanacak bakalım deniyecegiz gibl zaten :)

• quote:

quote:

quote:

Valla üniversitede sınavda çoşturmayan hoca tanımıyorum .Devlet üniversiteleri o konuda eksisi çok fazladır.Bizim mühendislikte matematik-1 in çan ortalaması 06-09 arasında değişir.Her sene Yök'ten yazı gelir ve sınavların kolay yapılması istenir.Fakat hoca profesör.Gelde anlat adama.

Özel üniversitede ise çoğunlukla hocalar öğrencilerin tercihine göredir.Bugün var yarın yok yani.(Profesörde olsa)

Kalmış şurda kaç senen.Biraz daha dişini sık.Boşver tekrar okuyacaksın aynı dersleri.Teknik resim .

disimi sikarım kalan seneler umrumda degilde surda 4 senede bitse okul o iyi olcak istegim bu yonde zaten okulda 7 8 senelik adam dolu o iyice moralimi bozuyor :(

• quote:

Anadolu üni müh. bölümlerinin Yıldız Teknik müh bölümlerinden daha iyi oldugunu iddiaa etmiyorsun heralde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 25 Kasım 2011; 2:38:12 >
  • hocam 3 olmuşun uğraşmaya gerek yok tekrar oturup hazırlanmak adama çok koyar haberin olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.