Şimdi Ara

Bir akıl verin şu arkadaşınıza.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Oncelikle adim muhammed yas 25 askerden geleli 1 ay oldu hemen ise basladim guvenlik olarak bin tl maas + sigortasi var.

2 yillik otomotiv okudum ama hic tecrubem yok.
    Gocmen oldugum icin oyle tanidigim falanda yok pek.
    Simdi belediyeden izin alabilirsem haftanin 4 5 gunu 8 saat bosum kofte ekmek yapip satabilirim diye dusuuyorum suan.

Sozlesmeli uzman erbas sinavina girecegim ama elenirim diye korkuyorumda.
    Kazanamazsam benim gelecegim cok zor olacak bir sermaye yapmaya kalksam 3 4sene calissam en fazla 30bin tl birikkiririm onla bor is bile kursa ki cok zor evlenmek falan hayal olarak kalacak.

Bana bir akil verin arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşımın babası hevesle seyya köfte işine girdi işte araba falan 10 15 bin harcamıştır.Ama kalabalık yerlerde yapman için belediyeden tanıdık falan gerekiyor yani.Günlük 500 600 700 arası kazanıyordu.Giderinin maksimum 150 200 tl olduğunu söylüyordu.Tabi bu işlerde çevre , güleryüz esnaflığı bilmek falan çok önemli.Tutunmak mesele yani.Daha önce girişmediysen eğer bu işe araştır piyasayı 1 2 ay soruştur köftecilerl konuş falan filan.
  • Daha once yapmadim cevrem pek yok mekan olarak bir plajin yakini dusunuyorum pek dukkan mekanda olmadigindan karisan olmaz sanirim simdilerden baslasam deniz sezonu iyi kalabalik olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.